duminică, 22 mai 2022

DUMNEZEU TATAL, PE CERUL DE NOAPTE !

                .


Dragii mei,

In aceasta noapte, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi descopera un Cer de noapte ,iar pe Cerul senin de noapte,vad cum urca precum o racheta, un avion ce lasa in urma sa,doua dare albe  ,ca la avioanele cu reactie.
Avionul urca in norii Cerului noptii ,iar acele doua dare albe la vertical raman in urma lui.
Brusc,vad cum doua maini despart acele doua dare albe,in asa fel incat,au format un triunghi.

.
In mijlocul triunghiului format prin despartirea celor doua dungi albe,apare brusc,Insusi Dumnezeu Tatal Cel Ceresc !
Dumnezeu Tatal Cel Ceresc ,arata exact asa:

Dumnezeu Tatal Cel Ceresc ,avea pe cap si deasupra capului Sau,avea Coroana de Curcubeu.Deasupra Coroanei de Curcubeu, stralucea o lumina alba si orbitor de stralucitoare.
Dumnezeu Tatal si-a lasat descoperit chipul si trupul.
Fiecare dintre noi dragilor, Il putem vedea pe DUMNEZEU daca avem CREDINTA,DRAGOSTE si IUBIRE !
Cu dragoste,Maria.


24 de comentarii:

  1. Asa e,credinta e totul!
    Multumesc pentru aceste postari care ne fac mult bine!🤗❤️

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum 30 de minute un Ozn vazut din centura Selimbarului la sud-vest de SIBIU ca o lumina mare puternica stind la punct fix la inaltimea si printe nori de circa 3000 m spre zona orasului Saliste -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria,

    REFUGIATII din UCRAINA sunt pregatiti pentru INVAZIA FEDERATIEI RUSE..
    Aceste femei ucrainience sunt sotiile ofiterilor din Rusia si au fost BAGATE LA INAINTARE cu un singur scop:ATENTATELE
    SE DORESTE OCUPAREA PRIN FORTA A INTREGULUI BLOC EST EUROPEAN ROMANIA;BULGARIA,SERBIA,POLONIA,SLOVACIA SI UNGARIA...
    AMERICANII SI RUSII SUNT INTELESI SI ASISTAM LA O MASCARADA DE OROPRTIILE CELUI DE AL 2 LEA RAZBOI MONDIAL ..
    INCERCATI MONITORIZAREA INTREGII EMIGRATII ASA ZIS UCRAINIENE DIN ROMANIA PENTRU A PUTEA FI DEZAMORSATE CELULELE TERORISTE SI DE DIVERSIUNE DIN CARE FAC PARTE..
    AUR CAT SI SOSOACA CAT SI PNL SI PSD DAR MAI ALES UDMR SUNT ALINIATI PLANURILIR DE INVADARE SI DE PREDARE A ROMANIEI FARA A SE PUTEA APARA..
    VRAJEALA ca NATO VA APARA ROMANIA CAT SI TARILE EST EUROPENE ESTECEA MAI MARE MINCIUNA SI DIVERSIUNE RUSO-AMERICANA..
    SPORITI VIGILENTA INTRUCAT 60 LA SUTA DIN ASA ZISII EMIGRANTI VENITI DIN UCRAINA AU ARME PE CARE LE VOR FOLOSII PENTRU SCOPUL PENTRU CARE AU FOST TRIMISI...
    EVENIMENTELE SUNT IN DESFASURARE..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar cred ca ati pus punctul pe i. Ne puteti spune cand este prevazut sa se se tulbure apele la noi?

      Ștergere
    2. 23,40 vorbești sa nu taci, fabulezi...

      Ștergere
    3. Deocamdata apele au inceput a fi tulburate de Udmr,presedinta si premierul Orban al Hun-gariei calul Troian al lui Putin in Ue cum are si in RMoldova pe Dodon azi retinut pentru multe printre care si Tradare-craciun.

      Ștergere
    4. Fie ca vrem, fie ca nu vrem ARDEALUL ne va fi luat 100%, din pacate! Nu spun de la mine, ci de la DUHUL SFANT cu ceva ani in urma.

      Ștergere
    5. De fapt actiunile Ungariei intra la categoria Agresiune-cumpara terenuri si monumente istorice ultimile la Sibot-Alba.

      dar marele pericol e conducerea Alogena actuala a Romaniei de zeci de ani de catre o casta de minoritari in special evrei.
      Iar pentru Hun -guri pe linga aliatul rus de momont mai au o Diaspora evreiasca puternica si periculoasa in America in frunte cu Soros care actioneaza si pentru profit maxim,Vorba aia -Banul ochiul Dracului-craciun.

