marți, 3 mai 2022

BOMBA NUCLEARA ??? NIMENI NU VA APASA BUTONUL ROSU ! CATEGORIC , NU SE VA FOLOSI BOMBA NUCLEARA !


 


4 Martie 2022,ora 4,11 !

Dragii mei,

In aceaste zile pline de chin,de groaza si suferinta, zile in care Razboiul lui Putin a curmat multe vieti,cu siguranta ne intrebam cu totii,lumea intreaga de pe pamant se intreaba, daca va apasa Putin butonul rosu, daca va da Bomba Nucleara.
Dragilor, nici Putin si nici altcineva din aceasta lume, de pe acest pamant,nu va mai apasa butonul rosu, nu vor mai da Bomba Nucleara!
Si iarasi va veti intreba si pe buna dreptate,de unde stiu eu toate acestea?
Va  voi raspunde chiar acum: de la DUHUL CEL PREA SFANT,de la DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI.
Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
"Mai sunt si copii.
Dar un alt glas ,adauga cu fermitate:
Nu se pune problema distrugerii in masa!
Categoric, nu vor fi folosite armele de distrugere in masa!"
Asadar dragii mei, nimnui sa nu-i fie teama ca va veni sfarsitul lumii intregi, ca vreo tara ar indrazni sa declanseze Bomba Nucleara.
Repet: 
Nici Putin si nimeni altcineva, nu va da Bomba sau Bombele Nucleare!
Sa ne gandim dragilor, la Cea de-a Doua Venire a Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS in Noul Sau Ierusalim, in Romania Adevarului Duhului Sfant,in GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU. De 10 ani scriu pe acest Blog, de 25 de ani scriu in caietele mele de suflet. Multe din cate am scris, s-au adeverit deja,chiar daca erau bune sau mai putin bune.Dumnezeu ni le da dupa faptele noastre,dupa Credinta noastra.De aproape 10 ani scriu zi si noapte pe acest Blog.Au mai fost si articole in care, am incercat din dragoste pentru voi toti,ca sa le dau eu o interpretare si am gresit in cateva,dar asta nu inseamna ca MESAJELE primite nu sunt de la DUHUL SFANT.
Insa acum dragilor, nu este nevoie de talmacire sau de vreo interpretare a MESAJULUI DIVIN,deoarece ,este mai mult decat foarte clar.
Iata din nou:
"Mai sunt si copii.
Nu se pune problema distrugerii in masa!

Categoric, nu vor fi folosite armele de distrugere in masa!"
Deci, sa nu ne temem de BOMBA NUCLEARA!
Sa nu ne temem de amenintarile lui PUTIN sau ale oricaror altor indivizi ,care ar vrea sa actioneze ca el.
Sa ne gandim cu speranta la viitor, sa privim inainte cu dragoste si cu iubire fata de tot ce este sfant,fata de Aproapele nostru.
Sa ne facem planuri si sa visam din nou frumos, sa ne gandim la viitorul nostru si al copiilor nostri.

Si voi cita aici, ceva foarte frumos si vindecator pentru sufletul nostru ,Motto-ul unui crestin autentic:

"Munceste ca si cum nu ai muri niciodata,dar ingrijeste-te de suflet, ca si cum ai muri maine!"
Cu dragoste,Maria.

P.S.

.

După Vladimir Putin, sora dictatorului Kim Jong Un, ameninţă cu arma nucleară.Rusia ameninţă cu arme nucleare în regiunea baltică dacă Suedia şi Finlanda vor adera la NATO.


Rusia ameninţă cu arme nucleare în regiunea baltică dacă Suedia şi Finlanda vor adera la NATO.


la 14.04.2022, 12:51

Dmitri Medvedev, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse şi unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai preşedintelui rus Vladimir Putin, a avertizat Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) că, dacă Suedia şi Finlanda vor adera la organizaţia militară, Rusia va trebui să-şi consolideze apărarea în regiune, inclusiv prin desfăşurarea de arme nucleare în regiunea baltică, scrie Agerpres.Rusia ameninţă cu arme nucleare în regiunea baltică dacă Suedia şi Finlanda vor adera la NATO - Profimedia Images

Finlanda, care are o frontieră comună cu Rusia de 1.300 de kilometri, şi Suedia analizează dacă să adere sau nu la NATO. Finlanda va lua o decizie în următoarele câteva săptămâni, a anunţat miercuri premierul finlandez Sanna Marin.

Medvedev a atenţionat că, dacă Suedia şi Finlanda vor adera la NATO, Rusia îşi va întări forţele terestre, navale şi aeriene în regiunea Mării Baltice, pentru a restaura echilibrul militar.

Medvedev: Până astăzi Rusia nu a luat astfel de măsuri şi nu avea de gând să o facă

Totodată, el s-a referit în mod explicit la ameninţarea nucleară, afirmând că ar putea să nu mai fie vorba de o regiune baltică "liberă de nuclear", regiune unde se află exclava rusă Kaliningrad, situată între Polonia şi Lituania.

"Ar putea să nu mai fie vorba despre niciun fel de statut non-nuclear pentru regiunea baltică - echilibrul trebuie restabilit", a spus Medvedev, care a fost preşedintele Rusiei în perioada 2008-2012. "Până astăzi Rusia nu a luat astfel de măsuri şi nu avea de gând să o facă. Dar dacă ni se va forţa mâna, ei bine... reţineţi că nu noi am propus asta", a adăgat Medvedev.

Ministrul apărării din Lituania, Arvydas Anusauskas, a reacţionat joi şi a declarat, la postul lituanian BNS, că Rusia are deja arme nucleare în regiunea baltică şi că acestea au fost desfăşurate în exclava Kaliningrad înainte de actuala criză.

"Actualele ameninţări ruse sunt destul de ciudate, în condiţiile în care, chiar şi fără actuala situaţie de securitate, ştim că ei păstrează arme la 100 de kilometri de frontiera Lituaniei", a spus ministrul lituanian. "Arme nucleare au fost întotdeauna păstrate în Kaliningrad... (iar) comunitatea internaţională, ţările din regiune, sunt perfect conştiente de acest lucru... Ei (ruşii) folosesc aceasta ca pe ameninţare", a adăugat Anusauskas.

Reacție internațională după amenințările 

La rândul său, premierul lituanian Ingrida Simonyte a declarat joi că ameninţarea Rusiei de a-şi întări prezenţa militară, inclusiv nucleară, în regiunea baltică nu este "nicio noutate".

Rusia a declanşat pe 24 februarie o invazie asupra Ucrainei, în care au fost deja ucişi mii de oameni şi care a dus la strămutarea mai multor milioane de persoane şi a generat temeri cu privire o confruntare mai extinsă între Rusia şi SUA.

Vladimir Putin susţine că "operaţiunea militară specială" din Ucraina este necesară pentru că SUA folosesc Ucraina pentru a ameninţa Rusia, iar Moscova este nevoită să reacţioneze împotriva persecutării populaţiei rusofone din Ucraina.

La rândul său, Ucraina spune că luptă împotriva unei uzurpări de teritorii în stil imperialist şi că acuzaţiile lui Vladimir Putin de genocid sunt nişte inepţii.

41 de comentarii:

  1. Dupa spusele generalului Strainu rusii aveau valize nucleare in Trasnistria la depozitul din satul Covasnea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Programul partidului Rusia Unita al lui Putin prevede o Republica Rusia de Sud din Dombas pina la Dunare impreuna cu Trasnistria dar si R Moldova.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultimul citat e valabil pentru sclavi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va fi război nuclear,sau război mondial ? Va ataca sau nu Putin țările, ca Australia ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu as fi atit de sigur, mesajele sint doar pe o situatie-discutie pe un moment-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tradatorii Romaniei ,de la conducere vor sa taie din nou la fier vechi Centrala de la Mintia si sa vinda pentru ghesefturi de nimic hidtocentalele Romaniei punindu-ne in situatie de risc maxim cu peste 50 procente din energie produsa in Dobrogea si sa importam energie prohibitiva de la cei care produc pe carbune din strainatate sau in centrale hidro romanesti luate pe nimic pe motiv ca platim datori cu dobinda maxima de peste 6 procente maxime din Ue fata de bulgari cu 1?procent ,cu gaz pe care i-l vom vinde tot in beneficiul strainilor din cauza aceleiasi caste evreiesti tradatoare de la conducere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mucles,ca l_ai votat pe kwj cu toti sibienii de la berica din supt arini.

      Ștergere
    2. L-or fi votat multi,dar nu si eu-craciun.

      Ștergere
  7. Fost ministru-Rusii nu vor pregeta da ne atace ca tinte pentru armele care trec pe la noi in timp ce Iohannis anunta ca militarii nostri merg sa apere Polonia in timp ce noi ne aparam prin mila altora punind in joc suveranitatea Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Rusii recunosc ca in atacul cibernetic au fost ajutati de romanil din Uk si ameninta ca vor ataca economia enrrgetica si spitalele cu sistemele lor de mentinere a vietii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un colportor de minciuni.

      Ștergere
    2. 19:51, daca vrei sa inteleaga ce i-ai spus, tre' sa-i traduci! Tu nu vezi ca e agramat?!

      Ștergere
    3. Raportul pe anul 2021 al departamentului de stat Sua pentru drepturile omului critica institutiile din Romania Care fac Trafic de persoane ,platite din banii romanilor -craciun.

      Ștergere
    4. Acum am scris corect gramatical epoletilor??-craciun.

      Ștergere
    5. Stiti ce cred eu din Raportul departamentului de Stat Sua, ca voi cam duceci Paltonul si Vorbele traficantilor de de copii in loc sa va faceti treaba pentru care sinteti platiti de romani-craciun.

      Ștergere
  9. Judecata lui Putin suspectata de afectarea tratamentul medical fara nici o posibilitate de a fi pusa sub alt control-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HELLO,HELLO,SUNTEM BAETI MISTO,DA A LUI BIDEN A FOST PUSA SUB SEMNE DE INTREBARE MAI DEMULT.

      Ștergere
    2. DAR DE A LUI JELENSKI VLADAMAR CARE TRAGEA LINII DUPA LINII PA NAZ,OARE CACAMCUME???😆

      Ștergere
  10. Postul Tv oficial al Rusilor ameninta tarile vestice cu riposta nucleara daca sint atacati dupa ce cu alte ocazii spunesu ca ei vor ataca primii.
    Problema cu ei e ca nu se stie cind mint, cum spuneau ca nu vor intra in Ucraina- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Biden vrea o lege pentru productia interna de cipuri esentiale sipentru autonomia economica si militara si refucerea dependentei de China-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI ARE AFACERI IN CIAINA GRAMADA CU PRETENASII SAI,LA FEL CACU COVIDUTUL.

