vineri, 13 mai 2022

RUSIA NU MAI ARE PUTERE, E PE DROJDIE !

 

.
13 Mai 2022, ora 1,22 !

HRISTOS  A INVIAT,dragilor !

Am mai spus-o si o mai spun,dar nu de la mine spun, ci numai de la Duhul Cel Prea Sfant!
Rusia va pierde Razboiul cu Ucraina!
Iata ce spunea un glas in noaptea aceasta,in timp ce eu eram aici, in fata monitorului.
Citez: 
"Rusia nu mai are putere!
 Rusia e pe drojdie !"
Dupa care,glasul dispare.
Eu stiu dragilor, ca sunt printre noi si persoane carora le convine de minune acest razboi nedrept.
Sunt oameni de afaceri, politicieni,sunt tari carora le convine sa livreze armament, etc etc. ,deoarece,au numai de castigat.
Dar, acest razboi se va incheua in ciuda dorintelor acestor oameni,daca ii putem numi asa, carora le place ceea ce se intampla, si nu se gandesc ca mor oameni nevinovati, ca mor copilasi in razboiul oamenilor mari.Ei se gandesc doar, cum sa castige cat mai multi bani ,chiar daca sunt scaldati in sange nevinovat.
Banii, nu aduc fericirea! Cu bani,nu ne putem cumpara nici sanatatea si nici zile mai multe de trait;cu bani,nu putem dobandi un loc in IMPARATIA LUI DUMNEZEU.
Asadar, deocamdata,RUSIA e pe drojdie,adica,nu mai are armament,nu mai are soldati.Pacat de tineretea celor care au murit in acest razboi al lui Putin si -al generalilor lui.
RUSIA va face o pauza de la lupta,dar , s-ar putea sa fie o pauza cam lunga,chiar definitiva.DUMNEZEU are Caile Sale de a opri acest razboi sangeros.
Sa ne rugam pentru aceasta si sa multumim Domnului si Maicii Domnului cu Sfintii Sai, pentru fiecare clipa din viata noastra, pe care o traim in pace si-n liniste si alaturi de cei dragi.
Cu dragoste,Maria.

37 de comentarii:

  1. Asa spune si harta convorbirilor telefoniei mobile prezentata pe Tv,ataca Odessa doar formal cu rachete de la distanta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si o nava ruseasca lovita de ucrainieni linga insula serpilor tractata din nou spre Crimeea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iohannis spune ca e multumit de actuala Pu-te-re.
    Poate pentru ca a respins Legea suveranitatii nationale propusa de AUR.
    Asta cam Pu-te-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciun ești dezinformat !! Cine a făcut și cine a dus în parlament legea suveranități??
      Partidul de tinichea este la fel cu celelalte..

      Ștergere
    2. Asa este , nu partidul de tinichea a dus legea suveranității in parlament … minciuni

      Ștergere
  4. Tot Iohannis vrea modificarea Constitutiei ca si Hun-gurii.
    Pai de ce daca tot o incalca?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Serviciu de informatii Sua spune in congres ca Putin va incerca sa ajunga la R Moldova in Trasnistria si ca va introduce mobilizarea generala si Legea Martiala -care mai aparea intr.un mesaj- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hristos a inviat!
    Multumim frumos pentru tot ceea ce ne comunici,draga Maria!
    Doamne ajuta,sa se termine odata cu razboiul😥

    RăspundețiȘtergere
  7. Are atomice . Multe .

