luni, 18 aprilie 2022

ÎN SFANTUL POTIR ,ERA CHIAR TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI ! MAICA DOMNULUI MI -A DAT SFANTA ÎMPĂRTASANIE !

 

                     Dragii mei, 


În aceasta dimineaţă în zori de zi, ma trezeste o Lumina alba orbitor de stralucitoare, si astfel ,nu mai sunt in patul meu, ci sunt in SFANTA BISERICĂ, in faţa USILOR SFANTULUI ALTAR din care iesea o Lumina orbitoare,cât 100 de Sori la un loc. 
Aici, în Sfanta Biserica erau multi credinciosi care stateau frumos la rând,pentru a primi SFANTA ÎMPĂRTASANIE.
Din Sfantul Altar vine o Lumina de Soare, ca un nor de Soare ce inunda USILE larg deschise. 
Aud glas ,care spune cu multa iubire aşa :

                "Cu Trup traieste, Maica Sanatatii !"
    
                                    Image result for sfantul altar  .
În aceasta clipă fratilor, eu fiind in faţa sfintelor UŞI, am in faţa mea un barbat care asteapta si el ,ca sa primeasca Sfanta Împărtasanie.
Dar rămân uimită dragii mei, de gestul acestui bărbat care face doi pasi înapoi, pentru a mă lăsa pe mine prima în faţa sfintelor Usi larg deschise,de unde venea Lumina aurie ,Lumină care ,inundase pur si simplu SFANTUL ALTAR.
Aici ,în Lumina aurie din Sfantul Altar, disting o Silueta de femeie in vesmant alb orbitor de stralucitor, care se apropie de mine, stând la doar un pas distanta ,in Sfantul ALTAR.
Aceasta femeie dragilor, avea POTIRUL SFANT cu SFANTA si DUMNEZEIASCA ÎMPĂRTASNIE în Mâinile Sale Prea curate si Prea sfinte.
Era chiar, PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU cu POTIRUL SFANT .
Priveam la Măicuţa Sfanta, priveam la Sfantul Potir din Mâinile Sale, si astfel ,aud un glas Divin,care venea chiar de deasupra Potirului sfant.

Image result for POTIRImage result for maica domnului vesmant alb..

Glasul mă chema si mă îndemna aşa:

            "Hai vino ,vino !"
  Iar eu păsesc cu sfiala,gandindu-ma în acelasi timp la faptul că ,potrivit traditiilor din BOR,barbatii au întâietate.
Dar MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA , îmi spune cu Iubire asa:
               "Hai! Vino si ia de aici !"
(iar eu ,ma gandeam în sinea mea, cum sa iau singura din SFANTUL POTIR),si întreb doar cu gandul meu:

               Am voie să iau singură?

Dar Maica Prea Curata Fecioara Maria ,a cunoscut gandul meu, si mă cheamă din nou:

             Hai vino aici , si priveste!

