sâmbătă, 30 aprilie 2022

GAURILE DIN PAMANT UN PERICOL ?

                                29 Aprilie 2022,ora 5,31 !


                                            Dragii mei, 

.

In aceasta dimineata,ma trezeste un glas bland, un glas ca de povestitor care spune si arata cuiva nevazut de mine ,multe lucruri nevazute de noi oamenii de pe pamant.

Glasul spunea asa:

                     "Ati vazut acum toate!

                  Pe toate vi le-am aratat!

Dar glasul persoanei pe care nu o vedeam , spune ceva povestitorului.

Citez:

                  Am vazut,dar am vazut si cum arata gaurile in  pamant,gaurile din pamant !"

Dupa care,ambele glasuri dispar.

Dragilor, sa ne punem toata nadejdea noastra,toata fiinta noastra,viata noastra cu tot ce avem in ea, sa ne-o punem in Mainile Lui Dumnezeu si-ntra-ale Maicii Domnului,Imparateasa Cerului si a pamantului.

Numai asa vom fi ocrotiti si ocoliti de toate chinurile si necazurile. 

Sa ne intarim in Credinta fratilor, sa nu mai muncim in zile de sarbatoare in solarii sau pe camp, ci sa ne facem timp si sa mergem in Sfanta Biserica pentru 2 ore,ca sa multumim BUNULUI DUMNEZEU pentru ca suntem in viata noi si cei dragi noua ,si pentru faptul ca avem tot ce ne trebuie ca sa traim in liniste si-n pace.

Sa invatam ca sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, sa daruim dragoste si mila celor necajiti si oropsiti,sa facem bine celor care sufera, si astfel, toate acestea se vor intoarce la noi prin Darul vietii,prin Daruri divine ce se vor revarsa asupra noastra si a celor dragi noua.

A fi bun, a fi milos si credincios, a darui dragoste sufleteasca,nu este deloc greu. Greu ne va fi daca, nu vom face nimic din toate acestea,atat in aceasta viata,cat mai ales in cea vesnica.

     Haideti sa ne punem Viata in Mainile Prea curate a MANTUITORULUI HRISTOS si sub Aripile Maicii Lui Dumnezeu, si veti vedea ca nu e deloc greu, si ne vom simti ocrotiti si ocoliti de toate dezastrele si chinurile.

                                   Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Gauri in pamint apar din cauza incalzirii globale generate de om care dezgheata permafrostul la cercul polar eliberind gazul metan ducind la goluri in pamint care are efect de sera exponential Mult mai mare decit bioxidul de carbon-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ies de la inghet navele din Antarctica de sub ghetari cu echipajele lor malefice.

      Ștergere
  2. Se vorbește de găurile negre din pământ doamna Maria
    NASA a vb.de aceste gauri negre .
    Acum le-ați auzit și dv.prin mesajul de la Dumnezeu,acum cred că așa este.
    Să ne apere Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot interiorul pamantului este locuit de cele noua rase subpamantene.Cand vor iesi la suprafata vom ramane masca.

      Ștergere
  3. Mai exista un tip de gauri prin pamintul calcaros care este dizolvat de apa acida la nivelul oceanic sau chiar cra din precipitatii cum e vestul Sua maxim in Florida sau sudul Uk sau nordul Frantei .
    Iar alt tip sint golurile lasate de exploatarea gazului metan sau petrol cum e centru Transilvaniei unde e si o prorocire ca va fi un mare lac,sau toate orasele din valea Jiului care stau pe galeriile pe 6-7 niveluri de la minele de carbuni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. prorocie 2022: Eu Domnul Oștirilor va trasmit grija mea pentru oile mele caci boala va lovi crunt peste Pământ si peste Creatia Mea,fiți precauți,țineți post si in rugaciune caci vă voi indruma pe calea cea dreaptă si nu vă abateti din drum caci vă voi oferi protecție Divina.Folosiți untdelemn si miere pentru a fi tari ca o stâncă caci sunteți copiii mei si nu vreau să va pierd in negura fara sfirsit.Eu sunt Alfa si Omega Dumnezeul Slavei. Trimiteți vestea catre omenire.Xander

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt acele doline daca pronunț bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Comenteaza ca de ce pamantul e imperfect si are gauri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai daca pana la urma_i vorba de tunelurile suterane cu arme biologice vanate de Putin?Ori acelea aflate la 5 ori 10 km adancime strapunse de bombele din tungsten ce declanseaza valuri seismice de mica adancime?Hai,nea Petre,ca esti mai informat!

    RăspundețiȘtergere