joi, 14 aprilie 2022

UN CUTREMUR INTENS INTR-UN CIMITIR ! MORTII DIN MORMINTE STRIGAU : UITE, VAD STELELE !

                                       12 Aprilie 2022, ora 23,21 !


                                          Dragii mei, 


In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,vad dragilor de parca asa mai fi avut inca un ochi in locul urechii stangi,vad un Cimitir cu foarte multe morminte.

Brusc, incepe un Cutremur foarte mare, vad cum mormintele incep a se clatina foarte tare, atat de tare, precum valurile apei pe timp de furtuna cumplita.

Cutremurul cernea pur si simplu mormintele din cimitir,era ametitor si pentru mine, doar cat priveam cateva secunde ceea ce mi se arata.



Nu era un Cutremur care sa se manifeste precum salturile pe arcuri,ci era un Cutremur in care se legana totul ametitor, se cernea totul. 

Aud glas care vine dintr-un mormant dragilor, un glas care spunea asa:

                     "Uite,vad stelele,vad stelele!

                 Acum ,pot vedea stelele!"

Dragii mei, daca va fi un Cutremur de pamant sau un altfel de Cutremur provocat,sau orice altceva neprevazut, eu nu stiu a va spune.

Dar stiu dragilor, ca vor fi afectate,distruse chiar,mormintele dintr-un cimitir.

Sa ne rugam dragii mei, ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ocroteasca pe noi toti Fiii Sai, si pe cei cu trup si pe cei fara de trup.

Avem mare nevoie de ocrotire divina, avem mare nevoie ca sa fim indrumati pe calea cea bineplacuta Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, pentru ca sa ne mantuim, pentru ca, cei dragi din morminte sa fie lasati sa se odihneasca in pace.

Sa ne rugam cu toata inima si din tot sufletul nostru si sa multumim pentru fiecare zi in care ne trezim si mai vedem inca un rasarit de soare,mai putem respira inca o gura de aer proaspat si curat, ii mai vedem pe cei dragi inimii noastre.

                                         Cu dragoste,Maria.

                          

 

9 comentarii:

  1. Rachetele care vor cadea probabil pe vreun cimitir vor crea cutremurul in cimitir si distrugerea capacelor de pe morminte astfel incat mortii nu vor mai fi acoperiti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ne fereasca sfantu sa nu inceapa iara cu gazele de sist de_i lasa pe bietii oameni si fara apa acuma cand vine si secets.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Da Alexandre,dupa ce trecem prin razboiul pe care dusmanii intrgii crestinatati al doresc,de el sa aive parte.Domnutul Iisus doreste pace peste toata lumea,din mila Lui farade margini,insa stii si tu vorba aia din popor,si_o facut_o cu mana lui,tradusa mai pe inteles,ne_o facem cu mana noastra prin neimplicare,ori mai rau,urmand mas media satanica ce ne baga pe gat valuri de minciuni despre razboi,dupa doi ani de stati in case de pasti,ca altfel veti muri,ori mai dinainte cu a trebuit sa moara oameni sa schimbam guvernul,sa punem guwernul nosthru,justiteeea nosthra,komandhanthul nosthru,harapul negru,sa va praduim dhragi romani.Pa,pa.

      Ștergere
  4. doar presupuneri -vom vedea daca va fi sau nu altceva

    RăspundețiȘtergere
  5. Spunea o dată că va fi Cernerea în București cum spunea Sf Ardealului Arsenie Boca. O fi cutremurul cel mare în România sau în altă țară asta revine să vedem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate...citiţi comentariile, cineva a dat o dată, cine ştie, poate...
      https://tristar77.blogspot.com/2022/04/bine-de-stiut.html

      Ștergere
  6. nu este mirare satelitii terestri au filmat placile tectonice si deplasarea lor- la noi placa africana se deplaseaza spre nord cu afectarea Europei de sud-est-in plus am ma spus avem si Asia care impinge EUROPA-se vorbeste despre ruperea AFRICII in doua asta in timp-pamntul e vesnic in miscare nu sunte in siguranta niciunde

    RăspundețiȘtergere