joi, 14 aprilie 2022

MINUNEA DIN SFANTA TROITA , MINUNILE DIN SFINTELE BISERICI ! IISUS HRISTOS RASTIGNIT IN TOATE SFINTELE BISERICI !

.
12 Aprilie 2022,ora 5,11 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata, m-au trezit mai mulet glasuri divine, un Cor divin care aducea slava si cantare Mantuitorului nostru bland si prea iubit,Iisus Hristos,precum si Prea Curatei Fecioare Maria ,Maica Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos .
Corul divin canta asa: 
"Si Tie slava inaltam,Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Tie slava inaltam!"
Clipa in care , vad in doar cateva secunde mai multe locuri in Sfinte Biserici diferite si in diferite locuri in care ,Mantuitorul nostru bland si Prea iubit era rastignit nu numai pe Cruce ,ci si pe incheieturile usilor, pe tocul unde sunt balamalele care inchid si deschid orice usa.

.
Iisus ,Mantuitorul lumii intregi, avea Trupul insangerat si lovit peste tot, coroana de spini mari pe cap,iar la mijlocul Trupului Sau ,avea legata o panza alba.

.
Pe toate usile din Sfanta Biserica,pe partea cu balamalele,de sus pana jos,statea rastignit Iisus Fiul Lui Dumnezeu si al Maicii Pururea Prea Curatei Fecioara Maria.

.
Apoi dragii mei, vad Sfanta Troita a MAICII LUI DUMNEZEU si a Mantuitorului nostru bland si drag,Iisus Hristos la care dragilor, multi ati ajutat la ridicarea si infrumusetarea ei si pentru care va multumesc cu inima si cu sufletul si ma rog de fiecare data pentru voi si pentru cei dragi inimii voastre.
Si aici dragii mei, Il vad pe MANTUITORUL rastignit pe Sfanta Cruce din Sfanta Troita, era in carne si oase si cu o panza alba legat de mijlocul Sau, dar,era rastignit si pe usa de la intrare in Sfanta Troita in acelasi timp. 

.
Iar in timp ce vedeam toate acestea in Sfanta Troita,aud glasuri care strigau in cor,cantau ,asa:
"La Luminăăăăăăă!
Veniti la Luminăăăăăăăă!"
.
Dupa care, totul a disparut.
Prieteni dragi, traim zile grele, cu multe griji,cu multe suferinte trupesti si sufletesti.
Dar iata dragilor, cum IISUS HRISTOS ,Mantuitorul lumii intregi ne cheama la Rugaciune in sfintele Sale Biserici, in toate sfintele sale Locasuri.Sa mergem dragii mei, sa mergem macar in aceste zile premergatoare Rastignirii Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos,la Sfanta Biserica, la sfintele Slujbe speciale acestei perioade,la Deniile din fiecare seara din Saptamana Mare a Patimirilor Domnului nostru Iisus Hristos.Sa traim cu inma si cu sufletul toate aceste sfinte Slujbe, sa ne smerim si sa cerem iertare pentru pacatele noastre, facute cu voie sau fara de voie.
Sa ne impacam si cu cel mai aprig dusman al nostru,sa ne eliberam sufletul de aceasta povara a ranchiunei ,a urii impotriva Aproapelui nostru.Sa ne spovedim la Parintele duhovnic si astfel , vom avea sufletul curat,inima plina de iubire fata de Dumnezeu si fata de Maica Domnului ,fata de Aproapele nostru.
Sa ne invrednicim dragii mei, a primi sfanta si dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine, toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu