marți, 26 aprilie 2022

VOR SA DESPARTA LUMEA IN DOUA ! SOLDATI CE CARAU IN SPATE, LAZI CU ARMAMENT PRIN PADURI !

                                                  25 Aprilie 2022,ora 3,21 !


                                                  Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori de zi, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Rasarit, o padure deasa, o padure prin care misuna multime de soldati in uniforma verde inchis.

.
Soldatii carau pe umerii lor, in cea mai mare liniste, lazi din lemn maisv, lazi vopsite tot in verde inchis, lazi uzate dar foarte grele, dupa cum actionau soldatik care le carau.
Acesti soldati dragilor, pareau ca vor sa sa-si faca stocuri de munitie prin paduri.
Aud un glas care spune asa:
"Vor sa desparta lumea in doua!
Pe cel ce vrea ,sa desparta lumea in doua....!"
Iar glasul inceteaza.
Dragilor, chiar daca vom avea parte si de zile de linsite, de zile cu pace si cu bucurie, vom trai si zile in care ne va fi teama si sa privim pe geam.
Ceea ce traim astazi la nivel mondial,este aprinderea flacarii celui de-al Treilea Razboi Mondial.
Un cate una, fiecare Tara se va implica in acest razboi izbucnit deja in Ucraina si nu numai, dar depinde de fiecare tara de partea cui va fi si cum va alege ca sa se implice in acest Razboi.
Asa cum am spus mai sus,vom avea parte si de zile cu liniste si pace,de zile cu bucurie. Chiar daca unii oameni,incearca sa se puna la adapost dintr-o tara in alta,pana la urma, Razboiul se va extinde la nivel mondial ,precum o molima.
Daca va fi Romania implicata in acest Razboi? Categoric da !(mai multe nu pot spune aici, deoarece,voi fi acuzata de unele persoane ca panichez lumea).
Cand anume sau care parte va fi implicata mai mult sau mai putin,eu nu stiu a va spune cu fermitate.
Dar sa nu uitam fratilor, asa cum am spus adeseori, chiar daca pe deasupra Romaniei sfinte vor zbura rachete si bombe, acestea in cea mai mare parte ,vor fi anihilate de OZN-urile care vor acoperi Cerul Romaniei. Toate vor fi strivite de OZN-uri ,vor fi facute precum foita de tigara,iar tot ce este toxic, va fi anihilat,indepartat ca sa nu faca rau oamenilor.
De ani de zile scriu acestea, si nu de la mine scriu,ci de la Duhul Sfant!
OZN-urile vor fi prezente la Porunca Imparatului nostru IISUS HRISTOS,la PORUNCA DUHULUI SFANT.
Stiu,sunt multi dintre cititori care spun neadevaruri despre OZN-uri si despre fratii nostri Extraterestri.Dar, e parerea lor si eu respect parerea fiecaruia ,atata tip cat este expusa in mod civilizat,fara a aduce jigniri cuiva.
Noi sa fim si sa ramanem credinciosi,sa fim buni si milostivi, sa multumim Domnului si Maicii Domnului cu Sfintii Sai, pentru fiecare clipa pe care o traim si ne bucuram de toti cei dragi.
Daca suntem departe de tara,departe de cei dragi,sa-i sunam si sa le spunem cat de mult ii iubim si cat de mult ne lipsesc. 
Sa nu uitam de unde am plecat fratilor, si de ce ne-am nascut in Romania si ce avem de facut pe mai departe. 
ROMANIA este TARA DUHULUI SFANT!
Iar DUHUL SFANT va ocroti ROMANIA si POPORUL ALES ca sa fie NOUL IERUSALIM,dar asta nu inseamna ca nu vom trece printr-un razboi mai devreme sau mai tarziu. 
Tot ce am scris dragilor, (tot ce am putut ca sa dezavalui aici),toate se vor implini in timp,deoarece, nu de la mine am scris ,ci numai de la DUHUL SFANT,numai din PORUNCA MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS si a MAICII SALE,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,Maica Sa si a noastra a tuturor.
Nu eu am cerut dela DUMNEZEU ca sa scriu toate acestea,ca sa vad si sa aud toate aceste MINUNI, ci pur si simplu,PORUNCA am primit de la DUMNEZEU, si astfel, eu implinesc PORUNCA MANTUITORULUI HRISTOS care,mi-a pus Condeiul in palma mea, adica o pana alba de scris, si mi-a poruncit asa: 
"Scrie!"
Si tot scriu aici pe Blog, de circa 10 ani, iar in caietele mele de suflet de 25 de ani!
Asadar fratilor, sa nu va indoiti nicio clipa de toate cate veti citi aici,ca nu de la mine scriu,ci numai de la Duhul Sfant!
Sa ne punem toata nadejdea si Credinta in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului,si-o sa vedeti ca vo  fi ocrotiti de Duhul Sfant si de Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.
Cu dragoste,Maria.

40 de comentarii:

  1. Si Coreea de Nord a sarbatorit zua nationala cu noi rachete,aviz americanilor in timp ce Cehia au trimis ucrainienilo tancuri noi si modernizate,aviz rusilor pentru ocopatia de la Praga din 21 august 1968-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu uitam ce a spus Sf. Părinte Arsenie Boca:"când se va oua a3-a oara peste București, va fi ras, pt.ca acolo" colcăie pacatele"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moscova a oprit gazul prin conducta ca pedeapsa pentru Polonia ,imediat gazul la bursa a crescut cu 18 procente,aviz pentru Ue-craciun

      Ștergere
    2. Mircea Cosea fost ministru-Noi s-ar putea sa luam papara_de la rusi _are promit ca vor lovii ca permitem trecerea armamentului spre Ucraina, spre deosebire de Ungaria și alții care nu au vrut-craciun

      Ștergere
  4. Sora Maria nu vreau sa provoc discutii nici nu spun ca nu va cred dar cum explicati faptul ca ati avut instiintare ca Putin va muri si va fi pace? Sau razboiul asta ce se presteste e altul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-au răzgandit ,nu-l mai omoara ca fac bani din arme ...

      Ștergere
  5. Doamna Maria , aveti vre-un mesaj despre razboiul lui Putin? Vine pacea sau o sa ocupe Basarabia?
    Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de razboaie si necazuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Razboiul se apropie de Romania nu numai prin Transnistria dar si la noi au aparut pe ziduri izolate propaganda cu lozinca-Sa plece americanii din tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. lumea e dezbinata si impartita cum vor cei mai bogati ailumii si mandria mai presus de omenie

    RăspundețiȘtergere
  8. O teorie noua spune ca Rusia se vrea singura putere in zona Artica cu multe resurse,dar unde se incurca de Sua si Canada dar si de dezvoltata China-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristian Diaconescu-Situatia se misca in 24 de ore,nu mai e timp de calificare la locul de munca,referindu-se la conducatorii Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Grupul Ilascu-Dupa Ucraina urmeaza R Moldova, care ar rezista doua ore-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Diaconescu-Rusii spuneau ca au trei state frati:Kazastan,Ucraina si R Moldova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Evreul Kazar zelenski devenit vedeta internationala vizitat azi sa-i dea rapirtul de evreul Ciuca Maciuca impreuna cu presedintele camerei a carui nume imi scapa -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. D. Maria , bunul Dumnezeu nu a îngăduit să vă dea o înștiințare despre Basarabia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Basarabia se va unii cu noi,dar va mai dura,
      Atentie la francezul care va conduce grupul militar de la noi,el va veni peste doua luni si va juca un rol esential ca si la unirea din 1918-craciun.

      Ștergere
    2. Unica soluție de liniște a Basarabiei este unirea la PATRIA MAMĂ și MILA BUNULUI DUMNEZEU.

