luni, 16 mai 2022

MARE MINUNE ! MAICA DOMNULUI SE ROAGA FIULUI SĂU, LA SFANTA TROITA !


 15 Mai 2022,ora 4,11 !

HRISTOS  A  INVIAT ,dragilor!

Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
 
"Troita !
Sfanta Troita !"

                                                   .
Moment in care, vad curtea casei mele si Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu. 
Vad doua maini care fac o poza la Sfanta Troita, sub un Cer de ziua.
O forta nevazuta imi arata ecranul telefonului care facea poza, iar pe ecran, vad ce urma sa ramana ca poza, dar mai vad ce in mod firesc nu se vede, O vad in genunchi pe MAICA DOMNULUI care sta inafara Sfintei Troite, pe partea stanga, O vad cum sta in genunchi si cu Mainile stranse ca la Rugaciune.
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu se ruga Fiului Său si Maintuitorului nostru Iisus Hristos ,pentru noi toti dragilor.

.
Maica Lui Dumnezeu avea vesminte albe stralucitoare, iar peste vesmantul alb,MAICA LUI DUMNEZEU avea o Mantie bleu ,precum e Cerul senin.
.
Glasul spune din nou :
"Sfanta Troita si Maica Lui Dumnezeu!"

.
Prieteni dragi, nu este prima oara cand scriu despre Minunile care se petrec,care se infaptuiesc la SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU cu SFINTII ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL, Sfanta Troita la care ati contribuit multi dintre voi dragilor.Fara ajutorul vostru prieteni, eu nu as fi putut ca s-o ridic de una singura.
MAICA DOMNULUI mi-a poruncit unde sa ridic SFANTA TROITA,adica, in curte la mine dar cu deschidere direct in strada, mi-a aratat cum trebuie sa arate,iar eu m-am supus PORUNCII MAICII LUI DUMNEZEU.
Si iata acum dragilor, MAICA DOMNULUI infaptuieste MINUNI la aceasta SFANTA TROITA si ajuta pe toti cei care se roaga .Ma suna multe persoane care imi spun ca dupa ce s-au rugat la SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU a primit rezoilvare necazului lor. La fel cum ,ma suna multe alte persoane care au un necaz ,si ma roaga ca sa aprind o lumanare la SFANTA TROITA si sa ma rog pentru ei, iar dupa un timp imi spun ca tare mult i-a ajutat MAICA LUI DUMNEZEU.

.
Daca veti cauta in Arhiva Blogului din Iunie anul trecut si pana in prezent,veti gasi cateva articole in care am scris MINUNI ce se petrec la SFANTA TROITA!

.

Cu adevarat dragii mei, aceasta SFANTA TROITA este a MAICII LUI DUMNEZEU,iar MINUNILE au curs si vor curge mereu pentru cei care vin si se roaga, pentru cei care se roaga cu toata fiinta si cred ca MAICA LUI DUMNEZEU ii va ajuta.
Sa multumim MAICII LUI DUMNEZEU pentru acest DAR Divin, pentrui tot ce ne-a daruit si ne daruieste clipa de clipa.
Sa credem in MINUNI dragilor! MINUNILE sunt cu noi si intru noi ! Sa credem cu toata taria si niciodata sa nu deznadajduim, oricat de greu ne-ar fi in viata.
Nu suntem niciodata singuri dragilor! Suntem in grija LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI ,Carora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.


5 comentarii:

  1. Doamne Ajuta Maicuta Domnului
    Doamna Maria Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa va binecuvinteze și pe noi pe toți.🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Firea se lauda cu credite aprobate de guvern garantate tinerilor ,de stat pentru casatoria tinerilor si plata creselor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim Măicuță sfântă , pentru că ne ești alaturi,mulțumim pentru rugăciunile tale la Mintuitorul sufletului nostru și pentru minunile care ne arăți noua păcătoșii !

    RăspundețiȘtergere
  4. Anumite icoane sunt in stil catolic, nu ortodox.

    RăspundețiȘtergere