luni, 11 aprilie 2022

EXECUTARE CU BLOCAREA SENTINTELOR !

 

9 Aprilie 2022,ora 5,09 ,

 Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

"Executare cu blocarea sentintelor !"
Dupa care,glasul se opreste.

.
Dragii mei, este foarte clar ca acest Mesaj are legatura cu JUSTITIA.
Ce se va intampla in viitor si ce inseamna cu adevarat acest Mesaj, eu nu stiu a va spune.Dar,noi vom avea rabdare si vom afla impreuna.
 Cu dragoste,Maria.



38 de comentarii:

  1. Ar putea fi vorba și de Udrea singura cu completul de judecata ilegal constituit și a cărui sentința nu a fost anulata și reluat procesul ca la ceilalți în aceiași situație.
    DE aceia romanii nevinovați plătesc daune grele prin procesele la CEDO - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciune, vad ca te pricepi si la drept, motiv pentru care iti adresez o intrebare: Intre o decizie a CCR si una a Curtii Europene de Justitie, care crezi tu ca trebuie sa primeze si de ce? As vrea sa nu dai copy/paste de pe net si sa scrii exact ce crezi tu!
      Cat despre "executare cu blocare", cred ca traducerea mesajului este suspendarea executarii pedepsei.

      Ștergere
    2. Ma omulele,ce treaba are curtea heuropeana cu noi,nu ne_o ajuns plandemia?Legile sunt la noi,constitutia e a noastra,ce treaba ai cu mos Craciun,ma hepolet mare cu greieri in cap.Pa,pa.

      Ștergere
    3. Eu cred ca Ungaria, Polonia și Cehia au procedat corect, nici un pas peste constituția națională cum vor cozile noastre de topor, deci nici peste CCR-Crăciun.

      Ștergere
    4. Fost ministru Șerbănescu-Statul roman nu mai exzista atit timp cit nu se respecta Curtea constituțională care nici ea nu se respecta pe Ea, atunci noi de ce sa o mai respectam-Crăciun.

      Ștergere
    5. Bravo Tudorele spune - Udrea mai are calea de atac Recursul în Casație care după mine ar trebui admis, - și vorbind și despre procese cu doua unități de măsură în cazul ei cu nerespectarea hotaririi CCR sii a constituției de către judecători fata de ceilalți 6 cărora l-i s-a aprobat rejudecarea proceselor-Crăciun.

      Ștergere
    6. Bravo Tudorele ajuns avocat și profesor Universitar la Iași spune ca- Udrea mai are Calea de atac Recursul în Casație care după mine ar trebui admis, - și vorbind și despre procese cu doua unități de măsură în cazul ei cu nerespectarea hotaririi CCR și a constituției de către judecători fata de ceilalți 6 în caz identic cărora l-i s-a aprobat rejudecarea proceselor-Crăciun.

      Ștergere
  2. Polonia a anunțat ca va trimite ucrainienilor 100 de tancuri T 72 avind fiecare o greutate de 36 tone de fabricație ruseasca și operabile imediat, la care se adaugă cele promise de Slovacia
    CHINA de 24h a livrat un sistem performant de rachete care poate fi folosit de ea contra vecinilor ca România mai ales dacă Rusia face reluarea Transnistriei, sau revindute rușilor.
    CAZ în care România ar fi prinsa la mijloc ca într-un cleste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Concluzia filmului documentar australian despre Putin-un Hitler cu arme nucleare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia ales Ciuca spune ca dacă se va constata ca a Plagiat își va da demisia din toate funcțiile,
    ȘI ARAFAT ÎNCOLȚIT Pentru functia constatata ca ilegala dar și pentru achiziții dubioase inclusiv ambulante cu sume uriașe-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cine sa constate,nea Petre,ca,vorba aia,corb la corb nu_si scoate ochii pe starvul Romaniei.Pa,pa.

      Ștergere
  5. Acuma,nea Petre,nici sa o scoti basma curata si sa_i pui coronita pe cap.Adevarul ai undeva la mijloc.Bine ar fi macar sa nu i se intample sa sfarseasca inainte de vreme in puscarie ,pentru ca stie prea multe.Doamne Doamne doreste indreptarea pacatosului,nu moartea acestuia.Dupa mine,confiscarea averii,ar fi destul.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Posibil să plătească poporul român bani pentru completele de judecată ilegale,care au dat și dau sentințe.
    Să vedem despre ce va fi vorba.

    RăspundețiȘtergere
  7. Elena Udrea și-a cesionat=transferat averea fetitei și altor rude înaintea proceselor, și nu este singura asa sint toți hirciogii cu averi mari smanglite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Și romul Căpățînă umbla prin București cu cătușe pentru Băsescu, ultima oara după ce acesta s-a mutat avenit la Cotroceni pentru a fivizibil să-și recupera sute de mii de Euro de la Băsescu.
    Ca deocamdată statul nu vrea sa recupereze cei 300 mii de Euro chirie necuvenita de la Iohannis pentru spațiul statului din Sibiu str N. Bălcescu 29 deținut de acesta ilegal care de peste 10 ani sta închis, nefolosit ma refer la spațiu nu la Iohannis, deocamdată-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O gluma.
      IOHANNIS se roagă ca tot e dat dispărut.
      -DOAMNE ce o sa ma fac eu cind nu voi mai fi președinte?
      Și aude un glas ii răspunde. -
      -La Pușcărie fiule. La Puscarie.
      -Crăciun.

      Ștergere
  9. Banca mondiala atrage atenția României asupra scăderii creșterii economice de la 4,3 estimata acum 3 luni la 1,9 și creșterii inflației la 10 la suta care se pot continua dacă Războiul din Ucraina se prelungește mai mult timp-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Siapai,cu ce_s de vina romanii,nea Petre?,Daca ar spune romanii cu sange in instalatie:Ne_ati asuprit destul,nu mai recunoastem nici o datorie,nationalizam tot!!!😆😆😆 Suntem neutri,iesim din ue,otan si toate celelalte.Io va spum cu mana pe inima,ca nu vom muri de foame.Ceausescu de aceea o fost omorat in sarbatoarea de craciun,ca am ajuns singurul popor suveran si liber de pe fata pamantului.Rezervele de stat gemeau de alimente,dar evreii intunecati care dirijau aceste resurse au infometat romanii.In concluzie,evreii kazari ocultisti s_au speriat de forta unui popor unit si au pus la cale asasinarea lui.Aduc aminte de unirea in cuget si simtire a neamului romanesc a cenaclului flacara,condus de Adrian Paunescu.Acela trebuia pus in fruntea tarii dupa macelul din 89.Pa,pa.

      Ștergere
    2. Uite Ilie, Hornet de la AUR cu peste 20 înveți de produs energie din biomasa de gaze prin piroliza singur poate aduce independenta energetica cu instalația lui aplicata în lume dar nu și la noi a cărui președinte nu face nimic Pentru - statul lui eșuat doar împrumută și fura-vorba lui Hornet - Crăciun.

      Ștergere
    3. Multumesc frumos,surioara Mariana pentru publicare.Ar fi tare fain de ne_ai zace si noua cum ai samtat atuncea can ai fost la cenaclu,nu de alta,da sa ne mai culturalizam o taruca,no,siapai cear fii.Pa,pa.

      Ștergere
    4. Da Ilie cei de care era înconjurat și lucrat și el, Stolojan, Isărescu, Iliescu, Brucan, Birladeanu și mulți generali cu pensii speciale și uriașe și acum-Crăciun.

      Ștergere
    5. Nea Petre,despre inventiile lui Hornet,stiu de cativa ani.Si de_ale lui Ovidiu Grosu,un as in fizica nucleara.O inventie de_a lui Ovidiu o fost vanduta la rusi pe bani grei si folosita de armata lor,nu de armata noastra.Cu acea inventie,pusa in practica la noi,erau in pozitie de drepti toate marile puteri.Mai are una,pe care nu au reusit sa i_o fure,legata de fisiunea blanda,adica la rece,care se putea pune in practica la Magurele.Ce se mai aude de Magurele,fiasco total dupa un maldar de bani investiti.Cu inventiile lor,Hornet siGrosu,puteam fii buricul pamantului.Cauza?Aceeasi tradatori de tara si de neam care ne conduc la fel ca pe o turma docila de 30de ani,lupi imbracati in piei de mieluti.

      Ștergere
  10. Turcia profita de relațiile proaste între UE și Rusia și prin Antalia cu o rețea speciala Noua de transport aerian rus devine raiul de vacanta al oligarhilor rusi
    HARASO tradare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Interpolul cauta grupuri de copii Ucrainei dispăruți cu Traficanți proxeneți și de organe, dar și o româncă campioana Andreea Alice Rapciuc dispărută din Italia o adolescenta cu un belciug în nas data mereu căutare și de România TV. .
    IOHANNIS dat și el dispărut de mass-media TV-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt de acord cu tine 16;31 așa este
    Daca suntem uniți salvăm tara aceasta,dar din păcate încă nu suntem uniți.
    Tocmai de aceia profită mulți după urma noastră că nu suntem uniți.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragul de Hornet,putea primi doua milioane de euro pentru inventie si o refuzat,spunandu_le ca o pastreaza pentru poporul roman.Si hallessul suprem si toti hallesii nostri,ce fac,submineaza un proiect prin care AM PUTEA SA NE PLATIM DATORIA EXTERNA IN CINCI ANI,NEA PETRE!!!Dar nu se vrea,CA SUNTEM CONDUSI DE MAIMUTOI SATANICI,SLUGI JIDANE.

    RăspundețiȘtergere
  14. Platforma furata de AUR,stii cui apartine,nea Petre,lui Ovidiu Grosu,o somitate in domeniul crimei organizate,in drept si mai ales in fizica nucleara si psihologie.Nu avem in tara om mai destept ca el.Este si clarvazator pe deasupra,nu poate fii mintit de nimeni.SI STA CU DOMICILIU FORTAT IN MUNTII APUSENI.Da o geana pe youtube si sa vezi ce om de valoare inestimabila este,io am ramas crucit.

    RăspundețiȘtergere
  15. La fel si inventia lui Ovidiu cu fuziunea blanda,putea aduce la infiintarea unei cooperative lucrative,un fel de Tehnica Noua,de unde ai iesit si dumneata la pensie,cu venituri modeste,dar sigure,pentru SUTE DE MII DE ANGAJATI CARE PUTEAU RAMANE IN TARA,NU SA PLECE IN BEJENIE AFARA SI SA ADUCA BANI CINSTITI LA BUGETUL DE STAT,DAR NU VOR CARMACII VREMELNICI CARE DORESC PIEIREA ROMANILOR SI A ROMANIEI.ASTA AI CRUDUL ADEVAR.SI PE MINE NU MA POATE ABURI NIMENI,CA MA STII NEA PETRE,AM INTUITIE PERFECTA,CA NU AM FOST DEGEABA LA REEDUCARE IN IAD PAISPE ANI.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nea Petre,seniorul nostru curios,si drag,stii maria dumnatale de ce ni se intampla tote lucrurile stea?Pentru ca am fost invatati sa pasim incaltati,sa nu mai mergem desculti prin iarba plina de roua,sa ne tinem ochii spre pamant,in loc sa_i tintuim spre inaltul infinit al cerului de unde am venit,sa ne purtam manutele obosite de truda balanganind in jos in locm sa le ridicam spre inalt si sa aducem slava cui ne mentine viata.De doi ani am pasit umili pe besica plandemiei,care a pleznit,acum calarim ca prostii pe senilele razboiului care aduce destramare,nu unire in cuget si simtire,in loc sa plutim la firul ierbii sa nu ni se vada nici urmele,asa cum facea Sfantul Parinte Niil Dorobantu.Acolo este imperios necesar sa tindem,nea Petre.Multumesc frumos gazdutei noastre,sarumana.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  17. In alta ordine de idei,sa mergeti cu totii la spovedit,ca spovedania din postu Sfintelor Pasti are cea mai mare putere insotita de Sfanta Impartasanie si mai ales de TRECEREA PE SUB SFANTUL MORMANT si pacatele voastre vor fii spalate in proportie de 99la suta.Nici arielul nu_i mai eficient,ori toate dezinfectantele la moda zilei.😆😆😆

    RăspundețiȘtergere
  18. Cristoiu-Razboiul din Ucraina doar o pregătire pentru un al treilea Război Mondial, interpretat de vest greșit în cheia occidentala, dar informațional cistigat de rusi conform narațiunii lor.
    Va avea o etapa pina în mai cu un armistițiu iar faza doi cu război economic rus-occidental în care rusii cistigat pentru ca nu cedeaza-
    DA DAR sa nu uitam și atacul terorist de azi al unui afro-americani de la New York-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai rubla creste nea Petre,ca rusii au resurse si MAI ALES ARE ACOPERIRE IN AUR.PETRODOLARUL AI DEJA AMINTIRE.SANCTIUNILE S_AU INTORS IMPOTRIVA INCONSTIENTILOR.Sa vedem de unde mai.cumpara ue ingrasaminte.Poate de la noi de se.va.reporni Azomuresul.

      Ștergere
  19. Rusia a avterizat Finlanda sa nu între în NATO în timp ce trimite armament la granița comuna de 1300 km iar 85 la suta din finlandezi vor întrarea rapida în NATO-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca intra in nato,nea Petre,as prosti de dau on gropi.Asculta ce zac io.DDISPARE FINLANDA DE PE HARTA.USA AI IMPINGE LA RAZBOI SA DISTRUGA EUROPA.EUROPA UNITA CU RUSIA PUTEA FII PRIMA PUTERE MONDIALA.ASA ANSA VOR DEPINDE ENERGETIC DE.USA,CU PRETURI DUBLE,CHIAR TRIPLE.Pa,pa.

      Ștergere
  20. Sefii Politiei vor primi drept de decizie judecatoreasca fara judecata in instanta cind vor fi scoase in afara legii partidele presa si protestele proUE ..odata cu Romexituri din UE si Nato cind va fi premier Dragnea pretins Mantuitorul Romaniei care ne scapa de occident ..si alierea cu rusii care vor fi lasati si chiar condusi personal de el la Deveselu.

    Adevaratul dusman al.tarii nu e in UE ci la noi si scolo unde nu ne dar Moldova inapoi ci vor sa ne mai ia inca 8 judete si sa nu fie democratie ci dictatura ca la ei.
    Asa cum e si in Turcia si in ungaria unde idea de pluripartitism si democtatie promovata de Soror in facultati de stiinte politice e vazuta rautatea rautatilor de oricare lider si partid cu apucaturi de dictator.
    Aduceti.va aminte de vedenia cu forma Romaniei care a ramas mai mica pina catre mijlocul tarii ca muscat din ea si fara Dobrogea.
    Rusii si Psd sint contra UE ( desi ar fi bine si in viitor va intrs si Rusia cea noua in UE) dar daca ne uitam la Polonia care chiar a vrut sa ramina in UE vedem ca a putut sa profite prin fonduri UE f mult si sa se dezvolte fara sa isi dea ibdustria pe nimic spaguit la fier vechi .. pe cind Rusia care nu are fonduri UE nici de la guvern etc a ramas cu strazile satelor neasfaltate de pe vremea comunismului. Iar nivelul de trai al omului a scazut de fapt si la sate cel mai rau. Si inca scade pt ca profitul metge doarla sefime ..nu ai libertate a presei daca zici adevarul esti arestat si amendat.
    O sa veeti in a doua parte a anului.ce mult am fost mi.titi si de cine ..chiar si in Biserici pe chestiuni religioase despre trecut si viitor si despre adevarul promis in toate care are o anunita forma curata de sincretism cu religiile morale la baza.

    Tot Dragnea cu viitoatea majoritate parlamentara va ceda si Ungariei cele 2 judete cu tot cu Udmr.
    Dupa urgie cele doua vor cere sa revina la Romania pt ca Ungaria le va cosidera teritorii cucerite bune de muls ..atunci.nu vor mai fi partide.
    Va fi un nou FSN propus de 4 tineri alaturi de un.plan de tara de reconstructie .
    Noul FSN jumatate oameni trimisi de culte ( doua culte potrivnice intre ele) va pune interimar pe Basescu.
    Pina la Dtagnea insa vor mai fi 3 premieri cite putin timp care vor demisiona: Dancila, TB si Vasile Dancu.
    Premierul anterior lui Dancila lasat cazut cu motiune va renunta la cetatenie ca sa scape de situatia capcana de guvernare fara prerogative depline de premier.
    De aceea va fi aplaudata apoi Dancila dupa vot in plen 30 de minute continuu ..ca sa madcheze planul < Ciolos 2>
    Macar Basescu va fi lasat negociat sa creasca inca o data Rezerva de Star de care va fi mare nevoie dupa urgie cind nu o sa mai fie tezaurul BNR (anteruor vindut de Drabnea pt a tine leul in frau putin ).

    Sfat 1 .Urmati preotii cu har sfintii muntilor Raraului si Marele Sinod viitir NU pe Patriarhul Ierusalimului desi pare ca stie tot. Daca nu puteti averi rabdare pina la urgie si in loc sa va uitati la TV ptegatiti.va pt urgie casa si gospodaria

    2 .cind va veni urgia sa nu va prinda cu baniin.banci straine ca patronat. La noi.cred ca pe bune doar CEC Bank mai e romaneasca. Faceti rezerve de mincare pt maxim un an si ulterior de apa pt maxim o luna incepind de la primele semne de inflatie.
    3 nu parasiti judetele moldovene de dincoace de Prut si care sinteti la orade sau cu servici la orase in R. Moldiva retrsgetiva total in mediul rural in.zona agro zoo pt ca Putin vs facec epurare etnica si o.va neutraliza si pe Maia Sandu
    < dictatoarea globalista> asa cum la noi va fi neutralizat Iohannis de ai nostrii.

    4 cind CSATva inchide granita dupa atentatul.de la Timisoara pretins jihadist NU ASTEPTATI IN VAMI SA FIE DESCHISE pc caVA VA GAZA VULCANIC URGIA APOCALIPSEI CARE VA VENI LA 2 SAPT DUPA PIERDEREA DOBROGEI. Tot pe stunci anterior urgiei va fi marele cutremut in Vrancea la ora 20 si aorox 17--19 minute .
    5 Nu va puneti contra lui Dragnea ca sa nu fiti dati cu gaze arestati si sa faceti puscarie.
    Revolutia va fi adusa de Urgie nu de lupta heirupista in strada .

    RăspundețiȘtergere
  21. Cu o noapte înaintea de a se da sentința lui Udrea, un prieten a visat ca se plimba prin cartier și cauta cam dezorientat blocul 41 etajul 1 și m-a întrebat ce ar putea sa însemne.
    Pentru ca seara după ce Udrea a fost reținută în Bulgaria cautind pe internet sa dea de ordin ordinul de reținere a ei puțind numărul 41 de la secția 1-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Urmează foametea si criza economica. România dă semne că se pregătește de marea foamete!? Oculta mondiala o sa ingenuncheze economia românească. Pregatiti-va!

    RăspundețiȘtergere
  23. nu e de mirare!-politicienii se au unii pe altii cu dosare si reclamatii-iar juristii nostri sunt vai mama lor-au salarii si pensii enorme- nu-i doare nici la basca

    RăspundețiȘtergere