    RăspundețiȘtergere
  8. D-na Maria este începutul sfârșitului. Dacă Putin mai ținea în echilibru ,noua ordine mondială care se pregătește pentru omenire,iată că zilele aceste la Geneva ,SUA în frunte cu Biden ,semnează un decret prin care OMS să dețină puteri depline și să intervină în politic în toată lumea . OMS decide ,în momentul aparitiilor bolilor stil pandemice, toate protocoalele și le vor impune cu forța. Deci Putin are dreptate. In Ucraina sunt laboratoare unde se creează viruși pentru a omora in masă ,iar "salvatorii"OMS decid protocoalele și vaccinarea forțată. Filmul" Apocalipsa" din 2012 are exact acest scenariu,oare de unde s-o fi inspirat? Coreea de Nord procedează la fel,China deja de trei săptămâni,dar în Europa și Canada nu le-a mers . A ieșit lumea în stradă. Vor să ne reducă ,suntem prea mulți, Terra nu mai are resurse din cauza industrializării . Nu ne vor lăsa să murim de moarte bună. O țin langa cu virusul ăsta,poate reușește populația și își face 10 vaccinuri ,că eu prostie mai mare nu am auzit sa faci 4 vaccinuri și tot faci boala,iar eu că nu am avut o răceală de 12 ani sunt un pericol daca nu mă vaccinez. Chiar atât de dobitoci ne cred ? Arafat a fost implicat până în panzele albe ,dar Dumnezeu nu doarme ,iar aceste nenorociri se vor întoarce peste cei ce le-au orchestrat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai de asta vine razboiul. Se platesc karme, adica greselile facute, voit si nevoit. Oamenii au ajuns sa nu mai reactioneze la aproape nimic.

      Ștergere
  9. Iohannis referindu-se la criza si inflatie-Nu trebue sa cautam vinovati la guvern,vinovat este Putin-
    Gata a gasit vinovatul de serviciu,el cu ai lui evrei s-au spalat pe miini de orice vina ca Pilat din Pont.
    Nu e prost,prost e cine -l crede-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In spitalele unde se nac copii nu s-a mai investit de zeci de ani,cel de arsi sta neinaugurat,spitale noi nu,iar guvernul plateste un miliard de dolari pentru 120 milioane doze vaccin care toxice sint aruncate in timp ce institutul romanesc Cantacuzino sta nefunctional ascuns si trecut la armata.
      In timp ce Idiotul de iohannis ne vinde gogosi cu -vinovat e Putin-craciun.

      Ștergere
    2. Mai nea Petre,CAT TUPEU POATE SA AIBA MUTALAUL,PAI PRETURILE AU CRESCUT CU LIBERALIZAREA WOTATA DE PARLAMENTUL MEU CU GUWERNUL MEU SI ASTA DIN NOIEMBRIE.IMPORTAM ZECE LA SUTA ENERGIE SI O PLATIM DE TREI ORI MAI SCUMPA CA UNGURII CARE IMPORTA TOT.PUTIN ARE LA MANA TOT CE MISCA LA NOI,PAI SA NE CONDUCA PUTIN DACA EL AI DE VINA.DOAMNE DA SA FIE ASA,CA MAI RAU NU POATE FI.Pa,pa.

      Ștergere
  10. Intilnire secreta intre Citu si Iohannis pe Turgheniev.
    -cine stir ce au stabilit evreii-ca sa parafrazez din clasicul Iohannis cu programul lui Romania Educata unde 42 procente din elevi au fost catalogati prin teste ca Analfabeti functionali-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Marius Budai moldovean din Botosani,ministrul credibil, cel mai bun care lupta pentru pensionari si la implementarea in sistemul de pensi mici a unei compensari cit de cit.
    Ca sa nu vorbim numai de relele lui Iohannis cu Hun-gurii lui care vor constitutie noua obligator cu H-Autonomie si evreii cu -Tinti bani -dar mai nou depasiti ca procente in dobinzi si credite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte interesant doamna Maria, sa speram ca se incheie de tot

    RăspundețiȘtergere
  13. Nababul evreu Faraon Isarescu la BNR ,tatal propus vitreg al scolitului repetent Citu,propune romanilor ceai de tei in loc sa le dea un vin rosu puterea ursului din viile si crama lui din judetul Vilcea de unde e si fiul vitreg Citu cel cu padurile taiate la Ras pe valea Lotrului.
    De,dar evreilor le e frica sa nu saraceasca-tinti bani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Isarescu spune ca veniturile fiscale in bugetul Romaniei au scazut cu 30 procente iar evreul -tinti bani-Iohannis spune ca vinovat e Putin.
    Ia-uzi ma Putin ce zice asta,da-l in judecata pe evreul -Tinti bani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Zece ani si opt luni condamnarea definitiva pentru fostul primar Sorin Oprescu.
    Si Iohannis nimic.nimic?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Probabil că Rusia este,, pe drojdie ,,în materie de armament convențional dar mai are ultimul as ,, artileria grea,, nuclearele așa că rămâne periculoasa. A nu fi inteles gresit cum se practică de obicei pe acest blog , Putin este un criminal care a pornit un război inutil. Putin nu cred că se va opri și cred că pacea este un lucru care nu își are loc în mintea lui. Putin este însoțit de un demon al razboiului foarte periculos....la propriu. Putin va continua acest razboi cu orice pret iar dacă nu i se va da ce doreste cred că va lovi nuclear.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intre timp il va lovi pe el Ingerul mortii, fiti fara grija.

      Ștergere
    2. Era si cazul sa piardă. De cand timp anuntam ca nu are nici o șansă. Sa vedem cat mai trăiește Putin!?

      Ștergere
  17. Sau pentru Isarescu ar fi bun un ceai de cucuta care costa numai -tinti bani- si atunci toti romanii ar duce-o mai bine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciune da de ce ești așa de supărat ? Ca sint rusii pe drojdie, stai linistit ca rușii nu sint pe drojdie doar dau această impresie. Planul lui Putin e mult, mult mai subtil decit crede lumea. Deocamdata isi face de lucru in Ucraina El, Putin este in asteptare. SUA trebuie sa mute, ca la sah. Stii ce va urma, peste putin timp, in căderea ei economica America va distruge Europa iar NATO va sacrifica Polonia si Romania, punct.

      Ștergere
  18. Victorie ucrainiana la Donet pe un atac rusii au pierdut circa 0 mie de soldati si 70 vehicule militare la incercarea esuata de trecere a riului pe un pod nefinalizat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Victor Bout traficant de arme rus prins de romani si dat in Sua figureaza pe lista de schimb a rusilor care vor da Sua o traficanta de droguri.
    Posibil asta a fost mesajul intre rusi si americani de care intrebai Dragomire-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Rusia pe drojdie- ha ha ha ha
    Americanii care au dat bir cu gugitii din Afganistan sant forta, este

    RăspundețiȘtergere
  21. Valurile de suicid si cancerele oprite in diagnosticare au tot o componenta Covid si sociala prin incalcarea dreptului la circulatie-o spune un doctor Tudor europarlamentar de la Iasi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Festival Mihai Viteazu la Craiova.
    In curind si unul Vlad Tepes la Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu ve-ti gasi o statuie a lui Cuza pe domeniu public la Bucuresti sau Mihai Viteazu la locul bataliei de linga Sibiul Alogenului Iohannis,in schimb le veti gasi la Corabia respectiv la Craiova..
    Cinste lor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Totusi daca vizitati Sibiul veti vedea in piata Mare statuia criminalului de romani baronul Brukenthal dezvelita de Iohannis in locul celei a lui Gheorghe Lazar drmolata tiot de Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Doi olteni unul din sudDe linga Corabia si Dunare Petre Tutea sounea cam asa citez din memorie- m-am sacrificat si am facut peste un deceniu de inchisoare pentru un popor de Idioti-celalalt din nordul Olteniei de la Hobita la poale de munte spunea la prima lui venire de la Paris-Cind am plecat vam lasat Prosi iar cind am revenit acum vam gasit mai Prosti.
    Un merit e si a tovarasului profesor de narxism Iohannis cu programul sau Romania Esuata,pardon Romania Educata- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Rusia a pierdut armament dar nu a scos arma nucleara= focoasele mai multe decat orice tara-sa ne fereasca DOMNUL DE ASA CEVA

    RăspundețiȘtergere
  27. Dar nazistii da..!! urmeaza ciparea..ce bine va fi..vaccinurile va asteapta!!

    RăspundețiȘtergere
  28. sa se vaccineze ei in limba -ei nu sunt oameni ci posedati de cel rau- de unde stia BILL GATES de existenta pandemiilor daca nu era implicat!

    RăspundețiȘtergere