joi, 14 aprilie 2022

FII SI TU UN IEPURAS DE PASTE CARE IMPARTE BUCURII ,PENTRU CATEVA SUFLETE NECAJITE !

                          

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                   .

                                Prieteni dragi, 


Mai sunt foarte putine zile pana la INVIEREA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,pana la SFINTELE PASTI.

Asa cum ,de SFANTUL NICOLAE si de CRACIUN obisnuim sa aducem zambetul pe buze la cateva persoane necajite,indiferent de varsta,indiferent ca e copil,ca e sarman sau bunic si bunica,este pentru prima data cand am sterge o lacrima si am inlocui-o cu un zambet ,cu o speranta in mai bine si de Sfintele Pasti .

Cunosc si am in jurul meu,zilnic as putea spune,multi copilasi si multe suflete triste si necajite care s-ar bucura nespus de mult ca in aceste zile sfinte si pline de LUMINA INVIERII DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,sa primeasca in DAR o cat de mica atentie,o cat de mica bucurie sfanta.

.

In aceste zile sfinte,copilasii obisnuiesc sa vina la SFANTA BISERICA stiind ca va veni si aici" IEPURASUL". 
Copiii sunt fericiti atunci cand, la o mare si sfanta Sarbatoare  o poveste cu IEPURASUL care aduce Daruri,devine realitate.
 Au un motiv super frumos ca sa -si doreasca sa vina la SFANTA BISERICA.deoarece, vor primi Daruri. Cu timpul insa,atunci cand vor creste mai mari, vor intelege cum sta treaba cu IEPURASUL care aduce Daruri de SFINTELE PASTI, dar atunci insa, vor fi prins drag si iubire de SFANTA BISERICA a Domnului nostru IISUS HRISTOS si a MAICII DOMNULUI cu Sfintii Sai.
Nu se vor mai putea desparti de SFANTA BISERICA, vor veni ca adulti la Sfintele si dumnezeiestile Liturghii ,vor veni din dragpste si din iubire pentru HRISTOS DOMNUL si pentru MAICA LUI DUMNEZEU cu Sfintii Sai.
.
IEPURASUL dragilor, a aparut ca o Poveste frumoasa, Poveste care indeamna in mod special pe copilasi ca sa vina la Sfanta Biserica,deoarece, vor primi DARURI,vor primi oua rosii,cozonac si pasca,vor primi dulciuri sub forma de Iepurasi si chiar mici jucarioare cu chipul Iepurasului cu oua rosii,cu puisori micuti si cu oua in jurul lor, si in mod special multa bucurie.

.
Stiu dragilor, ca multi dintre voi va doriti ca sa ajutati astfel de persoane necajite in aceste zile sfinte ale BUCURIEI sfinte, a INVIERII DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS.
Căci asta inseamna mai inainte de toate SFINTELE PASTI,inseamna BUCURIA sfanta a INVIERII DOMNULUI si MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS ,a treia zi dupa ce a fost rastignit si ingropat.
SFINTELE PASTI dragilor, inseamna Bucurie sfanta, inseamna speranta,nadejde ,dragoste,inseamna curatenie sufleteasca prin TAINA SFINTEI SPOVEDANII, prin invrednicirea de a ne impartasi cu TRUP si SANGELE DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS care a patimit si a murit pe CRUCE,pentru ca noi sa ne mantuim.
Dar pentru copilasi,inseamna IEPURASUL care aduce oua rosii,care aduce Daruri specifice de SFINTELE PASTI.
Cine doreste ca sa aduca bucurie in locul tristetii pe obrajii celor necajiti, bucurie in inima si-n sufletul lor,o poate face contactandu-ma personal la telefon 0747226236 sau depunand in contul de mai jos,orice suma de bani cat de mica, cu mentiunea "Vine IEPURASUL!".

RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Ca intotdeauna, eu voi filma totul inainte ca IEPURASUL sa ajunga in SFANTA BISERICA,  in casele celor necajiti, in casele celor care abia asteapta pe IEPURAS ca sa le aduca ceva care sa-i bucure.
Iata dragilor si contul meu personal, si chiar va rog sa nu puneti in alte conturi fictive,ce pot aparea in aceste zile premergatoare SFINTELOR PASTI.
Nu ar fi prima data cand ,escrocii ar copia pagina si ar cere in numele meu, tot felul lucruri.
Inca o data va rog ,ca sa ma sunati inainte, eu va voi raspunde pewrsonal la telefon.Nu am intermediari, nu am alt cont si nici alt telefon public decat acestea: 

RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Telefon cu cititorii ,unicul numar de telefon al meu cu cititorii este:

Tel. 0747226236 ! 

toate DARURILE de la IEPURAS pentru cei necajiti,le voi filma si voi publica aici pe BLOGUL -DUMNEZEU EXISTA MARTURII !
Nu uitati dragilor, nu apelati alte numere de telefoane si nici nu depuneti bani in alte conturi decat in contul mentionat mai sus,si specificati pentru ce sunt banutii,pentru :"

VINE IEPURASUL!"
Eu va multumesc din suflet pentru gandul vostru bun si curat, si va rog ca sa ma sunati la 0747226236 si sa-mi dati si un POMELNIC de vii si altul pentru adormiti,Pomelnice  pe care o sa le dau la SFANTUL ALTAR in noaptea de INVIERE, si care, vor fi citite de PARINTELE pana la SFANTA INALTARE a DOMNULUI inclusiv.
Iar acum dragilor,sa aflam de unde este obiceiul acesta cu IEPURASUL de PASTI:

Iepurasul de Paste


Iepurasul aducator de oua rosii provine de pe meleaguri germane si simbolizeaza fertilitatea. Prima aparitie a iepurasului ca simbol al Pastelui a avut loc in Germania, aparand mentionat in carti in jurul anului 1500, desi e probabil ca el sa fie prezent de mai multa vreme in traditia populara. Germanii sunt, de altfel, primii care au inventat dulciurile in forma de iepurasi, la 1800, din aluat si zahar. In aceeasi perioada, in Franta si Germania au aparut si primele oua din ciocolata.

Simbolul iepurelui provine inca din vremea festivalurilor pagane dedicate zeitei Eastre.

Legenda spune ca Eastre a gasit intr-o iarna o pasare ranita pe camp; pentru a o salva de la moarte, zeita a transformat-o intr-o iepuroaica, aceasta pastrand insa capacitatea de a depune oua. PentrIepuras de Pasteu a-i multumi binefacatoarei sale, iepuroaica decora ouale facute si i le daruia zeitei. Din aceasta legenda s-a nascut si traditia ca iepurasul sa aduca daruri copiilor.

In America, aceasta traditie a iepurasului de Pasti, care aduce cadouri oua vopsite copiilor cuminti, a fost adusa de emigrantii germani.

Desi nu este un animal prea impresionant, iepurele este un mesager sacru al divinitatii in multe culturi.

In traditia chineza, iepurele este o creatura care traieste pe Luna, unde se ocupa cu macinarea orezului, esenta vietii.

Pentru budisti, iepurele este, de asemenea, o creatura selenara. Legenda spune ca, neavand ce ofranda sa-i aduca zeitei Indra, iepurele s-a gatit pe sine insusi in focul sacru si, ca rasplata, a fost asezat pe Luna.

Si pe continentul american, animalul cu urechi mari este personaj de legenda. La unele triburi exista un mit care descrie cum iepurele a adus oamenilor focul, in timp ce in cultura mayasa era creditat cu inventarea scrisului.
   

                                   Cu dragoste,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu