sâmbătă, 21 mai 2022

KIEV ! MAGNITUDINEA SE CHEAMA KIEV !

 

.
20 Mai 2022,ora 11,22 !

Hristos a Inviat ,dragii mei !

In aceasta dimineata, desi eram preocupata cu alte treburi,aud un glas in dreapta  mea,care-mi spune asa:
"KIEV!
Magnitudinea se cheama Kiev !"
Dupa care, glasul dispare.
Dragii mei, eu nu stiu despre ce anume poate fi vorba, dar e clar ca va fi ceva precum la un CUTREMUR mare.
Daca va fi Cutremur de pamant, daca va avea legatura cu razboiul,eu nu stiu a va spune.
Sa lasam insa timpul sa se scurga si vom afla impreuna.
Sa speram ca in curand Pacea Ucrainei,pacea Lumii intregi se va asterne frumos si armonios.
Cu dragoste,Maria.


16 comentarii:

  1. Magnitudinea Kiev ar putea fi cind Rusia va incerca a patra oara sa ocupe ce a mai Ramas din Ucraina si cind ar demara un razboi mai mare care se poate transforma in razboi mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.facebook.com/100005172194349/posts/2144245279091191/?sfnsn=mo

      Ștergere
  2. Magnitudinea se poate referii si la radiatiile la Kiev la 110 km de Cernobil.
    Dupa o jumatate de secol de la testele nucleare ale Frantei in Magreb-Africa s-a constatat ca praful african mai aduce in Europa elemente radioactive ca si de la Cernobil prezente in carnea mistretilor din paduri care au consumat ghinda contaminata radioactv.
    Deci fondul radioactiv terestru a crescut afectind totul,inclusiv oamenii in functie de puterea sistemului lor imunitar care poate fi crescut cu alimente precum catina,pestele dar nu din marea Neagra cea mai afectata de reziduri si razboi fapt constatat prin sutele de delfini esuati la tarm inclusiv in Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Datorita tradatorilor de la guvernate care au demontat statuile unionistilor , la Alba Iulia azi pe platoul Cetatii Alba Carolina dezveleste statuia unui principe maghiar in conditi de acces limitat si dupa declaratiile si premierea provocatoare de zilele trecute in Hun-garia a teroristilor condamnati de la Sfinttul Gheorghe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marea Britanie vrea dotarea R Moldova cu cele mai bune arme spunind ca pofta expansionista a Rusiei nu se va opri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marea britanie pina la al doilea razboi mondial a fost capul rautatilor in lume. Dupa al doilea razboi mondial capul rautatilor in lume este SUA. Ca să-și dea importanță acum Marea britanie vrea inarmarea R Moldova. Putin are treaba doar cu Globalistii ocultisti. Cine se simte cu musca pe caciula sa se inarmeze, oricum o sa o ia rau pe coaja daca misca-n front.

      Ștergere
  5. Biden in Coreea de Sud spune ca e nevoie de o alianta globala pentru a face fata unor situatii ca cea din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Boeing a doua companie privata care andocheaza pe statia spatiala internationala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum era de asteptat dupa Eurovizion si la Cannes la categoria Influencer premiat un motan Ucrainian-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Familiile fetelor traficate de Dinca la Caracal il intreaba pe Iohannis cu ce scop a declarat atunci ca fetele au fost arse in butoi-craciun,

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu știu ce se întâmplă la Kiev, dar azi deasupra Bucureștiului era un cer senin,de un albastru frumos, care spre prânz a început să fie brăzdat de avioane care lăsau în urma lor dâre lungi,albe,în toate sensurile. Aceste dungi albe au început a se împrăștia,umplând cerul de-o ceață lăptoasă care a persistat în orele următoare, aerul ce fusese proaspăt devenind înțepător, mai greu de respirat.Oamenii se plimbau ,încercând să se bucure de frumoasa zi de mai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dau cu otrava . Inclusiv avioanele militare romanesti .

      Ștergere
  10. cutremurele din UKRAINA pana la MOSKOVA sunt determinate de miscarile seismice din VRANCEA- in 1986 dupa CERNOBAL am prins cutremur in KIEV pe 30 august ,a fost de peste 5/ richter

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana nu moare Putin pacea nu pica pe Ucraina. Războiul continuă sa faca multe victime - craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Pericolul sau razboiul din Marea Neagră. Urmează confruntarea si vin valurile

    RăspundețiȘtergere
  13. Tornadele au prăpăd in SUA si ontario Canada. Inca o data acestea nu se dezminte cele prezise. Urmează inundațiile anunțate

    RăspundețiȘtergere