      Ștergere
  12. sunt ANONIM 5 si cu ceva timp in urma scriam ca butonul pt bomba nucleara nu va fi apasat- duhovnicul meu mi-a spus personal dar si altor crestini-avem ca ex bombele din Japonia si poate cei cu putere si bani au invatat ca riscul este enorm-erori se pot intampla dela centralele atomo-electrice- sa-l rugam pe DOMNUL SI MAICA SA sa ne apere de asa necaz-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  13. Ieri a fost Ziua mondiala a Libertatii Presei ocazie cu care guvernul Ciuca-Maciuca a oficializat sembarea noului contract pentru Gazele din Marea Neagra printr-o conferinta fara Presa,cum ne obijnise si Iohannis cu cuvintari fara presa inclusiv cele electorale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acord Romania Sua pentru fabricarea si instalarea de rachete interceptoare pentru rachete de scurta si medie actiune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Alexandru Mirinov apreciaza ca prima intilnire cu extraterestrii de gradul trei peste 400 mii de ani dupa mintea lui cam atee,in timp ce cartea lui Enoch si artefactele spun ca si mesajele doamnei Maria ca sintem monitorizati dar si evitati continuu pentru potentialul nostru Distructiv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ioan Feher din Londra originar din SatuMare cetateanul roman acuzat ca a ajutat cu traducerea amenintarilor rusilor si a atacurilor lor cibernetice in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Presedintele Germaniei interzis de Zelenski la Kiev pentu politica prorusa,primit acum in vizita de compensare de Iohannis,ca doi roboti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Grevistii de la Plopeni revendica salari marite cu noua munitie termobatica in discutii cu ministru-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Doua tinere din Tecuci accidentate de o masina pe trecerea de pietoni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Hristos a Înviat 🙏
    Nu am înțeles și nu voi înțelege niciodată de ce oamenii de pe acest pământ nu vor să înțeleagă că acest Pământ nu este al nostru și nu avem dreptul să-l distrugem doar sa avem grija de el.
    Ne-a lăsat Bunul Dumnezeu pe toți să trăim în armonie și bună înțelegere nu sa ne omorâm unii pe alții.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa le de-a mintea de pe urmă la cei mai mari ai lumii,noi suntem ai lui Dumnezeu și nimeni nu are voie să ia viața cuiva,numai Bunul Dumnezeu.
    El ne-a creat el ne ia .
    Vai de cei care își omoară semenii.
    Va doresc pace liniște și fericire la toată lumea 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  21. Sosoaca scandal la poarta ambasadei Sua pentru ca nu a fost primita fara programsre ea mai face o reclamatie lui Iohannis prntru implicare in razboiul din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Protest pentru disponibilizarea a 2000 de mineri in valea Jiului in timp ce crntrala Mintia se vrea taiata la fier vechi .
    Incapitala un grup de ucrainieni prinsiin timp ce spargeau un apartament-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Oare de ce atitea temeri? Voi chiar credeti ca Putin este nebun?Nu Putin este nebunul din povestea Ucraina. El este doar executantul. El isi apara tara. Daca un vecin al vostru stringe o gramada de pietre linga gardul vostru sa dea cu ele in curtea si in casa voastra cind vrea el, voi ce faceti, asteptati sa se intimple? Pentru ce se intimpla in Ucraina de vina este SUA si NATO, punct. Daca SUA nu dorea acest razboi atunci el nu ar fi avut loc niciodata, ever. Putin a spus demult si de multe ori ca Rusia nu va ataca nuclear prima niciodata. Pentru cei care nu inteleg sau nu vor sa inteleaga ce se intimpla in Ucraina eu ii poftesc sa se mai documenteze si vor afla adevarul. Veti afla cine a facut cu adevarat crime de razboi in Ucraina.Baieti si fete nu tot ce zboara se maninca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact.Si se vrea,tot din partea SUA,ca sa nu se termine razboiul asta asa repede,ca doara e o afacere...Si afacere va fii si reconstructia Ucrainei-pentru unii-bineinteles!!

      Ștergere
  24. Putin a participat la forumul de la Davos.De ce doar el ai berbecul alb bagat in fata???CEILALTI CONDUCATORI DE STATE,SUNT CU TOTII MIELUSEI.HAI CA MAI PRICEPEM SI NOI CATE CEVA.O FOST BAGAT IN FATA DUPA DECLARATIA LUI CA AI VA DISTRUGE PE ILUMINATII SI PE REPTILIENI.SI VEDETI CUM DISTRUGE CUIBURILE LOR DIN UCRAINA.VA UITATI LA HATEWEURI HOFFICEALELE SI LE LUATI DE BUNE ,KUM LE_ATI LUHAT SHI KU KOKOWIDUL SI V_ATI LASAT OTRAVITI KA FRAERII LUI KWJ.

    RăspundețiȘtergere
  25. Bine,da cum ramane cu jnjektiea obligatore,din iulie,ku penureea de henergie,ku foametea hindusa,ku frika bagata pe toate kanaliili de kanaliilii kondukatoarilii kare ne au grija noastrilii??😆

    RăspundețiȘtergere
  26. La bombite au dezlegare doar americanoizii,ca au alt zeu,izraelienii,la fel,chinezii si coreenii,doar rusii,nu si nu.😆

    RăspundețiȘtergere
  27. Se apropie finalul razboiului Putin va fi operat de cancer!? O ca cadă pacea si peste Ucraina. Destule victime colaterale au fost _

    RăspundețiȘtergere
  28. De acum in colo vom trai cu preturi scumpe. Razboiul climatologic ne va afecta in mod direct. Nato masează trupe la Marea Neagră. Ne pregătim de război!? Luna iunie este luna decisivă. Sa ne rugăm sa ne scape Dumnezeu de război_

    RăspundețiȘtergere
  29. Inca nu ,dar pina la urma se va apasa,nu acum,cine stie in 10-20-30 de ani...

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu știu dacă ați văzut că președintele Chinei le-a spus la americani,
    Noi ajutam Ucraina cu saci de dormit,conserve,lapte praf nu cu armament.
    Toți pricepem jocurile .

    RăspundețiȘtergere