luni, 16 mai 2022

ROMANIA OCROTITA ! DUHUL CEL PREA SFANT AVEA PE ARIPILE SALE ,TRICOLORUL ROMANIEI !

                        

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
HRISTOS  A  INVIAT,dragii mei !


                                              15 Mai 2022,ora 7,19 !


                                           Dragii mei, 


In aceasta dimineata,m-a trtezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata un Cer senin de ziua deasu[ra [atului meu, un Cer senin pe care zbura cu Aripile larg deschise ,un Porumbel alb. 


Vedeam toate acestea dragilor, cu ochii inchisi fiind, deoarece, eu asa vad aproapetoate Minunile pe care le-am scris si le voi scrie in fiecare zi si-n fiecare noapte.
Duhul Sfant dragii mei, parea ca veghease toata noaptea somnul meu, deasupra patului meu.
In clipa in care m-am trezit ,dar fara a deschide ochii, vad cum DUHUL SFANT Isi intinde Aripile Sale si zboara spre inaltul Cerului senin.
La marginile Aripilor Sale, pe partea din spate, de la varf pana iarasi la varf, varful penelor Porumbelului alb  erau colorate in Tricolorul Romaniei Sfinte.

.

Da, prieteni, ROMANIA este Tara Duhului Sfant, este ADEVARUL DUHULUI SFANT asa cum Insusi Duhul 
Sfant mi-a grait mie roabei Sale.
Nu degeaba si CARTILE pe care le-am scris si le scriu in continuare, se numesc : ADEVARUL DUHULUI SFANT!
Nu eu am dat numele CARTILOR, culoarea lor ,formatul lor, ci chiar de la DUHUL SFANT au venit Copertile Cartilor cu titlul scrise pe ele .Coperta cartii a coborat din CERUL SFANT ,gata scrisa,si asa am stiut ce am de facut pe mai departe.
ROMANIA dragilor, este Tara aleasa ca sa vina pentru a doua oara pe pamant,Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS, in Noul Sau Ierusalim, aici unde va judeca si viii si mortii.
Sa ne rugam si noi Dreptului Judecator ca sa ne ierte pacatele noastre si sa ne mantuiasca sufletul.Sa ne daruiasca tuturor sanatate si iertare de pacate, precum si indreptare pe Calea cea buna si bineplacuta Lui.
Cu dragoste,Maria.


5 comentarii:

  1. Si iar si iar,te iubesc surioara mea de suflet,la fel ca pe surioara mea Gabita.Of,frumoaselor si iubitelor surioare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Ajuta 🙏🙏
    Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🙏
    Cu mult drag doamna Maria 🙏🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. România Noul Ierusalim! Dumnezeu ne ferește de toate.

    RăspundețiȘtergere