joi, 14 aprilie 2022

ELENA FLORISTEAN (ELENA COSTIUG ) MI-A TRIMIS CATEVA RANDURI CU O MARE RUGAMINTE!

                                             Dragii mei, 


Am primit acum cateva minute acest Mesaj de la dna ELENA FLORISTEAN ,acum dupa divort,ELENA COSTIUG. 

Elena dragilor, are nevoie de ajutorul nostru si va multumeste tuturor celor care ati ajutat-o cand era in spital operata de cancer.

Dar mai bine, sa lasam cuvintele Elenei Costiug sa vorbeassca:

Iata dragilor, Mesajul Elenei , mesaj ce l-am preluat de pe pagina mea de facebook: 

 Elena FloristeanMaria Ghiorghiu



Bună tuturor!! În primul rând vreau să vă mulțumesc doamna Maria Gheorghiu din inimă pentru că a ți făcut cunoscută povestea vieții mele și dumneavoastră tuturor celor care au fost alături de mine mereu și m au ajutat!! Pentru mine ajutorul dumneavoastră m a făcut să înțeleg că DUMNEZEU ȘI MĂICUȚA DOMNULUI a trimis prin intermediul dumneavoastră darurile cerului, iar pe dumneavoastră v a BINECUVÎNTAT pe fiecare în parte și a înmulțit dragostea dumneavoastră!! Vă mulțumesc oameni frumoși, vă mulțumesc tuturor și chiar dacă unii dintre dumneavoastră m ați criticat(nu este ușor să vii în fața tuturor și să știi că viața ta depinde de dărnicia oamenilor), eu acum vreau să vă mulțumesc și mă rog lui DUMNEZEU ȘI MĂICUȚII DOMNULUI, TUTUROR PUTERILOR CEREȘTI să vă înmulțească darurile dumneavoastră de milioane de ori, să vă dăruiască sănătate multă și fericire, să vă ajute în toate, să vă binecuvînteze familia și copii și să aveți parte numai de bucurii alături de cei dragi în abundență și prosperitate cu iubire în suflet și pace în lume!! FIȚI FERICIȚI ȘI BINECUVÂNTAȚI OAMENI FRUMOȘI!Sînteți mereu în rugăciunile mele !În urma divorțului a trebuit să revin la numele de COȘTIUG iar cei dintre dumneavoastră care credeți că mă mai puteți ajuta (știu că am apelat la dumneavoastră de nenumărate ori, vă rog să mă iertați dacă v am tulburat cu neajunsurile mele) vă mulțumesc din inimă și fie ca BUNUL DUMNEZEU ȘI MĂICUȚA DOMNULUI să vă înmulțească darurile mereu și să vă dăruiască sănătate multă și binecuvîntări cerești!!
Frumusețea unui om
Este - n sufletul ce-l are
Chiar de nu mare domn
Dar are-o inimă mare!!Aveți mai jos conturile personale pe numele COȘTIUG ELENA MIHAELA! VĂ MULȚUMESC OAMENI FRUMOȘI LA FIECARE ÎN PARTE, MULȚUMESC CU RECUNOȘTINȚĂ PENTRU AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ!Cont BCR LEI/RO36RNCB0240107732190001
CONT BCR EUR /
RO79RNCB0240107732190003
Tel. 0787677895


Prieteni dragi, acestea sunt cele mai frumoase zile in care putem face fapte bune, fapte de milostenie pentru cei necajiti si bolnavi. Cine doreste si poate dragii mei, sa o sune pe Elena la nr dansei personal: Tel. 0787677895,sau poate depune orice suma cat de mica,in contul Elenei care trece prin momente grele de viata.
Iata contul : Elena Mihaela Costiug:
Cont BCR LEI/RO36RNCB0240107732190001
CONT BCR EUR /
RO79RNCB0240107732190003
Tel. 0787677895
Dumnezeu si Maicuta Domnului,sa binecuvinteze Darul vostru dragilor!
Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Elena pune mina pe telefon și suna la Aeroportul Suceava unde se string ajutoarele din UE pentru Ucraina și Moldova, vorbește cu ei și apoi pune copii într-o mașină și du-te acolo ca o sa te ajute PRECIS ȘI SINT numai citva km de satul tău-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. PS o sa încerc azi să-ți trimit și ceva în cont dar cu hirtii scrise si o să-ți apară în cont cu o intirziere numai miine sau poimiine-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anunț cutremurător!? Putin va pleca în curand. Ucraina poate câștiga războiul_
    https://youtu.be/2d34H_CzI9I

    RăspundețiȘtergere
  4. https://worldnews24.net/extraterestrii-protejeaza-pamantul-de-furtunile-solare-datorita-prezentei-unui-al-doilea-soare/
    Nibiru sau noul soare!? Profeția oricum se va implimi

    RăspundețiȘtergere
  5. Multă sănătate sa va de-a Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului
    Sănătate și mântuire la toată lumea

    RăspundețiȘtergere
  6. Odată ce Ucraina va fi controlată de Putin, el îi va arunca o bucată din ea Ungariei, pentru că va fi acceptat să iasă din NATO și UE. Va merge mai departe pentru a „elibera” și Lituania, Letonia, Estonia, România și Polonia

    Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/vecini/publicatie-americana-odata-ucraina-controlata-putin-ii-arunca-bucata-ungariei-acceptat-iasa-nato-ue-merge-departe-elibera-lituania-letonia-estonia-romania-polonia-20673884

    RăspundețiȘtergere
  7. 22Ianuarie 2020 Zelenski spunea ca România ar fi ocupat Bucovina de Nord în timp ce Putin spunea ca ea și Basarabia sint teritorii Românești.
    ACUM trupele britanice SAS întrunesc militarii ucrainieni sa folosească rachetele lor antitanc-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Istoricul Troncota-Tezaurul romanesc 90 tone aur, luat la rusi în 1917 e restituit de Lenin Germaniei în contul datoriei de 92 tone cu care a luat-plătit el puterea - revoluția plătind Armata.
    AUR REGĂSIT apoi în Franta ca plata a despagubirii Germaniei după primul război Mondial-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. William directorul CIA spune ca Rusia ar putea folosi arme chimice și nucleare în Ucraina-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. R Moldova a refuzat cererea Ucrainei de ai vinde cele 6 avioane Mig 29 pe care le mai are și nefolosite-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere