joi, 5 mai 2022

UN INTENS CUTREMUR DE PAMANT, INSPRE SUD-EST !

                                                

.
3 Mai 2022,ora 5,41 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare, lumina ce-mi arata o curte cu multe rafturi goale, dar totusi care aveau vase cu apa pe ele.
Brusc,incepe un Cutremur intens,iar rafturile incep a se clatina la inceput mai lent,apoi din ce in ce mai puternic, astfel inca, apa din acele vase curgea jos pe pamant ca in cascada.
Un cutremur intens tocmai era in desfasurare.
Dragii mei, la atatea lucruri rele si nedreptati cate sunt in lume in acest moment si nu numai, este foarte normal ca Dumnezeu sa ne mai si scuture cate un pic,ca doar ne-om aminti de Existenta Sa, ca doar ne-om aminti ca El este Creatorul a Tot si a Toate!
Unde sau cand va avea loc un astfel de cutremur,eu nu stiu a va spune dragilor.
Ar putea fi un Cutremur natural sau chiar un Cutremur provocat de razboiul din coasta noastra.
Dar la fel de bine, ar putea fi un Cutremur intens in cu totul o alta tara, acolo unde au mai fost astfel de Cutremure mari.
Sa ne rugam dragilor, sa ne rugam ca sa fim ocrotiti si ocoliti asa ca pana acum,si sa-ncercam sa fim mai buni si mai cu sufletul plin de Credinta si de iubire fata de Aproapele.
Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Record Istoric in Sua,50 de Tornade in doua zile.
    Liovul in schimb devenit poligon pentru rachetele rusilor in timpce americanii ochesc averea de 1,5 miliarde ale lui Kiril-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria așa este .
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului ne mai aduce aminte celor care au uitat că nu ei sunt stăpânii aici pe pământ.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  3. Kuleba ministru Ucrainei acuza Rusia de atac terorist cu Rachete iar Ungaria de nerespectarea Embargoului stabilit de Uniunea Europeana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. 44 persoane arestate la Timisoara printre care si fii de politisti si procurori dileri de driguri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Razboi informatic, Dupa spusele de pe Digi 24Tv,CIA invata pe rusi cum sa spioneze si sa trimita informatii prin reteaua Tor si sa nu foloseasca calculatoarele de acasa sau de la birou ci pe cele din locuri publice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Kasparov opozant al lui Putin, in turneu la Bucuresti cu alti 10 jucatori il ataca verbal si pe Putin spunind ca Rusia trebue izolata in toate domeniile nu numai energetic dar critica si occidentul ca nu a luat aceste masuri dure din 2014 inca de la ocuparea Crimeei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Kasparov spune ca razboiul din Ucraina trebuie privit ca o lupta intre Bine si Rau.
    De fapt reusita ucrainienilor in uciderea a 10 generali rusi e atribuita si informatiilor primite de la americani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. O femeie scapata din asediul rusesc de la Mariupol spune ca aveau Ratie pe zi de doua linguri de orez si o cana de apa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Kasparov -Cit timp Putin traieste nu se poate ajunge la nici un compromis,el nu poate accepta o infringere situindu-se in afara lumii civilizate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. da a fost cutremur in TAIWAN de 6,1 / richter- destul de puternic ,numai ca acolo sunt dese pe cercul de foc al PACIFICULUI

    RăspundețiȘtergere