Mă apropii la îndemnul Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, privesc în Potirul Sfant, si ce văd?
Vad chiar Trupul din carne al Lui IISUS HRISTOS,plutind în mijlocul Sângelui Său ,varsat pe Cruce pentru mantuirea noastra.
Da, in POTIRUL SFANT,se afla chiar Iisus Hristos si Sangele Său.
Maica Domnului, imi spune ca sa iau lingurita de argint si sa amestec acolo în POTIRUL SFANT,acolo unde se afla Fiul Ei cu Trup si Sangele Său.
În clipa în care  mi s-a pus lingurita în mâna mea dreapta si am atins Trupul si Sangele Domnului,o mare Minune se petrecuse chiar sub privirile ochilor mei.
În sfantul Potir,nu mai era Trupul de carne al Domnului si nici Sângele Său,ci vedeam numai vin alb.
Amestec cu lingurita din argint alb în sfantul Potir,după care, am scos-o din el ,deoarece ,nu vedeam si pâine în acel vin alb si ma gandeam, cum sa iau eu numai vin alb?
La acest gand al meu, o forta nevazută îmi ridica lingurita în aer,chiar deasupra Potirului sfant,si chiar o scufunda in sfantul POTIR.
Lingurita se misca singura în Potirul sfant,amesteca singura în vinul alb,iar eu priveam cu uimire la ceea ce se petrecea.
Fratilor, vedeam cum sub vinul alb ,apărusera firimituri mici de pâine care erau precum cristalele de zahar,atât de mici erau.
Lingurita dragii mei,se misca singura în Potirul Sfant,apoi se ridica în aer si vine singura spre mine.
Maica Domnului îmi spune ca sa deschid gura mea,iar eu ma supun Voii Sale.
Înainte ca PREA CURATA FECIOARA MARIA să-mi dea SFANTA ÎMPĂRTASANIE din Mânutele-I Sfinte,îmi arata ce contine lingurita.
Dragii mei, în lingurită era atât de puţin din Trup si Sangele Domnului sub chipul vinului si al pâinii din sfantul Potir,doar cât un bob de orez.
Mă gîndeam că ,la o asa mică cantitate nici nu o sa-i simt gustul.
Deschid gura mea si primesc Sfanta Împărtasanie cât bobul de orez, chiar din Mâinile Maicutei noastre.
În aceasta clipă,simt cum gura mea s-a umplut cu SFANTA IMPĂRTASANIE,chiar daca era cât bobul de orez continutul linguritei.
Chiar în acest moment când scriu,un glas divin imi spune sa scriu asa:
          "Şi gura mea s-a umplut de Duh Sfant!"

Dragii mei,m-au podidit lacrimile în acest moment cand scriu,constatând pentru a nu mai stiu a câta oara, faptul că, lângă mine ,întru mine, in orele în care scriu aici pe BLOG,o forţă nevazută de mine,dar trimisă de Dumnezeu, îmi stie fiecare cuvintel pe care il astern aici, iar atunci cand trebuie, intervine si ma ajuta sa scriu mai departe.
Nimic nu scriu aici ,numai din voia mea! 
Ci toate sunt stiute acolo Sus la Dumnezeu si la Maica Domnului.
Dar sa continui.
În clipa în care înghitisem Sfanta si dumnezeiasca Împărtăsanie, din Mâinile Prea Curatei Maici, văd SFÂNTUL POTIR în aer în faţa mea, iar deasupra sfantului Potir, sta chiar MAICA SFANTA, care ma intreaba cu Iubire asa:

                 " E bun, nu ?"

Iar eu raspund fara cuvinte,doar in gandul meu, raspund asa:

                    Mi-a racorit sufletul si tot trupul pe dinauntru.

În acest moment dragilor,atât sfantul Potir cât si Maica Sfanta cu tot cu LUMINA aurie din SFANTUL ALTAR, au disparut cât am clipi din ochi.
Acum eram iarasi in faţa sfintelor Usi larg deschise,si aveam în faţa mea acel bărbat care facuse doi pasi inapoi,atunci cand se petrecuse MINUNEA.
Bărbatul si toti celilalti credinciosi  asteptau ca să iese Părintele din SFANTUL ALTAR ,pentru a primi Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie,în timp ce eu ,tocmai primisem Sfanta si dumnezeiasca Împărtasanie din Mâinile Maicii Prea Curatei Fecioara Maria.
Dragii mei,daca nu aveti pâna în acest moment un Duhovnic,va rog din suflet sa -l cautati si sa mergeti ca sa va spovediti,după care, sa primiti DOCTORIA SUFLETULUI si a trupului. Adica,Sfanta si Dumnezeiasca Împărtasanie cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului,care, pentru noi S-a transformat în Pâine si Vin,deoarece,nimeni nu ar fi putut sa inghita carne si sange,asa precum am vazut eu în Potirul Sfant,asa cum mi-a fost arătat de Prea Curata Fecioara Maria,Căreia I se cuvine împreună cu al Său Fiu Iisus Hristos Domnul Mântuitorul nostru,toata cinstea,slava si închinarea,Amin.
                                 Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Război și pe Șosele.
    coloana de zeci de km la granițe, mai ales în Polonia spre Belarus și Rusia pentru ca UE a Interzis camioanelor acestor tari circulația în UE cu excepție pentru medicamente.
    DE aceia propuneam ca drumul Satu - Mare - Arad-Sibiu Constanța de 1400 km și trei zile care deranja transportul trupelor NATO sa fie înjumătățit și parcurs în doar o jumătate de zi pe ruta Sighet Tisa Maramureș Istoric-Cernauti=Bucovina de Nord-Lunca Prutului pina la Galați cu trecerea noului pod cu cabluri-MKogalniceanu realizând și conectarea R Moldova și Re-Unificarea tarii-
    Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. CIOLACU - SINT discuții și cu premierul Ciuca cu firme din Rusia, Belarus, Ucraina pentru relocarea lor în României care are și șanse mari de independenta energetica.
    TOT EL spune ca a aruncat 2 milioane doze de vaccinuri și mai are comandate de Bârnă cu Vilceanu încă 40 milioane doze Costind 730 milioane de Euro fără a mai avea cui le da.
    DECI Paguba nejustificata ce trebuie sa duca la anchetarea celor care au făcut necesarul-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Marea rocada Evreiasca anunțată pentru anul 2023 cind plagiatorul evreu Ciuca devenit șef al senatului și președinte interimar după ce romanii ar scăpa de evreul Iohannis care ar pleca la NATO-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Spionul Germaniei Fritz primar ilegal al Timișoarei după ce a Interzis apariția pe scena a unui angajat cintaret a urcat el - pe scena citind o melodie populara.
    APROPO o vorba populara bănățeană spune-Bata-l Dumnezeu pe Hitler ca nu a reușit sa ne scape de toți evreii- Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, ce spui tu, "Bata-l Dumnezeu pe Hitler ca nu a reușit sa ne scape de toți evreii", nu iti face deloc cinste!
      Este antisemitism pe fata ce scrii tu si incalci legea (Lg.157/2018)! Legea asta spune ca poti merge la puscarie, incadrarea este intre 3 luni si 3 ani!
      Nu mai spun ca daca "tovarasu' gradu", cum iti place tie sa crezi ca te urmareste nu stiu ce securitate, intra pe acest site si citeste ce scrii, o pui si pe Maria G in situatia de a se alege cu dosar penal!
      Multumeste-mi ca ti-am dat consultanta juridica pro bono,antisemitule!

      Ștergere
    2. Mersi de informația falsa-Crăciun.

      Ștergere
    3. Ce mai fac șefii voștri de la Grivco Iohannis și Hellvig??

      Ștergere
    4. Mai nea Craciun,omu asta,chiar te_o invatat de bine.Ai 80 de ani,bucura_te de pensie si nu ti_o mai cauta cu lumanarea.Ai stat in casa,te_ai izolat,te_ai intapat cu otrava si aia_si face efectul.Ce poti face iesind de fiecare data cu critici.Asta ni_i crucea,o ducem.Razboiul ai pe noi,mai bine sa ne rugam pentru pace si unire.Toti care au gresit vor primi dreapta judecata.Pa,pa.

      Ștergere
    5. Pe lingă comercianții evrei despre care se spuneau în multe variante în esență ca Umblau cu Ocaua mica și altele mai grave precum crime.
      Despre ceilalți comercianți de origine armeana mulți în toată tara toți romanii spun Numai lucruri de Bine, una din explicații ar fi religia și mentalitatea creștină Impecabila si superioara-Crăciun.

      Ștergere
  5. Camera Deputaților se pregătește de Pace cumpăra 600 măști de gaze

    RăspundețiȘtergere
  6. Interviul lui Ciolacu arata cit de Ciuruita e România de Coruptia Ocupatiei Evreilor de la Conducere, cu sute de milioane de vaccinuri aruncate dar luate și de Citu cu sute de milioane Euro despre care nu vorbește cit sint comisioane acolo ca și la datoria externa luata din bănci externe și care mai vrea sa mai fie și urmaș al tatălui sau vitreg evreul Isărescu la BNR, după ce cu ani în urma mai făcea și atacuri pe moneda națională a României. ASA au pățit-o și cei din Ucraina cu cu conducerea lor de Alogeni, evreii lui Jelenski
    -Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tinjal rachete rusești aruncate din Avioane Tupolev 22 peste Ucraina, și despre care un analist militar occidental spunea ca sint. create de rusi special pentru a ataca România și care pot avea exploziv clasic sau Nuclear.
    7 MORȚI AZI LA Liov din cauza acestor rachete dar și la Mariupol despre care Zelenski spune ca dacă va cădea va urma atacul asupra Kievului-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne Ajuta la toată lumea să ne învrednicim de Sfântă și Dumnezeiasca Împărtășanie.🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. ISTORIE ale lunii aprilie.
    ÎN 1878 în aprilie, acum 144 de ani, după ce la cererea Tarului Rusiei Alexandru al II-lea armata rusa e salvata de cea românească la Plevna, Rahova și Vidin, după instalarea păcii Tarul a început ocuparea punctelor cheie a Tarii Românești pe care voia sa o ocupe și să-i dezarmeze armata retrasa strategic pentru rezistenta în zona deluroasa a Piteștiului Rusia reușind doar anexarea Buceacului-sudul Basarabiei în schimbul Dobrogei.
    DUPĂ PRIMUL Război Mondial Tezaurul României 90 tone Aur de la Moscova ajunge dat de Germaniei ca restituie a celo 92 tone de aur german cu care Lenin cumpărase armata rusa, aur care la finele războiului ajunse despăgubiri de razboi date Franței de Germania.
    ÎN NOAPTEA 17-18 Aprilie 1944 armata romana executa 0peratiunea
    60 000 de retragere din Crimeea a peste 100 mii oameni pierzind 26 la suta din flota romana a marii Negre pierzind 5000 soldați și nava Alba Iulia.
    Acum aceiași data de 18 aprilie dar 2022 Rusia atac furibund în estul Ucrainei,în Dombas, Lugansk și Mariupol pentru teritorii-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si acuma_i la un loc cu celalalt,la englezii bancheri,asa ca ne_am luat pa si pu la revedere,adica adio de la aur.Pa,pa.

      Ștergere
  10. Secretar general ONU - Opriți focul de sărbătorile de Paste-
    RUSII Către ucrainieni-Predați-va. - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. SUA avertizează ca rusii vor face atacuri cibernetice în occident asupra populației și economiei-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Marius Iacob - - am văzut castelul lui Jelenschi din Italia unde familia lui e bine mersi, el însuși un produs al oligarhilor ca și Putin, deci lupta pentru interesele occidentale--Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pardon era Marinescu Iacob

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu semnătura Primăriei lași și a casei regale au apărut la Iași afișe cu Harta României Mari.
    Ca să vezi că vorbele rușilor ca Basarabia și Bucovina sint teritoriile României fac pe mulți sa gindeasca la Re-Unificare.
    Vine, Vine - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Și anti-crestinii evrei, în saptamini Patimilor, bombardează în fisia Gaza din Israel-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Istoricul Troncota și profesorul militar Troncota autodeclarat securist de la Sibiu azi pe România TV la emisiunea lui Ciutacu-SUA și Rusia se lupta prin interpuși în Ucraina și mercenari.
    ÎN TIMP ce Gelu Vișan- reia teoria planului Coridoru din 2013 înțelegere dintre Rusia și Germania privind estul Europei printre care la un timp Ținutul Secuiesc i-și va declara Independenta,
    DECI România va face parte dintr-un conflict mult mai mare ca în Ucraina, și cu județe din nordul Tarii, deci o alianță între Rusia, Ungaria și Germania-
    O mai spuneam și eu fără a știi de acest Plan, doar cind vedeam complexul Evreiesc școală, hotel, sinagoga, construite urgent și ilegal dar rapid fără autorizații de construcție la Sighetul Marmatiei, taman la granița comuna a unei posibile republici evreiești conform discuțiilor evreilor de la New York din 1899-
    craciun.


    RăspundețiȘtergere