luni, 9 mai 2022

RUSII PIERD RAZBOIUL ! PRIMESC LOVITURA DUPA LOVITURA !

 

.
 
9 Mai 2022,ora 4,16 !

HRISTOS A INVIAT ,dragii mei !

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

"Rusii pierd Razboiul!
Primesc lovitura dupa lovitura ,iar acolo unde ei nu reusesc...!"
Clipa in care dragilor, vad o strada distrusa, cu masini si arme grele distruse, iar cativa soldati care mai ramasesra, incercau sa adune cadavrele si sa elibereze drumul de fiarele arse si indoite.
Prieteni, asa cum am scris adeseori,chiar daca sunt cateva persoane carora le place sa bage frica in cititori pe aici, si ale caror comentarii scrise cu semnul intrebarii, ei (el)pun semnul intrebarii,eu nu le public, Rusia nu va folosi bombe nucleare, iar incet, incet, cu coada intre picioare se vor retrage.
Sa ne rugam dragilor pentru Pacea lumii intregi, sa ne rugam pentru pacea si linistea noastra sufleteasca. 
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru fiecare clipa pe care o traim, pentru fiecare DAR din viata noastra.
Cu dragoste,Maria.

43 de comentarii:

  1. Acest razboi dar pericolul se mentine prin mentalitatea introdusa de superioritate care era si propaganda fascista ca si cea evreiasca si continuitatea de la virful statului rus cit si prin noile rachete.
    Al trilea razboi s-ar amina ,desi greu de oprit atita timp cit nu se trece la principii corecte cu mecanisme clare ale relatiilor dintre state-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost filmat un OZN in partea de nord a Romaniei . Doamna Maria credeți că a fost OZN ?

      Ștergere
    2. Precis abfost OzN ,pare ca a disparut Iohannis-craciun.

      Ștergere
  2. Parada militara in Piata Rosie a Cremlinului fara nici un invitat de afara pentru a cultiva de Putin sentimentul rusilor de tara asediata cind de fapt e invers ei asediaza vecinii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cit despre Tradatorul Ion Tiriac cel cu declaratii proruse si multiple cetatenii,pentru cei ce il cunosc de mult ca Turnator al securitatii comuniste nu e nici o mirare.
    Nu degeaba spune o vorba-Cine a tradat odata va mai trada de multe ori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa faci.si tu o zecime din cat a făcut Tiriac.....
      ........

      Ștergere
    2. Pai mai avem ceva de vanzare sau de dat gratis????

      Ștergere
  4. Păi și Viorel Pop ,spune că rușii vor ajunge la Nistru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne Ajuta 🙏 doamna Maria sa se liniștească,de liniște și pace avem nevoie.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne ajută! Avem încredere în Mesajele primite! Dumnezeu e Iubire, Pace și Lumină! Binele Învinge! Să ne rugăm și să fim mai buni!

    RăspundețiȘtergere
  7. In polonia la depunerea unei coroane la eroii din razboiul al doilea-cel in care rusii la Catin omorau 22000 de prizonieri ofiteri polonezi-ambasadorul Rusiei atacat cu vopsea rosie.
    Bravo polonezilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Era si cazul sa piardă. De cand timp anuntam ca nu are nici o șansă. Sa vedem cat mai trăiește Putin!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu conteaza daca Putin mai traieste sau nu. Politica Rusiei va fi aceeasi. Nu uitati ca Putin a dat curs unor hotariri din Duma de stat, nu doar de la el putere. Oricum aveti grija de ce parte va situati. Putin stim cine este si ce face in Ucraina. De partea cealalta se afla Globalistii in frunte cu Oculta Mondiala. Bideu e globalist si a fost pus acolo sa faca treaba pentru Oculta. Oricum, cine da arme mercenarilor lui Zelenski nu vrea ca acest razboi sa se opreasca din contra razboiul sa mearga inainte. Sint niste mincinosi. Ei vor ca puterea Rusiei sa slabeasca sa poata face ei ce vor pe aceasta planeta, adica sa mai omoare din noi ca sintem prea multi pe planeta. Aviz celor care uita repede.

      Ștergere
    2. A fost operat de cancer!?
      Se va curăța curând

      Ștergere
    3. Care dintre clone ?!

      Ștergere
    4. 7,48 mare dreptate ai,bine punctat asta e tactica din care al treilea cistiga ,china care va ajunge la Dunare-craciun.

      Ștergere
  9. Amplu exercitiu Nato in tarile din estul Europei plus Georgia pina in 13 mai 2022- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. e doar temporara linistea -rusii au fost in stare sa trimita tineri de 18-20 ani la razboi iar mamele lor indoctrinate au zis-COPII NOSTRI SUNT EROI AI NEAMULUI !!! dar si americanii trimit tineri care lupta pt alte cauze ,se sinucid si mai toti sunt obligati sa stea in alte tari cu anii-vai si de capul lor -mandrie fara rost! si arme care distrug natii si globul doar ca sa fie puse in actiune