      Ștergere
  14. Si bulgarilor le-a oprit rusii gazele pe motiv ca nu au platit in ruble desii bulgarii spun ca au platit in avans-
    In timpul asta baba se piaptana,Ciuca se lauda cu ce a vazut in Ucraina,noroc ca noi avem gaze de cind nu mai avem chimie nici pentru gloante-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. FSB da un document cu planul de destabilizare a R Moldova prin organizarea de manifeste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Să ne apere Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului de războaie,foamete și de războiul dintre noi.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🤭

    RăspundețiȘtergere
  17. Trei noi judecatori vor ajunge la CCR in luna viitoare sustinuti de PSD,PNL Evreieesc si presedinte,taman acu cind curtea europeana vrea sa ne icalece-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Vicepresedinte Gazprom a fugit de la Moscova si va lupta alaturi de ucrainieni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Efectul razboiului,Euro scade in aprilie cu 4,5 la suta fata de Dolar care se simte mai bine dar si el e in devalorizare in Sua-ce sa mai vorbim de Leu care gifiie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ciuca a triplat la 3000 lei solda rezervistilor tineri,se spera ca numarul lor sa ajunga la 10 mii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Rapirt oficial Pfizer poblicat dupa mai bine de un an din ordinul justitiei americane spune ca vaccinul are 400 efecte secundare nepublicate in momentul vaccinarii de multe ori obligatorii =Genocid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bună seara, d-na Maria ați scris cu ceva timp în urma ca Deveselu va disparea. Este posibil în contextul actual ca Rusia sa distrugă baza militara NATO de la Deveselu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil sa degenereze si sa involueze nu in pace ci in razboi mondial ,0 spune destul de explicit in comentariu-craciun.

      Ștergere
    2. Analisti medicali ai tinutei lui Putin spun ca acesta ar suferii neurologic de parkinson, aceiasi boala cu Hitler care isi mascheaza greu tremuratul miini si piciorului drept.
      Aceiasi boala aceleasi efecte dar cu arme nucleara-craciun

      Ștergere
  23. Slujitori ai satanei, le spune un preot pe Tv conducatorilor romaniei care nu intretin monumentul eroilor din razboi dar fac monument Vagabondului Brukenthal in Sibiu- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Viitorul mare conflict va fi pentru controlul resurselor de titei din oceanul Artic,razboiul Nordului intre Rusia,china,sua si canada- o spun specialistii militari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Harabor Marinela venita din Sua spune de ai nostri conducatori Iesmani care prmesc ordine de la altii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. Kabala evreiasca a Romaniei si Ucrainei s-a intilnit la Kiev cu promisiuni de ajutor dupa cum evolueaza situatia,astia dau motive rusilor sa ne atace,verbal deocamdata spunind-Romania si Polonia si-0 cauta cu Luminarea si sint posibile tinte pentru transferul de armament-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ucrainienii si rusii s-au atacat in Marea Neagra pe ce Nu Este a Lor,Insula Serpilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Deocamdata Ucraina si Rusia sint ca doua rude care se Lupta-cearta pentru ce au furat Crimeia de la tatari,Galitia de la Polonia,Transcarpatia de la Slovaci,Maramuresul de Nord,Bucovina de Nord,Basarabia Tinutul Herta si insula Serpilor de la Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Rusii cu americanii au facut schimb intre ele cu doua persoane condamnate ,cam asa e si razboiul folosit si ca un test pentru loialitatea tarilor din cele doua sfere de influienta.
    Urma numara turma doar daca nu degenereaza in razboi mondial cum tot ameninta Rusia ca ne va ataca cu rachetele lor Caliber-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Putin ameninta Polonia si Romania,poate costa mult pozele de la Kiev cu evreii de la Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  31. BASARABIA nu se poate uni cu ROMANIA ca nu este in UE- in plus este mare provocare pt rusi care pot invada teritoriile noastre

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli ,ca R Moldova nu e in Ue nu e un impediment pentru Unirea cum nu a fost nici pentru Germania DEmocrata si cum nu este nici ca nu e membra Nato-craciun.

      Ștergere
  32. Lazi vechi ..cine are lazi mai vechi ?

    RăspundețiȘtergere