luni, 30 mai 2022

HAI LA BATALIE ! HAI LA LUPTE !

                             28 Mai 2022,ora 3,11 !

                                HRISTOS  A INVIAT ,dragilor !


Astazi dimineata in zori, ma trezeste un glas care striga cu putere asa:

                      "Hai la batalie !

                  Hai la lupte!"

Clipa in care,vad cum dinspre Apus, pe intuneric, vine un Cal urias, un Cal Troian inalt cat un Bloc cu 4 etaje.

Calul era negru la culoare la fel si calaretul care era imbracat exact ca Mihai Viteazul si avea chiar si pana neagra foarte mare si rasfirata, agatata de caciula la urechea stanga.

.
Dragii mei, eu nu stiu cine era acel calaret pe Calul Troian, si unde vor avea loc aceste batalii,aceste lupte. 
Ceea ce stiu dragilor, este faptul ca, in Romania vor avea loc Proteste uriase,Proteste ca la Rascoala taraneasca  din 1907.
Iata ,chiar acum in acest moment,un glas spune asa:
Forme grevante in Romania !
Si mi se arata cum din toate partile Romaniei vin oameni multi care strigau,care erau extrem de furiosi.
Puhoaie de oameni de toate varstele se indreptau spre Sudul Romaniei.
Dragii mei, sa nu uitam de ADEVARATA MARE REVOLUTIE despre care am scris inca din 2016.Toate cate eu am scris dragilor, nu de la mine am scris,ci numai de la DUHUL CEL PREA SFANT si toate trebuie sa se implineasca exact asa precum mi s-a aratat si mi s-a grait.
Iata:

ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!!

                           13  Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața !

                                  Dragii mei,

Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor.
Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale de la multimea făra de margini ale oamenilor.
Auzeam un rasunet asurzitor ce venea din toate părtile Cerului si ale Pământului.
 Image result for revolutie
Toti oamenii strigau la unison asa:
                  ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !
               Trăiascăăăăăăăă!”
Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii,cum din toate părtile veneau câtă frunză si câtă iarbă,multime de suflete ,de oameni.
Toata suflarea era in mers,toata suflarea striga :
                
          ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !”
Dragilor, după cum vedeti, REVOLUTIA  MARE ne bate pe la usile noastre.
Ce pot sa mai spun?
Sa ne intareasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI ca sa putem face față la tot ceea ne asteapta.
Să ne rugam pentru pacea si linistea noastra, sa ne rugam fratilor pentru pacea si linistea Lumii intregi, precum si pentru a fi ocrotiti de tot felul de DEZASTRE naturale sau intentionate.
                                          Cu dragoste ,Maria, 

40 de comentarii:

  1. Problema e Proasta Guvernare a Tradatorilor ,Alogeni care ar trebui Arestati si Judecati precum Dodon-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa vina odată la acești mizerabili prădători !!!!!

      Ștergere
  2. Cum spunea George Simion in Parlament-
    De la Turda capul lui Mihai Viteazu se ridica si intreaba de ce Tara e asa de Mica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ion Tiriac cetatean ungar a dat in judecata la Budapesta pe Vecerdea protejatul lui Iohannis la canditsturii Federatia Romane de tenis pentru afirmatii defaimatoate si prin asta intra si in lupta Ungariei pentru Transilvania la care mai sint antrensti cetateni germani de origine Hun-gureasca care sustin propaganda Busapestei dupa metoda scenarului Cosovo pusa in aplicare si la vizita presedintei Novak al Ungariei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sua ar dori arme nucleare in tarile din flancul de est Nato prntru descurajarea amenintarilor nucleare vinturate pe Tv de Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Atitudini duplicitare a unor tari europene in frunte cu Ungaria in timp ce rusii continua atacul asupra Odesei pe care Occidentul incearca urgent sa o aprovozioneze cu arme de aparare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihu Octavian Rusu ziarist roman din Germania apreciaza pe B1tv ca in 30 de ani Romania prin complicitatea conducatorilor ei a fost jefuita in valoare de 400 miliarde de Euro-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ungaria anunta ca va bloca embargoul european asupra importului de titei rusesc iar Turcia vrea blocarea intrarii Finlandei si Suediei in Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Latul se strânge pt cei de la putere. Pare ca vor avea loc mari transformări în societatea românească. Nu cred ca va scăpa careve dintre cei cunoscuți sau aflați ca s-au îmbogățit. Judecata romanilor este aproape de fiecare

    RăspundețiȘtergere
  9. Hungaria si Turcia ,amandoua cu populatii asiatice ,sprijina Rusia.Hoardele navalitoare dinspre est repeta istoria...

