duminică, 22 mai 2022

ROMÂNUL TE VA LĂUDA ÎN VECI, DOAMNE !





                      Dragii mei, 


In aceasta dimineata, in timp ce ma rugam ca de fiecare data, ochii mi se inchid fara de voia mea, si astfel, aud glas ca din Cerul sfant care spune cu fermitate aşa :

                  "Românul!
                    Românul Te va lauda in veci ,cu puterile lui, Doamne !"
Clipă în care ,aud glasuri ca de Ingeri,glasuri multe care cantau in Cer si răsuna si pe Pămant.
Ingerii asa cantau:
            "Românul Te va cânta ,in vorbe si-n alautăăăăăă!"
 Prieteni dragi, eu stiu ca suntem gata a spune ca ,romanii sunt cei mai netrebnici,ca sunt nevrednici de al Doilea Nou Ierusalim,ca suntem cel mai rău popor,etc etc.
Total gresit ! Nu noi spunem de cineva daca e bun sau rău; nu noi spunem daca altii sunt vrednici si altii nevrednici.
Dumnezeu alege după Voia Sa,pe cine vrea si locul in care va veni din nou IISUS HRISTOS pe Pămant.Iar acest loc,fara nicio indoiala,este România Duhului Sfant.
Dragii mei ! Majoritatea românilor sunt oameni buni si cu frică de DUMNEZEU; sunt oameni corecti ,miloşi şi ospitalieri. 
Românul care este CREŞTIN cu adevarat, nu împroşcă cu venin în jurul lui, ci aduce mulţumire şi slava LUI DUMNEZEU, fie şi numai pentru faptul că, s-a trezit a doua zi, ca este sanatos si ca poate sa munceasca. 
ROMÂNUL nostru credincios si crestin cu adevarat, nu incepe niciun lucru
 fara ca să-si faca semnul SFINTEI CRUCI, si sa spuna de fiecare data, Doamne Ajuta !
Acesta-i adevaratul Român care, are un suflet bun,care respecta Poruncile Domnului,si nu in ultimul rand,acesta este Românul care stie sa stearga o lacrima cu un cuvant bun,cu o vorba de Duh, pentru cel in necaz si suferinta.
Cei care stau la pândă ca nişte hiene, si vor ca să rupă si  să sfâsie pe Aproapele său ,acela
 nu este un adevarat român, chiar daca s-a nascut in ROMÂNIA. 
Românul adevărat, este cel care are inima si sufletul plin de bunatate, si care aduce alinare celor in nevoi si in necaz.
Oamenii care nu stiu cum si ce sa mai faca ,ca sa raneasca pe Aproapele său, sunt mânati de diavol si fac voia diavolului si nicidecum a Lui Dumnezeu.
Dar iata dragilor ,ce spune un glas chiar acum:
                 "Izbaveste-ne de datoria...
                 Înfaţişând de viclenia vechiului viclean.
               Pace si liniste am sufleteste.
             Moartea si toata viata noastra ,Lui Hristos Dumnezeu s-o dăm.
Şi o fapta a Ta, si-ntareste faptele Tale Doamne.
 Tu in ziua de astazi, vei cunoaste Hristoase Dumnezeule cu Darul Tău."
Dragii mei, sa-L rugam pe MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS  ca sa mantuiasca si sufletul nostru si sa ne ierte pentru toate cate am gresit cu voie si fara de voie.
Poporul român,este Poporul ales de Dumnezeu ,ca sa-L primeasca pe IISUS HRISTOS Fiul Său,in NOUL SĂU IERUSALIM numit Romania Duhului Sfant.
Cine vrea sa creada,este minunat pentru sufletul său; cine nu vrea sa creada,are numai de pierdut.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze pe toti,cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. SFANTA TREIME,MAICA DOMNULUI, va rugam din suflet sa ne ajutați și de satana sa ne scăpați,nu mai suportam minciuna în România,noi am venit în lume pentru dreptate și adevăr,și prin post în fiecare zi și rugăciune,noi cei care iubim aceasta tara,Gradina Maicii LUI DUMNEZEU,va rugam sa ne dați putere sa distrugem toată mafia românească și cea străină din România.SFANTA TREIME,te rugam ajutane,sa intram în toate instituțiile din tara fie ele,biserici,grădinițe,scoli,primarii,armata,politie,pompieri,jandarmerie,judecătorii,Parlamentul României,și alte instituții unde minciuna este pe primul loc,noi creștinii,DOAMNE IISUSE HRISTOASE,TU,ești pe primul loc în sufletele noastre,și TIE îți cerem ajutorul sa-i salvam pe toți cei slabi în credinta,sa nu își piardă sufletul,stăpânit de satana.
    DOAMNE AJUTA-NE pe noi toți pacatosii.

    RăspundețiȘtergere