vineri, 29 aprilie 2022

HEPATITA MISTERIOASA, S-A ADEVERIT DIN PACATE ! VOIA LUI DUMNEZEU !

                                                Dragii mei, 


Mi-a trimis astazi un cititor(cititoare)si-i multumesc tare mult, un comentariu in care mi-a amintit de un articol in care am scris de la Duhul Sfant ,ca vom auzi de o Epidemie de Hepatita care va secera vieti. 

Cu mare durere in inima si-n suflet, va scriu ca aceste cuvinte din 5 noiembrie 2019,s-au implinit in zilele acestea pe care le traim.

Dar asa cum stim cum totii dragilor, toate se intampla numai cu Voia Lui Dumnezeu,exact asa ca in Mesajul divin.

            "Voia Lui Dumnezeu !
          Hepatitele secera vieti ,si a Pământului ."

Prieteni dragi, toate cate le scriu aici pe Blogul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,le scriu numai din Graiul Duhului Sfant!

Sa nu va indoiti niciodata dragilor de toate cate cititi aici pe acest Blog al Lui Dumnezeu.Toate se vor adeveri de-a lungul timpului,nu ca asa vreau eu sau noi toti la un loc, ci pentru ca ,asa trebuie sa se implineasca CUVANTUL LUI DUMNEZEU prin mine roaba Sa,care ma supun Lui si Maicii Domnului,trup si suflet,inima si cuget.

Iata si linkul mai jos:

Dumnezeu există - Mărturii.: HEPATITELE SECERA VIETI ! VOIA LUI DUMNEZEU !:    

     Sa ne rugam cu totii dragilor, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ocroteasca copilasii nostri,nepotii nostri, si sa nu ingaduie ca sa sufere ei, pentru pacatele parintilor.

Copiii nu au nicio vina,sunt precum Ingerii si nu trebuie sa sufere in niciun fel.   

Iata si articolul din 2019:               

marți, 5 noiembrie 2019

HEPATITELE SECERA VIETI ! VOIA LUI DUMNEZEU !


                         5 Noiembrie 2019,ora 6,17 !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:
                  "Voia Lui Dumnezeu !
          Hepatitele secera vieti ,si a Pământului ."

Dragii mei,iata cum ingaduie Bunul Dumnezeu si astfel de situatii grele si dureroase.
Este foarte posibil dragilor, ca sa auzim de o Epidemie de Hepatite sau chiar de o Pandemie a Virusului Hepatitelor de tot felul.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa ne fereasca de astfel de boli cumplite care secera vieti.
Sa fim buni si milostivi ,sa daruim dragoste semenilor nostri si sa iertam ca sa fim iertati,dragilor.
                                     Cu dragoste,Maria.
Iata dragilor ,si evenimentele de astazi cu privire la Hepatita la copii:

NBC: Numărul de cazuri de hepatită severă la copii continuă să crească. Ce simptome trebuie să urmărească părinții

Joi, Organizația Mondială a Sănătății a declarat că aproximativ 170 de cazuri au fost raportate până acum în 16 țări, față de 74 de cazuri în Regatul Unit în urmă cu două săptămâni. Zece la sută din aceste cazuri au fost atât de severe încât copiii au avut nevoie de transplant hepatic. Potrivit OMS, un copil a murit, deși nu este clar unde și când a avut loc acel deces.În Statele Unite, Departamentul Serviciilor de Sănătate din Wisconsin a declarat miercuri că investighează moartea unui copil, precum și cazurile suspecte la alți trei copii. Pe lângă posibila deces, unul dintre acei copii avea nevoie de un transplant de ficat. Cazuri au fost identificate și în alte state, inclusiv trei în Illinois și două în Carolina de Nord, potrivit departamentelor de sănătate ale acestor state, și nouă cazuri în Alabama. Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au confirmat doar cazurile din Alabama până acum, a spus agenția într-o declarație pentru NBC News.

Dar experții spun că sunt probabil și altele, iar OMS a cerut autorităților sanitare din întreaga lume să raporteze și să investigheze orice cazuri inexplicabile de hepatită la copiii altfel sănătoși. Pacienții au avut vârste cuprinse între 1 lună și 16 ani, cu toate acestea, cele mai severe cazuri au avut tendința de a fi în rândul copiilor cu vârsta de 10 ani și mai mici.

Și în România s-a înregistrat primul caz de copil afectat de hepatită, fiind luată în calcul o operație de transplant de ficat. Amănunte în articolul din EVZ

Săptămâna trecută, CDC a emis o alertă similară

O alertă de sănătate prin care le cere medicilor să fie atenți la hepatită neobișnuită și severă la copii. Oamenii asociază de obicei hepatita cu virusurile hepatitei, cum ar fi hepatita de tip A, B sau C. Dar hepatita se referă pur și simplu la inflamația ficatului în general și poate avea sute de cauze: alți viruși, medicamente, toxine și chiar alimente contaminate.

Dar nu a fost identificată nicio cauză unică care să leagă toate aceste cazuri, a declarat Richard Pebody, șeful echipei OMS/Europa privind agenții patogeni cu amenințare ridicată, în timpul unei sesiuni online de întrebări și răspunsuri joi, reluată de NBC News. „Aceștia sunt copii care au fost anterior în formă și sănătoși”, a spus el. „Este un fenomen neobișnuit pe care îl înregistrăm și de aceea alertăm părinții și autoritățile de sănătate publică”.

Din punct de vedere istoric, hepatita care duce la insuficiență hepatică a fost limitată la copiii cu afecțiuni de bază. Asta nu înseamnă că copiii sănătoși nu au dezvoltat niciodată hepatită severă, inexplicabilă sau au avut nevoie de un transplant de ficat. Anul trecut, 501 de copii din SUA au suferit un transplant de ficat, potrivit United Network for Organ Sharing. Majoritatea erau mai mici de 6 ani. Ceea ce este izbitor în aceste noi cazuri de hepatită este că toate au apărut într-un interval de timp relativ scurt, iar cauza este neclară.

Primele cazuri din SUA

Dr. Markus Buchfellner, doctor în boli infecțioase pediatrice la Universitatea din Alabama din Birmingham, a observat pentru prima dată modelul neobișnuit al hepatitei inexplicabile în această stare în octombrie anul trecut. Primul pacient a avut dureri abdominale, icter și enzime hepatice crescute care au semnalat hepatită. „Apoi am avut al doilea, apoi al treilea, apoi al patrulea”, a spus Buchfellner. „Atunci ne-am dat seama – poate că e ceva aici”. În cele din urmă, au fost identificați nouă pacienți tineri cu vârsta de 6 ani și mai mici din Alabama. Două cazuri au avut nevoie de un transplant de ficat.

Era la începutul lui iulie 2021 când Stefanie Cunha, din Gilbert, Arizona, a observat că fiica ei, Quinn, nu se comporta ca ea obișnuită, altfel sănătoasă, de 3 ani. Quinn era prea obosită și își pierduse pofta de mâncare. „Apoi am observat că partea albă a ochilor ei se îngălbenește și mi-am spus că ceva nu e în regulă”, a spus Cunha. Îngălbenirea severă și evidentă a pielii și a ochilor lui Quinn a alertat-o ​​pe mama ei, Stefanie, că ceva nu era în regulă. A dus-o pe Quinn la pediatrul ei, care a făcut un test de sânge.

În câteva ore, Cunha a spus că doctorul a sunat-o și i-a spus să rămână calmă și să se pregătească pentru ceea ce urmează. “Analizele ei hepatice nu sunt bune și ea este aproape de insuficiență hepatică. Am nevoie să ajungi la spital”, își amintește Cunha care a spus medicul. Quinn a avut hepatită. Funcția hepatică a eșuat atât de repede încât a avut nevoie de un transplant în câteva săptămâni de la spitalizare. Dar, în ciuda testelor ample, medicii nu au determinat niciodată cauza bolii ei.

Test negativ pentru Covid

„Nu știm de ce a intrat în insuficiență hepatică”, a spus medicul lui Quinn, dr. Sheetal Wadera, director medical pentru transplant de ficat la Phoenix Children’s. Quinn a fost testat negativ pentru Covid-19 și alți viruși. În timp ce Wadera a tratat hepatita la copii de mai bine de un deceniu, ea a declarat pentru NBC News că a început să observe o ușoară creștere a cazurilor inexplicabile începând cu începutul acestui an. (Totuși, niciun caz nu a fost raportat oficial de către Departamentul de Servicii de Sănătate din Arizona.)

La nivel global, medicii au început să observe aceste cazuri neobișnuite în toamna trecută. Cazul lui Quinn a avut loc vara trecută, dar Wadera a spus asta ea și alți medici analizează acum cazuri precum cel al lui Quinn pentru a căuta posibile legături cu noile cazuri. O partajare globală a analizei cazurilor va fi utilă în continuare, a spus Wadera. „În medicină, este foarte util atunci când descoperim tipare și suntem capabili să punem diagnostice unificatoare”.

Indicii pentru cauză

În ciuda pandemiei, nu s-a făcut nicio legătură între cazurile de hepatită la nivel mondial și Covid-19 sau vaccinul acestuia, au spus oficialii. Unii dintre copiii cu hepatită au fost, de asemenea, diagnosticați cu Covid în momentul îmbolnăvirii lor, a spus Pebody, dar nu toți. „Acest lucru chiar are nevoie de investigații suplimentare”, a spus el.

În plus, majoritatea acestor copii nu au primit niciun vaccin împotriva Covid-19. „Nu fac parte din grupa de vârstă care, în majoritatea țărilor, este recomandată pentru vaccinare”, a spus Pebody. În S.U.A., de exemplu, cazurile în care se cunosc vârstele au fost la copii de 6 ani și sub. Doar copiii de la 5 ani în sus sunt eligibili pentru vaccinul Covid.

Cu toate acestea, un virus începe să apară ca un potențial vinovat: adenovirusul de tip 41. Poate provoca simptome respiratorii și gastrointestinale și, deși este neobișnuit, se știe că provoacă hepatită severă la copiii cu sistemul imunitar slăbit, potrivit CDC. Adenovirusurile, în general, sunt de obicei legate de simptome asemănătoare răcelii și nu provoacă adesea boli severe.

Cinci dintre cei nouă copii sănătoși care au dezvoltat hepatită în Alabama au fost testați pozitiv pentru adenovirusul 41. Ceilalți patru copii au fost, de asemenea, testați pozitiv pentru un adenovirus, dar medicii nu au putut determina tipul specific. Pebody a spus că oficialii din domeniul sănătății din Marea Britanie au observat o creștere a cazurilor de adenovirus în general. „Nu înțelegem pe deplin, dar este o linie activă de investigație”, a spus el.

Simptome de urmărit

„Aceia dintre noi care suntem medici pediatrici în ficat din toată țara au vorbit despre modalități de a colecta aceste informații, astfel încât să putem înțelege mai bine ce se întâmplă”, a spus dr. Amy Feldman, directorul medical pentru transplant hepatic pediatric la Spitalul de Copii din Colorado. „Acum adăugăm adenovirus la multitudinea de anazlize de laboratoar pe care le putem evalua pentru a vedea dacă un copil ar putea avea hepatită severă”, a spus ea.

Părinții își cunosc cel mai bine copiii, a spus Wadera și, deși aceste cazuri inexplicabile de inflamație hepatică sunt rare, este important să fie conștienți de modul în care acţionează copiii. Vărsăturile, greața, diareea și durerile abdominale pot fi toate simptome ale inflamației ficatului. Icterul, ca și în cazul lui Quinn, este, de asemenea, un semn revelator.

„Doar uita-te la copilul tău. Daca ai nelămuriri, du-le la pediatru, la medicul local sau la camera de urgență”, a spus Wadera pentru NBC

5 comentarii:

  1. Așa este doamna Maria sa adeverit mesajul dv.chiar mă gândeam in momentul când sa vb.de copii cu hepatită,Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Hepatita e confirmata prin analiza banala de singe care da transaminazele crescute Tgo si Tga peste 500 unitati si care trebuie facute cit mai repede la ingalbenirea albului ochilor si semne de oboseala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lovitura de stat în Rusia!? Pica Putin? Rozboiul continua cat Putin mai este in viață. Oare are cancer!? Urmează o serie de scumpiri sau valul 6. Ce părere aveți!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putin,nu pica si este sanatos.Urmeaza scumpiri exponentiale.Nici un val sase,VACACINARE FORTATA!!!OTRAVIRE CU FORTA,A ANTIVACCINISTILOR,ISTERIE IN MASA,PROSTIRE TOTALA,CEI VACCINATI VOR INNEBUNI SI AI VOR URMARI PE CEI NEVACCINATI CA DIN CAUZA LOR MOR DE FOAME.SI REPTILIENII DE LA NOI VOR ZAMBALII ZADIZWAKUTI KA NE_AU INGENUNCHEEAT SATANISTILOR HUIE.

      Ștergere
    2. Nicidecum nu mor de foame vaxxinatii din cauza altora!
      Sa vedem ce vor face romanii - a ajuns mai mult de jumatate din populatie sa aiba fiecare minim 100 kg. Sa vedem ce vor face in caz de rationalizare a hranei...
      Inainte de anii 2000 vedeai doar in America asa ceva - mase de carne de 200-300 kg. Acum a ajuns obezitatea asta morbida la ordinea zilei si in Europa. Obezitatea nu face bine organismului. Nu sunt mai sanatosi, mai "vitaminizati" oamenii daca baga in ei intr-o zi cumparaturile care altadata ajungeau o luna.
      Si asta e un mare pacat - IMBUIBAREA exagerata a pantecelui!

      Ștergere