      Ștergere
    6. Profeţia părintelui Arsenie Boca, mai actuală ca niciodată: „România va fi înconjurată de flăcări. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri

      https://www.romaniatv.net/profetia-infioratoare-a-parintelui-arsenie-boca-mai-actuala-ca-niciodata-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-vor-pune-impozite-taxe-si-alte-ingradiri_6208818.html

      Ștergere
    7. Profeţia părintelui Arsenie Boca, mai actuală ca niciodată: „România va fi înconjurată de flăcări. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri

      https://www.romaniatv.net/profetia-infioratoare-a-parintelui-arsenie-boca-mai-actuala-ca-niciodata-romania-va-fi-inconjurata-de-flacari-vor-pune-impozite-taxe-si-alte-ingradiri_6208818.html

      Ștergere
  4. da pe TATAL CERESC il vad putini-unii ca energie ,altii ca in icoane altii ca o flacara etc-noi cei credinciosi nu stim pana nu plecam de pe glob -poate nici asa

    RăspundețiȘtergere
  5. Rectific Ozn-ul era vazut mai spre sud spre Gura Riului-Rasinari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și cu centura Selimbarului ce ai?!

      Ștergere
    2. De acolo a fost vazut,conteaza pentru o analiza-craciun.

      Ștergere
  6. Ce minune doamna Maria 🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Doamne Ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Dinescu-Nu avem politicieni nici din tineri care 99 la suta vor sa plece din Romania un dezastru national ,chiar si Rares Bogdan Demagogul pur singe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ciuca-Maciuca si Iohannis marii liberali evrei de import au -comemorat -147 de ani de la nasterea PNL si se vor cel mai mare din parcare pe cind Tirgul lor de carne vie de la hotel Intercontinental Bucuresti e amendat pentru conditii improprii,ca si Romania risca inchiderea definitiva dupa dorinta Ungariei amendata cu un afis mare de AUR-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iar BASARABIA va reveni la Patria mama, la Romania!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din mesaje se pare ca Basarabia va reveni si imediat si China despre care un mesaj spunea ca va ajunge la Dunarea de Jos si dupa alti profeti chiar la Bucuresti dar in etapa finala a comunismului peste vreo 50 de ani-craciun.

      Ștergere
  10. Dar se pare ca vor fi etape posibil de razboi mondial,peste care Romania va redevenii intreaga si unele tari mici vor disparea de pe harta tot efect al razboiului si migratiei de populatii dat de dezastrul climatic care va avea rolul unui malaxor de populatii si tari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Istoria ca si cunoasterea adversarilor e importanta.Inainte de marea unire cind din 1868 pina in 1918 maghiarii din partea Austro ungara care fiind minoritari spuneau ca avind acceptul evreilor au ajuns la 50 procente numai ca dupadictatul de la Viena au dus evreii la facut sapun si Abajure la Austvitz raminind tot mai minoritari.
    Aceiasi tehnica o incearca acum de multi ani Victor Orban prin atragerea romilor si chiar romanilor sa invete in Ardeal in maghiara pentru burse mai mari la copii si prin acordarea de pasapoarte Hun-guresti pentru avantaje in sprijinirea de investitii si calatorii fara vize in Sua si Canada.
    Nimic nou sub soare ,aceleasi metode cu secole in urma cind au preluat dreptul de catolicizare pentru ca la botez schimbau numele de slovaci,sirbi si romani in nume maghiare pentru ca veneau la pachet cu alte avantaje ca eliberare din iobagie in tarani liberi sau populatii intregi ca cumanii lasati astfel sa treaca in cimpia Panonica cu conditia crestinarii catolice in fuga lor din fata Hoardei de Aur mongole la 1241, si nu Tatare asa cum gresit se scriu pe cladiri si de unii Istorici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru ca tot se laudau evreii de import cu 147 de ani ai PNL sa le aducem aminte ca se implinesc si 115 ani de la rascoala romanilor inceputa in luna februarie 1907 in satul Flaminzi din judetul Botosani si inabusita in singe omorind peste 11000 de romani a caror dosare -dovezi au fost arse de complicele lor regele Carol I , la comanda liberalilor Ionel Bratianu si generalului Averescu nascut evreu in Buceacul basarabean care au tras cu artileria in taranii romani asupriti de arendasii evrei care pina la primul razboi Mondial nu aveau cetatenie si nici drept de cumparare a pamintului motiv pentru care il luau in arenda de la mosierii romani pe care ii furau ca si pe taranii aflati in semi-iobagie cu peste 40 procente analfabeti ca si acum acelasi procent de analfabeti functionali ai Romaniei Educate a evreului -liberal-Iohannis,Marele Iubitor ca si maghiarii de statui ale Jupuitorilor de vii ai romanilor Brukenthal la Sibiu si Gabor Bethlen la Alba Iulia pe care Hun-gurul Hun-nor-d o scria mindru si victorios in testul lui romanesc de ieri ca numindu-se Giulafeiervar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală”.

    Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, declara atunci la Digi FM că preoți asemenea celui de la Neamț sunt "departe de lumea reală a informației medicale” și amestecă "apocaliptic” vaccinarea cu credința și teologia.
    *** Se pare că părintele Zenovie a avut o viziune despre variola maimuței când era covidul în floare. Adică despre următoarea molimă după covid.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va luati dupa Banescu - Argintescu sau Iuda cea tradatoare.

      Ștergere