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevărat a Înviat doamna Maria
    Cred că se ajunge la revoluție că lumea să cam saturat de taxe și impozite,de preturi mari și nu în ultimul rând să fie conduși din afară.
    Oamenii văd acest lucru sa nu creadă nimeni din cei mari că poporul nu vede.
    Să ferească Dumnezeu de mania poporului.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  11. Si e numai inceputul vor veni din asia si alte populati migratosre spre Europa adusi de rusi vin cecenii si cazacii ca pr vremea lui Gingis han .
    Vor urma curind chinezii Calul galben din Apocalipsa care vor aduce cu ei si mongoli asfel vor metisa toata Europa.
    Asta e simbolismul statuii ,avem nevoie de un nou aparator si luptator ca Mihai prntru ca si din Sud vor veni turci,indieni,pachistanezi si arabi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu calu galben a fost in 2019 cand din china s a produs si este pecetea a patra urmeaza a cincea pecete rupta de miel

      Ștergere
  12. HUngurii lui Tesari de la DiGi 24 cinta melodia Tarii impartite in doua pregatindu -ne psihologic pentru Romania Ne-Educata a lui Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Luptele vor fi deocamdata in Ucraina care pregateste o contraofensiva si are nevoie urgenta de arme pe care numai Sua si Uk se grabeste sa le asigure,tarile europene nu se prea inghesuie sa ajute cu exceptia Poloniei care da tancuri-noul simbol al calaretului pe metal- si Lituania care ultima din chete publice a cumparat si livrat drone turcesti Bairactar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai era un mesaj vechi de vreo 4 ani cu un cal la etaj in o primarie, O fi Fost Calul Troian de Iohannis sjuns la putere in timpul caruia va fi un scandal -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Deocamdata unitatea Ue incepe sa se prabudeasca sub actiunea Hun-gariei calul Troian al lui Putin in Ue care nu a fost de acord cu boicotul importului de Titei din Rusia prin vestita conducta Drujba Caer=Prietenia de 4000 km-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si iar cea ce Sua spunea ca se va intimpla si Ue sa ia masuri pentru embargou la razboiul inceput din 2014 in Crimeea-Ucraina
    Sa intimplat Ue blocata de asiatica Hun-garia -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. La problema Titeiului Ue are o solutie romaneasca a unui moldovean din Bacau inginer TCM care a inventat de 30 de Ani motorul pe benzina care consuma apa prin disocierea ei in ioni de Hidrogen care are o putere de explozie a motorului de 5 ori mai mare ca benzina..
    Motorul masinii consuma 3 litri de apa la 4000 km parcursi fara nici o poluare pentru ca elimina pe teava de esapament doar tot apa.
    Inginerul are masina functionala si autorizata de zeci de ani si este in ultima faza de brevetare la Viena si intentioneaza sa faca o fabrica de automobile la Bacau iar masina poate functiona cu orice lichid care contine apa dulce sau sarata de mare ,otet bere si chiar Urina si nu este nici un fel de gluma-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Petre,Hornet o facut contract pentru instalatiicule proiectate de dumnealui cu o firma din Austria cu conditia ca proiectul sa fie desfasurat in Romania.Se mai intampla si lucruri frumoase carora guwernantii Romaniei hesuate le_au bagat bete_n roate pana acuma.ADEVARUL VA IESI LA IVEALA PRECUM OLOIUL DEASUPRA APEI.LA NOI IN TARA AVEM OAMENI EEXTRAORDINARI,IN TOATE DOMENIILE DE ACTIVITATE.INSSA FORTELE KABALISTE REPTILIENE NU VOR SA FIE PUSI IN VALOARE,SA NE MENTINA SCLAVI AI LOR PA,PA.

      Ștergere
  18. OMS spunea prin 1985 vaccinul anti Variolic ar fi dus scaderea imunitatii prin Sida dat de Hiv de unde suspicinile pentru actuala clasa de Vaccinuri ca ar conduce corpul omului spre scaderea Imunitatii si efectelor vaccinurilor la multitudinea de virusi ca noua variola a maimutei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sua anunta ca nu vor sa dea rachetele cu raza lunga de actiune Ucrainei cu care aceasta ar fi putut ataca si teritoriul Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Din ce am citit China va ajuta Romania.
    Noi ne-am împăcat bine cu toți, chinezii vb.de bine poporul român.
    Poate că nu o fi necuratul atât de negru .
    Acest război rece este foarte periculos.
    Să sperăm că Bunul Dumnezeu și Maicuta nu ne va lăsa pradă până la sfârșit 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  21. Guvernatorul Romaniei fara coloana vertebrala Iohannis a prins grai si ne vorbeste de la Bruxell.
    Ce bine era daca aveam si noi un presedinte cit de cit cu viziune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai la ce sa ne astcu eptam de la un esuat cu gadul la bani din pomeni de la uielelu tanti Merkell,fata lui Hitler.Heill Hitler!😆

      Ștergere
  22. Si cind te gindesti a asta a facut un referendum la care nu sria nici intrebarile si cinci milioane l-au votat pe Boul asts-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La lupta,la razboi.Dar un singur cartus,in afara costa 1,5 dolari si la rusi de cinci ori mai putin.La noi nu mai stie nimeni daca mai producem macar.La llupta doar cu armele credintei.Razboiul fizic are costuri uriase,de neimaginat.Pa,pa

      Ștergere
  23. Daca e vorba de un Cal Troian venit din Vest am putea gindi la unul impus de Vest -Germania si Gomflat ca Iohannis sau mai nou comandantul francez al lui Macron la coducerea Nato din Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Sau ar putea fi protejata Frantei Kovesi de la parketul Ue care ancheteaza furacuni mari cu deturnare de fonduri in Delta Dunarii si prin care i se ridica tot de Macron statuie de Zeita AntiCoruptiei pentru a fi impusa ca viitor presedinte al Romaniei la alegerile din 2024 ca urmasa de rom tot procuror prieten cu omul lui Iohannis fost procuror general si calaul de la Penitenciarul Aiud a carui nume imi scapa acum-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Va rog frumos ,trimiteți un cadru sa pot umbla in casa! Cineva mia-a oferi dar e f
    Lat ! Va multumesc (cine poate să!! -l trimita repede,!!!chiar cu posta rapida! Va înapoieze! Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  26. Iohannis spune ca nu vor fi taxe si impozite marite,incearca sa ne imbete cu apa chioara si cu cuvinte noi necunoscute romanilor dar care nu au nici o legatura cu contextul din fraze-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ue a Decis Reducerea importului titeiului rusesc cu 90 procente in ciuda opozitiei asiaticilot in frunte cu Hun-garia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Deputat rus la Tv-Trebuie omorite doua milioane de ucrainieni -
    Si Kabaeva iubita lui cu propiul festival a iesit sa faca propaganda-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Fost spion rus spune-Putin vrea sa i se faca statui ca ale lui Petru cel Mare.
    Mai stiu si eu pe unul Iohannis care pentru asta a facut la Sibiu in 30 m doua statui Guvernatorului Brukenthal jupuitorul de vii a lui Horia,Closca si Crisan,desi primul lasase prin testament ca nu vrea sa i se faca statui-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ciolos a parasit Usr-ul semn ca Franta a decis Covesi la presedinte-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  31. Mare Gheseft la razboiul din Ucraina unde trei fitme americane detin 17 milioane hectare de teren arabil ,comparativ totalul Romaniei este 14 milioane.
    Dar tot asa va patii si va ajunge in Razboi si Romania si romanii daca vor mai vinde terenuri strainilor in special…hun-gurilor.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  32. Sosoaca si-a cumparat cal,pardon partidul SOS facut de un ofiter.
    Ai auzit Ilie,era simpatia ta?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esre si va fii mereu.PARTDE NU_SI POT FACE DECAT CEI AGREATI DE SISTEM.AI BINE CA_I LAOLALTA CU VALCENII EI.

      Ștergere
    2. Un fost ofiter o reusit si o infiintat Partidul S.O.S. ROMANIA,AI SI FERMIER,O FACUT SCOALA IN SIBIU.PRETENII DUMNEATALE DOAR DAU DIN GURA SI NGHIT.CE_I RETINE SA FIE MEMBRI ACELUI PARTID DE ORIENTARE PATRIOTICA.,ROMANEASCA,NEAOSA?😆

      Ștergere