    RăspundețiȘtergere
  11. Serghei Harkman istoric din Cernauti spune ca Rusia si Ucraina acund ca rusii cu germanii au inceput in 1941 al doilea razboi Mondial ca aliati si Agresori prin ocuparea Poloniei ca aliati prin pactul Ribbentrop Molotov—craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cristoiu spune ca stilul rusesc in Ucraina e nu numai Cucerire ci si Implementare-administratie si moneda rusa- din cauza asta nu inainteaza incet avind o Victorie ,in ciuda logisticii occidentale , prin pastrarea teritoriului inclusiv a Crimeei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cutremur puternic de 6,1 in Taiwan ,dar fara victime-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. In Franta e interzis sa botezi porcul Napoleon,dar echipa nationala de hochei a Romaniei pot sa fie porci sa cinte ieri la Liubliana in locul imnului Romaniei imnul secuieasc -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ca si Iohannis cind in piata Mare-Revolutiei din Sibiu a demolat statuia lui Gheorghe Lazar si a ridicat in locul ei statuia criminalului de romani baronul Bruchenthal-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. De unde si vorba romaneasca -Ma porcule-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu degiaba Victor Orban i-i incinta ieri pe unguri cu planul pentru Ungaria Mare,uneori si prin Transilvania.
    Simion cere excluderea din echipa nationala de hochei a celor care au cintat alt imn decit cel al Romaniei ca separatisti platiti din bugetul Romaniei de niste slugi proaste de la federatie care-i plateste de la bugetul Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Generalul Clark-Pina la urma Putin va ajunge la arme nucleare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Care pace doamna?!! Aceea ca in China?!! Sau nu vi se spune ca asta urmeaza?!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avea doamna Maria un mesaj mai vechi in care se spunea ceva de genul ca chinezii vor avea granita pe Dunarea de Jos care mai corespunde cu o prorocire mai veche din al doilea razboi mondial ca va mai ajunge inca o data comunismul in Bucuresti si care corespunde chiar cu calul galben din Biblie.
      Dar puterea Chinei e mai pasnica mai mult economica unde au ajuns deja prima putere mondiala si lucreaza de citiva ani la noul Drum al matasii-o cale ferata care vine din China continentala spre Europa-craciun.

      Ștergere
    2. Ca sa completez mesajul as spune ca -acolo unde rusii nu reusesc vor reusii…chinezii,cit de curind-craciun.

      Ștergere
  20. Interesant ca planul de creere a unui nou stat Israel in Ucraina si apoi R Moldovadespre care vorbea generalul din R Moldova ,ca ar fi din anul 2010 a mai fost discutat la un congres al evreilor la New York in anul 1899 dar el nu a putut fi realizat din cauza comunismului cit si a perimisiunii britanicilot data evreilor de a isi face un stat in Palestina.
    Intentia evreilor de acum de a face un stat de rezerva este devoalata si de faptul ca dupa cumpararea unei mari parti a Ucrainei de evreul Rothcisild evreul Zelenschi a fost adus la Putere in Ucraina si a inceput razboiul iar Coja in ziarul Justitiarul spunea ca si Maia Sandu ar fi evreica.

    Cit despre Romania unde evreii au construit la Sihetul Marmatiei un complex din scoala ,Hotel si cea mai mare Sinagoga din Europa facute ilegal fara autorizatii de constructie in taracondusa Prost si distrusa de o casta de evrei de zeci de ani,cum spune Iohannis -Esuata- care plateste o datorie extena de peste 6 procente cea mai mare dobinda din Ue contractata brusc de puscariasul evreu Citu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Avertisment ,rusii pregatesc atacuri la centrale nucleare si deportarea ucrainienilor in Ruasia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciune, n-ai si tu treaba? Lasa-ne mai usor cu atita stiinta ca sint unii dintre noi care nici nu realizeaza ca dorm cu ochii deschisi.

      Ștergere
  22. Daca cei care lupta ,intorc armele contra lui Putin,inseamna ca si Hun-garii asiatici ai lui Victor H-Orban-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Chiar nu v-ați săturat cat ne-au asuprit și sărăcit americanii în ultimii 30 de ani?...

    RăspundețiȘtergere
  24. Mini-strii Ucraina -Farst la noi o fi si Ciuca-Maciuca ca pe cei cu Rusia Farst ii stim Victor H-Orbsan si alti asiatici cum e la noi mini-strul sinistru Barna care si el era la Lubliana pe stadion cind se intona Imnul asiaticilor secui-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Purtatorul de cuvint al kremlinului invita Romania Ungaria Slovacia si Polonia sa-si ia de la Ucraina teritoriile lor istorice sa nu astepte mila Rusiei ca ea nu va veni.
    Cu cine ca noi nu avem barbati de stat numai marionete-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Valerian Stan -Rusia distruge Ucraina cu perfidia Sua ,daca nu o facea Putin era schimbat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Putin masculul alfa cu mina dreapta semiinerta suspectat cu un cancer-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Pe de alta parte propaganda rusa ii da cu-Nato vrea teritoriul nostru-
    Dar niciodata nu se spune cea ce se crede-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Posibil ofensiva să înceteze, dar mă îndoiesc ca rușii să plece din teritoriile în care au intrat.

    RăspundețiȘtergere
  30. Hopa!? Au apărut extraterestrii!?
    Nu le mai este frica de război?
    Insa au fugit de pandemie. Nu au bunăvoință sa ne ajute cu ceva!?
    Înseamnă ca nu au sentimente, sunt fără suflet, deci sunt roboti. Sa ne ferească Dumnezeu de ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da o sa faca extraterestrii ceva bun, o sa-l ia pe cleptocratul Iohannis,la ghena cu el-craciun.

      Ștergere
  31. Eu din cate mai știu China iubește Romania și ne va ajuta.
    Romanii se înțeleg bine cu chinezii.
    Că avem la conducere slugi care nu vor colaborare cu China asta este altceva.
    Chiar și ungurii se înțeleg bine cu românii,politicul este cel care face dezbinare,nu oamenii,sunt căsătorii mixte și vb.nu avem noi treabă,politicul,capii ăștia nu mai au loc pe pământ
    Să avem răbdare că le orânduiește Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului pe toate.🙏 Doamne Ajuta 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere