duminică, 8 mai 2022

INTEGRITATEA ROMANIEI NU VA FI AFECTATA !

 


.


HRISTOS  A  INVIAT ,dragii mei !

7 Mai 2022,ora 22,15 !

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spunea asa : 

"Pe toate ni le-a ingaduit Bunul Dumnezeu, dar nu toate ne sunt cu putinta,nu toate ne sunt de folos!
Clipa in care, vad un Cer senin si foarte stralucitor, Cer din care iese ca un IMPARAT ce ne este noua tuturor,Insusi Mantuitorul nostru bland si drag,Iisus Hristos,Fiul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului,Pururea Prea Curata Fecioara Maria.

.
IISUS HRISTOS provea in jos spre Pamant, privea si cu Mana Sa dreapta ne binecuvanta!
In acest moment,aud un alt glas care adauga: 
"Romania!
Inca Romania !
Inca afirma ,integritatea tarii noastre!"
Dupa care,totul dispare!
Prieteni dragi, sa ne punem toata Nadejdea si toata Iubirea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si niciodata sa nu ne indoim, niciodata sa nu credem ca am fost sau suntem parasiti de Divinitate.Este indeajuns ca sa ridicam mainile noastre spre Cer,sa ingenunchem si sa cerem cu toata fiinta noastra ajutorul divin, si categoric il vom primi,daca si credem ca-l vom primi.
Sa ne rugam pentru Pace si liniste in lume, sa ne rugam pentru Pace si liniste in Romania, pentru bunatatea poporului roman si nu numai, pentru Pace si liniste in Sfintele Biserici.
Sa nu uitam ca sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si cu inima si sufletul pline de Credinta si de Iubire!
Cu dragoste,Maria.





16 comentarii:

  1. Odată se dintegreaza odată nu. Se va rupe in bucăți anul acesta

    RăspundețiȘtergere
  2. Încă, acest "încă" spune totul, "încă"....dar urmează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine punctat inca=deocamdata la acest moment,faza asta nu inseamna ca si in alt viitor.
      Mesajul e o continuare la altul de citeva zile dar posibil si la un comentariu cu planul dezvaluit cu 3 ore inainte al generalului din R Moldova ca un raspuns.
      Oricum multumim celor de sus-craciun.

      Ștergere
    2. Cel mai bun lucru este sa actionezi asfel incit sa nu devii o Tinta cea ce e greu atunci cind ajungi sa ai o granita mai ales terestra cu o tara ca Rusia care trebuie tinuta la o distanta cit mai mare-craciun.

      Ștergere
    3. Integritatea Romaniei teritoriala poatte si este subminata economic prin jaf si praduirea programata a economiei ,prin coruptia mentionata din plin in raportul pe anul 2021 al consiliului de stat al SUA,energetic prin sinecurile din consiliile de administratie ,prin justitia mult clamate dar in realitate actionat invers pe principii anti-meritocratie valabile cam in multe domenii de conducere cu plagiatori,patronate in ultimii 10 ani de Basescu si Iohannis cu rezultate dezastruoase pentru Romania-craciun.

      Ștergere
    4. Rectific,denumirea oficiala e Departsmentul de Stat al Sua cel cu rapirtul despre coruptia si drepturile omului-craciun.

      Ștergere
  3. Doamne ajută! Slavă Bunului Dumnezeu!

    Părintele Arsenie Boca a prezis că România va fi atacată la un moment dat de trei țări: Rusia, Ungaria și Bulgaria. Dar că aceste țări vor fi lovite de foc. Și Părintele a spus că țara noastră e protejată și Măicuța Domnului se roagă pentru noi. Părintele nu a precizat când se va întâmpla acest atac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A spus ca va fi impartita de 3 tari intr-o noapte, nu ca va fi atacata. Nu a dat numele tarilor. Nu mai dati mesaje aiurea, dupa ureche sau dupa cum vreti voi.

      Ștergere
    2. An. 05,37, e fals ce spui tu, "Într-o noapte spre dimineața, România va fi invadata de 3 tari, Rusia, Bulgaria și Ungaria, dar peste ele va veni oaie de foc" Acesta e mesajul Părintelui Arsenie Boca!!!

      Ștergere
  4. Profeţia părintelui Arsenie Boca, mai actuală ca niciodată: „România va fi înconjurată de flăcări. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri

    https://www.romaniatv.net/profetia-infioratoare-a-parintelui-arsenie-boca-mai-actuala-ca-niciodata-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-vor-pune-impozite-taxe-si-alte-ingradiri_6208818.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Să ne apere și să ne ocrotească bunul Dumnezeu și Maica domnului.

    RăspundețiȘtergere
  6. sa dea DOMNUL SI MAICA SA ca integritatea Romaniei sa nu fie afectata

    RăspundețiȘtergere
  7. SI ACUMA,SA VA TANETI BINE,SA NU CADETI,UN APEL CATRE GENERATIA TANARA.Din Sri.Voua ma aresez mai copii.Faceti cumva dragii mei si dati un semnal intregului popor,voi sunteti cei mai informati,voi ,generatia tanara am credinta ca sunteti iolali poporului,ca sunteti crestini,ca sunteticurati sufleteste.Va iubesc si ma rog pentru voi sa viiti sanatosi ca voi sunteti nu creierul,inima natiei romane care bate pentru neam,tara sicrestinatate.Orice veti initia, va sustin,iubitilor.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  8. Generalul in rezerva Ion Tiriac cu pensie de 12000 lei da doua declaratii pro-rusesti unde deplinge restrictiile impuse Rusiei si Belarusiei -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Maia Sandu a anulat parada de la Chisinau de frica provocarilor cum au fost cele din Trasnistria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca noi oamenii ne rugăm și nădăjduim in Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sigur că Dumnezeu schimbă totul,sa nu uitam că un singur creștin adevărat cu credință puternică în Dumnezeu poate tine o mulțime necredincioasă.
    La noi sunt multi oameni cu credință,chiar tineri foarte credincioși.
    Bunul Dumnezeu prelungește și zilele omului și mila lui 🙏
    Slavă Îndurării Tale Doamne 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere