vineri, 20 mai 2022

LUPTA CU UCRAINA S - A INCHEIAT ! PACEA UCRAINEI ESTE FOARTE APROAPE !

                                                                           19 Mai 2022,ora 6,44 !


                               Hristos a Inviat,dragilor !


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                            "Aseara ,triunghiul Razboiului asupra Ucrainei, a protestat la nivel national.

Lupta cu Ucraina s-a incheiat !"

Dragii mei, am scris adeseori despre Ucraina,despre Rusia care va renunta la acest razboi,il va pierde. 

Pacat ca au murit oameni nevinovatio,copii nevinovati. 

Dupa cum vedem cu totii,DUMNEZEU rasplateste deja celui si celor care au pornit acest razboi impotriva unui popor pasnic in care, au murit oameni nevinovati, copilasi precum ingerii au plecat la Ceruri.

Toti vor plati pentru crimele facute,pentrui distrugerile produse de bombardamente.

Dragilor, eu nu stiu a dezlega Mesajul divin.Important este faptul ca, acest razboi,aceste lupte vor inceta nu peste prea mult timp.

Rugaciunile noastre ale tuturor,au ajuns la inima Mantuitorului si a Maicii Lui Dumnezeu , care ne-au mai dat inca o sansa ca sa ne intoarcem cu fata catre DIVINITATE!

Sa multumim dragilor, sa multumim Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu pentru tot si pentru toate cate avem in viata noastra de zi cu zi, si sa nu uitam dragilor, sa nu uitam ca sa fim buni si milostivi si sa ne intarim in Credinta.

Sa nu deznadajduim niciodata ,iar toata iubirea noastra s-o daruim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului cu Sfintii Sai!

Numai asa, vom dobandi Imparatia Lui Dumnezeu !

                              Cu dragoste,Maria.


24 de comentarii:

  1. Poate inlaturarea lui Putin de la putere ar duce la tratative de pace mediate de al treilea stat Turcia sau Israelul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt ANONIM 5 si scriam cu ceva timp in urma ca razboiul nu se incheie si ca centralele atomoelectrice vor fi atacate-iata la CERNOBL un incendiu si radiatii ctre MAREA NEAGRA-DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI sa apere tara si toata lumea ,sanatate si pace in suflet

    RăspundețiȘtergere
  3. In seara asta vama de la Siret cu ucraina blocata de controalele ucrainienilor desi pentru prima data de la inceperea razboiului traficul era mai mare la intrarile din Romania spre Ucraina pe doua benzi si circa 2 km dupa interceptia radio a politiei romane pe undele radio-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mila noastră pentru durerea celor suferinzi să fie iar, Judecata a Lui Dumnezeu să fie,Amin!

      Ștergere
  4. Tot in seara asta pe Tv se anunta ca un nor radioactiv de la Cernobil vine cu 40km la ora spre nordul Marii Negre din cauza lipsei de precipitatii cit si furtului ca militarii rusi au furat unor parti electronice din aparatura de control a zonei de racite a reactorului.
    Asa ca tinerii ar putea avea nevoie de Pastila cu iodura de potasiu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totuși ar fi fost bine sa fie pastilele cu iod in farmacii sa și le poată lumea cumpără să aibă în cadă și să fie informați sa nu le ia decât dacă se vor face anunțuri, chiar prin ro.alert pe zone unde și când e nevoie, dar așa tabletele stat blocate în DSP-uri și nu vor putea fi distribuite la toată lumea odată în termen scurt și util atunci când ar fi nevoie ....

      Ștergere
    2. Dar și dacă incendiul la Cernobîl continua, cine știe cum vor evolua următorii nori, sau ce apare, in timp ce tabletele ..... nu au cum fi distribuite. Din prea multa grija sa nu ne facem rău luind tablete și dacă nu trebuie, nu vom avea cum să le luăm când ar trebui, că atunci în timp scurt nu are cine și cum le distribui, ar trebui sa fim investiți cu încredere că nu le luăm decât atunci când am fi anunțați că trebuie să luăm, dar sa le avem in cadă, să le putem cumpăra din farmacie și să le avem acolo ...... câte medicamente periculoase avem in casă și nu le luăm dacă nu trebuie, doar astea le e frica că o să le lu fara sa fie nevoie .....

      Ștergere
  5. Ultimile date spun ca norul radioaciv de la Cernobil se departeaza de pe directia initiala spre estul Ucrainei
    Romania s-a mai salvat o data,deocamdata nu se recomanda pastilele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vincent Minguet noul comandant francez numit de Nato al grupului din Romania spune ca nu stie in ce directie merge razboiul si ca aduce in dobrogea un sistem integrat nou de aparare cu rachete sol aer inclusiv contra dronelor cu un lansator si centru de comanda care va fi operational cam peste o luna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fata mica a lui Putin are si un copil cu balerinul Zelenski deci Putin si presedintele ucrainian Zelensski sint rude pe bune-craciun.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciunul, tocmai a spus la TV ca nu sunt rude!!!

      Ștergere
    2. Oricum e interesant ca Putin sa aiba un nepot si o tara de la numele Zelenski-craciun.

      Ștergere
    3. Ca si Hun-gurul Victor Orban o tara a lui de ferme linga cetatea Potolisum a romanului Traian-craiun.

      Ștergere
  8. Războiul in Ucraina se va opri atunci cind Biden presedintele SUA va dori așa ceva. Rusia și-a indeplinit misiunile in Ucraina. Acum rușii isi fac de lucru prin Ucraina pina se va hotărî Biden sa înceteze acest razboi. Trebuie doar sa dea un telefon. Pentru cine nu înțelege ce se intimpla in Ucraina ii anunt ca Rusia a cistigat razboiul importiva fortelor raului. Rusia sa luptat in Ucraina cu mercenarii si armele statelor din vest nu cu ucrainenii ca aia citi mai erau prin tara au fugit demult in vest

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusia se lupta cu armele occidentului deoarece a parjolit, distrus si omorat toti civilii din Ucraina.Nu a mai ramas nici unul.
      Acum Rusia primeste ce a oferit...

      Ștergere
    2. 21.58, adica nu mai exista vreun ucrainean in Ucraina??!?? Cum sa nu mai ramana civili ucraineni???????? E greu de crezut asa ceva...

      Ștergere
    3. Corect, 15.45. Lupta este intre occident, armele lor, mercenarii lor, si rusi. Ca doar nu stie ukraneanul sa foloseasca armamentul american, englez sau de altundeva!?

      Ștergere
  9. Finlanda al al saselea stat cu gszul oprit de Rusia incepind desimbata in timp ce Lugannskul si Dombasul aproape complet ocupate -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Apocalipsa nucleara mai aproape ca oricind,prima afectata marea Neagra fie numai de Cernobil toatevrezidurile o vor omorii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Adevaratii cistigatori in Ucraina vor fi chinezii care au cumparat cel mai bun si mult teren agricol.
    Asa procedeaza si Ungaria in ardealul de Nord dupa principiul contelui Piso care spunea ca cine stapineste pamintul stapineste tara, nu degeaba a fost ieri Victor Orban sa viziteze la noi noile sale terenuri cumparate prin interpusi dar cu banii statului Hun-gari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu acelasi scop nu numai Hun-garii cumpara pamint in Romania ci mai nou si refugiati ucrainieni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Victor Orban al Hun-gariei calul Troian asiatic al lui Putin in Uniunea Europeana?
    Dupa cum a actionat in actuala criza ucrainiana se pare sigur ca DA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Zelenski copil ? Ce gluma buna ! Pai e Balerina, nu balerin, cum sa faca copii ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Americani folosesc arma psihotronica care influențează voința soldaților în luptă, ori să lupte, ori sa cedeze.... Au mai folosit-o, în special când a fost războiul din Irak... Atunci soldații irachieni s-au predat în masă!

    RăspundețiȘtergere