marți, 5 noiembrie 2019

HEPATITELE SECERA VIETI ! VOIA LUI DUMNEZEU !


                         5 Noiembrie 2019,ora 6,17 !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:
                  "Voia Lui Dumnezeu !
          Hepatitele secera vieti ,si a Pământului ."
Dragii mei,iata cum ingaduie Bunul Dumnezeu si astfel de situatii grele si dureroase.
Este foarte posibil dragilor, ca sa auzim de o Epidemie de Hepatite sau chiar de o Pandemie a Virusului Hepatitelor de tot felul.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa ne fereasca de astfel de boli cumplite care secera vieti.
Sa fim buni si milostivi ,sa daruim dragoste semenilor nostri si sa iertam ca sa fim iertati,dragilor.
                                     Cu dragoste,Maria.

43 de comentarii:

  1. Cei saraci se roaga la DUMNEZEU,sa-i fereasca de tot necazul ca nu au bani de medicamente,iar bogatii cu toate miliardele lor,nu vor putea cumpara sanatate,ca nu l-au iubit pe MANTUITORUL LUMII.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21:50 afirmația lui Iisus cu cămila care trece mai ușor prin urechea acului decât ajunge bogatul în împărăția lui Dumnezeu ia făcut pe mulți ca tine să delireze cum că săracul va avea garantat un loc la masa lui Hristos. Deși afirmația lui Iisus nu se referă strict la bogăție să nu uităm că Dumnezeu tatăl a recompensat cu bogăție unele personaje biblice vezi Iov sau regele David care era foarte bogat ci se referă la altceva a făcut pe unii mai reduși să își creeze clișee neadevărate în care să și creadă de genul toți bogații sunt necredincioși și toți săracii vor ajunge în rai. Nasol de regele David că a fost bogat și la slăvit degeaba pe Dumnezeu că după mintea unora a ajuns în Iad. Cap ai minte la ce îți mai trebuie?

      Ștergere
    2. Saracia nu este o virtute.

      Ștergere
  2. Acum cind legea Lgbt-stilor bisexuali ai lui Iohannis boicotatorul Referendumului pentru Familia Crestina,a trecut prin parlament e clar prin cine vom fi biciuiti cu Hepatite si nu numai si SIDA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. boicotator? de unde ai scos cuvantul asta, mai dancila?

      Ștergere
    2. Mesajul nu se refera doar la Romania, nici nu spune ca in tara noastra vor fi aceste hepatite.

      Ștergere
  3. Cavalerul al 4-lea al Apocalipsei numit Moartea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnita Maria,
    Ati pus punctul pei, toata mancarea din supermarkete si din depozitele frigorifice de alimente este CONTAMINATA...
    Ouale, zaharul, lactatele. Produsele dw panificatie, legumele cerealele, carnea si pestele sunt toate purtatoare de bacterii polio-meningitei cat si hepato-biliare si. leucemiei,
    Iluminnuti impreuna cu elitele masonice isi pot vedea visul cu ochoi, micsorarea numarului populatiei planetare de la 7 miliarde la... 500 de milioane..
    Traim vremuri APOCALIPTICE.. in care niciDIVINITATEA nu ne mai poate salva de la EXTINCTIE si ANIHILAREA rasei umane.
    Vor urma clipe tragice pentru terra.. PANDEMIE de virusi proveniti don laboratoarele CIA si OMS.
    Scapa cine poate..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca nici Dumnezeu, dacă am ales sa ne inchinam la bani si alte prostii efemere. Dumnezeu se apropie de tine cand tu te apropii de El. Cand iti pui deasupra capului umbreluța partidului X sau politicianului y, intre tine si Dumnezeu este o bariera. Pe care Dumnezeu nu o trece ca sa te salveze. Ai ales lumescul. Tot asa a facut si Iuda. Si-a pus mintea sa mai presus decat Cuvantul Lui Dumnezeu intrupat. Urmarea o stiti si voi...
      Pe Dumnezeu numai cretinii cred ca-L pot ucide. Nu-L ucid, dar demonii abat oițele Domnului in alta directie. Spre lupi

      Ștergere
  5. Trump anunta inceperea actiunii de Retragere a SUA din acordul climatic de la Paris in timp ce un institut din Copenhaga prevede ca intr-un secol temperatura la polul Nord va creste cu 10 grade celsius.
    Topirea ghetarilor va elibera o paleta de virusi pentru care omul nu e pregatit.
    Deci atentie la SISTEMUL... imunitar..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Dle Craciun, ATENTIA sa ne fie ... numai la Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  7. virusii sunt trimisi din laboratoare-fara control,intentionat-marile corporatii conduse de marile state de pe glob au facut evaluarea si ei cred ca suntem prea multi=guri de hranit-DUMNEZEU SA LE PUNA STAVILA LA MINTE

    RăspundețiȘtergere
  8. d-na MARIA a scris mesaj pe 20 OCT 2019 despre un uragan sau tornada-DA A FOST PE 5 NOIEMBRIE IN SERBIA -IN ITALIA INUNDATII MARI SI VIJELII IN UK- PE DUMNEZEU SA-L RUGAM SA NE APERE DE ASA CATASTROFE-SPERANTA ESTE DOAR IN EL SI MAICA DOMNULUI-ca pe magnati nu-i doare nicaieri-minti bolnave

    RăspundețiȘtergere
  9. Alerta la Calafat,cautat un barbat care a incercat metoda Iohannis de imbogatire,copii.

    RăspundețiȘtergere
  10. D le Crăciun... spuneți ne vă rog , cum să întărim sistemul imunitar.. mulțumim !

    RăspundețiȘtergere
  11. Romania bate recordul si la cazurile de hepatita tip B si C. Multi pacienti au fost sfatuiti sa nu divulge ca sunt purtatori de virus. Ignoranta in ceea ce priveste protejarea in momentul actului sexual si in momentul injectarii anumitor substante, folosind ace deja utilizate, nu cred ca este singurul motiv pentru care s-a ajuns aici. In primul rand , statul este mai mult decat tolerant cu drogatii, cu traficul de droguri. Drogatul este o bestie irecuperabila care, oricat de mult se ascunde acest crunt adevar, isi trage si copiii in aceeasi cloaca mortala , traficantul este un nesatul de bani obtinuti usor si nici una nici alta nu-si are locul intr-o societate decenta, saraca dar curata. Personal, am sperat ca femeia asta, Dancila, va fi mai draconica, pentru ca altfel nu rezolvi nimic, lucrurile au luat-o urat de tot, dar m-am inselat. Poate d-nul Orban sa constientizeze mai mult, laolalta cu presedintele, bineinteles. Aceste ,,venituri,, nu aduc decat mizerie, boli, moarte sigura. Avem nevoie de o curatenie la sange in toate sistemele de sanatate(asa cum am spus ignoranta nu este singurul motiv), niciun angajat din sistemul de sanatate NU ARE VOIE SA EXTRAGA MOSTRE DE SANGE CONTAMINAT din institutii, pentru nicio practica gen woodoo sau alte mizerii gen :hai sa scapam de cine nu ne place.
    Aceste acte(in cazul in care se dovedeste ca ele exista) trebuiesc PEDEPSITE CU MOARTEA. Personal, am anumite banuieli. Sa dea D-zeu sa ma insel.

    RăspundețiȘtergere
  12. Hepatita C cea mortala poate fi favorizata de o alimentatie nesabatoasa dar cauza de baza este pacatul sexual l8bertinajul exagerarile in viata de cuplu. Deci este si ea una dintre bolile karmice sau justitiare ca si cancerele si cele autoimune care au aceeasi cauza de baza in plan energetic chiar daca la copii mici pacatul principal este al parintilor. Pamantul ca parte energetica corespunde calitatilor primei chakre intre care si puritatea calitati regasite in diferite forme in toate celelalte. Iar in chakra care tine de ficat se regaseste ca vointa pura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai,te inseli,sexul e o placere lasata de Dumnezeu si nu libertinajul e daunator,ci excesele

      Ștergere
  13. Pentru cei cu virus hepatic C :

    https://www.youtube.com/channel/UCpSCN6VdAOp68WSM6aBOoAw/videos?disable_polymer=1

    RăspundețiȘtergere
  14. Ar trebui sa nu mai punem botul ca sa zic asa la teoriile conspiratiei so sa declaram ca nici Dumnezeu nu ne mai scapa de intentii vehiculate de zeci de ani cita vreme nu au acoperire nici in profetiile biblice nici in ale vizionarilor si calugarilor revelati recunoscuti in lume. Ca sa nu mai zic de propagande desantate vadit partinitoare mincinoase antiUE care fac jocul extinderii imperiului rus.
    Daca va legati de tema falsa a legalizarilor ciudateniilor ar trebui sa stiti xa si fumatul si alcoolistmul fac la fel destul de multe victime si ar trebui sa militam deopotriva si pt scoaterea lor in afara legii cit si pt un audiovizual moral demn si constit daca tinem cu adevarat la moralitatea si sanatatea poporului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihai 35 mai ia o pauza din aberatiile pe care le scrii. Fumatul, bautul, desfranarea sunt pacate, e adevarat dar xe scrii tu suna a inchizitie!! Ideile tale suna a neomarxism cateodata

      Ștergere
    2. 23.41 poti sa explici ce inseamna neomarxism?

      Ștergere
    3. No, Mihai 35, am citit, cu rabdare, tot ce ai scris...Acuma ma duc sa-mi aprind o tigara si sa cuget adanc. PS. Daca am mai aruncat cu virgulele aiurea, scuze. Le detest ( virgulele )...

      Ștergere
  15. Suntem atat de pacatosi incat nici Duhul Sfant nu doreste sa ne mai transmita nimic prin draga noastra Maria.Doamne iarta-ne si ocroteste-ne pe toti.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nea lăsat Dumnezeu plante pentru imunitate si cantina,cantina, bobitele si cu miere de albine si este sanatate curata.
    Sa ne păzească Dumnezeu și Maica Domnului de boli,de tot raul.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce ati scris deasupra capului v-ati pus..Dumnezeu iarta, ajuta, dar nu baga in traista unui popor de " clarvazatori". Asta vedeti, asta culegeti

    RăspundețiȘtergere
  18. Iohannis;Putem face din Romania o tara NORMALA.
    CUM? A traficantilor de copii??

    RăspundețiȘtergere
  19. 08,14 Aici a punctat bine doamna Masinca .Pentru sistemul imunitar foarte buna e ce a spuns dinsa CATINA-regina fructelor,dar si toate fructele de padure ;zmeura,coacazele dar in general fructe si legume necontaminate ca Varza Rosie.
    Deci reintoarcerea la natura prin achizitionarea unui teren pentru a avea fructe si legume proprii necontaminate, pe cit posibil proprii cel putin o parte din alimentatie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu cred ca Vioica Dancila va fi presedintele Romaniei, de fapt nu cred ci va aduc la cunostiinta.

    RăspundețiȘtergere
  21. 20,35 Asa ar fi,o femeie presedinte, daca femeile care sint majoritare in tara asta ar fii unite, o sansa unica in istoria Romaniei.
    Vom vedea cit sint de unite sau cistiga tot traficantul de copii,care ascunde mizeria sub covor refuzind orice confruntare electorala si orice interviu de 5 ani care prinde la naivi de la noi.
    In occident asa ceva l-ar descalifica total in fata electoratului.

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu uitati doamna Maria a spus intr-un mesaj ca bătălia se va da între Stalin si Adolf.
    Ce părere aveți?
    Iar daca ne gandim ca va fi o lovitură de stat,în mesajul doamnei Maria,atunci iese o femeie si Hitler va ataca sigur e prea mândru,nu am vazut atâta mândrie și INGAMFARE,acest lucru la un om nu este bine,mândria te fărâmă.
    NECURATUL este mândru si minte.
    Avem ocazia sa votăm pe ci e trebuie.
    Nu am auzit un om care să voteze cu actualul președinte,din contra ce pot spune nu pot spune aici,nu stiu de unde are 30%,nici 5% e mult lucrez numai cu oameni și nu pot sa mint,acum când se aude ca vezi doamne nu sunt bani de salarii la sanatate,etc si multe minciuni,de ce a daramat guvernul PSD dacă nu sunt in stare sa conduca?
    Acest guvern a fost ales de poporul roman,numai noi îl puteam da jos nu ei.
    Cum se pun in slujba omului,a poporului când vii numai cu dezastre chipurile?
    Acest lucru nu inteleg,acest guvern,e ca un tată care bea si nu aduce pâine pe masa la copii,și zice că a pierdut banii,asa si aici numai minciuni.
    A cam ajuns cuțitul la os,de 30 de ani de când acest popor suferă și speră ca va veni la conducerea tarii un patriot adevărat si sa avem un pic de speranță ca va fi mai bi e si acum HOP!!!
    A SCRIS UN roman plecat in strai stăteau Iohanis ca urma sa se întoarcă acasă și să pună o afacere cu o seră mare de rosii,a spus de ministrul Petre D-aia ca este un mi nistru bun care tine cu romanii si sprijina agricultorii dar acum la dat jos si el nu mai poate veni.
    Eu ii raspund ca ASTA SE SI URMARESTE SA RAMANETI LA MANA STRAINILOR SA MU CITI PENTRU STRAI I SI NU PENTRU TARA.
    ROMANI SUNT CEI MAI HARNICI OAMENI.
    DE CE NU PLATESC STRAINII CARE AU AFACERI IN ROMANIA LA FEL CA AFARA?
    SA PLECAM,SA RAMANA TARA CA EI SA O POATA CUMPARA TOATA,SA DEPOPULEZE,TARA
    BINE AR FI FRATILOR SA VA GANDITI UN PIC SI SA VEDETI CUM SE INCEARCA PE TOATE CAILE CA ACEASTA TARA SA NU MAI FIE PE HARTA LUMII.
    DAR DUMNEZEU VA FACE CA ROMANIA SA AJUNGA UN IMPERIU DE RASARIT.
    SA NU RADETI DAR ASA O SA FIE,EU NU ZIC DE CAT AJUTA DOAMNE POPORULUI ROMAN DE PRETUTINDENI,CARE ASTEAPTA MARE MILA.
    CU MT DRAG TUTUROR SI MULTA SANATATE.

    RăspundețiȘtergere
  23. 23,22 De unde boicotator? Pentru ca a mers la votul referendumului in ultima zi din cele 2 zile fara sotie si apoi a facut tot comentarii conta.
    Dar a fost si un serial documentar strain in care Iohannis spune ca i-a'' dat cu flit' Referendumului pentru Familia crestina,iar seria in care apare Iohannis avea ca titlu;'Hoti si Criminali'..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.24 arata-mi unde apare in dex cuvantul „boicotator”, altfel o sa cred ca esti un alogen care n-are nimic de a face cu limba romana. Craciune, puti de la o posta!

      Ștergere
    2. 15.24 familia crestina este cea formata din bunicul si nepoata?

      Ștergere
  24. 01,18 Epoletule vei fi tu profesor de limba Romana tot asa cum e Iohannis profesor adica slab sau deloc, dar de cuvinte noi ale limbii ai auzit??
    Uite ca tocmai s-a inventat unul potrivit pentru Iohannis care a boicotat Familia Crestina in favoarea bisexualilor si LBGT-istilor.
    Nu te-ai saturat de Iohannis -case fara numar ,uite a aparut de la Referendumul de anul trecut si Iohannis boicotatorul.
    Iti place? Mie categoric NU.

    RăspundețiȘtergere
  25. Doamna Masinca In Romania practic nu avem de ales intrucit curentele romanesti au fost exterminate de urmasii astora doi care de la tratatul lor de dezmembrare a Romaniei si Poloniei din 23 August 1940 ne fac sa ne luptam intre noi pentru oamenii lor mercenari impusi care ne 'lucreaza' si mai ales saboteaza .

    RăspundețiȘtergere
  26. 'Low doz' boala data la plamini si care in Romania a dus la procentul maxim de cancer pulmonar ,data de combinarea gazelor de esapament cu apa din caile respiratorii si dau acid sulfuric care initial distrug mucoasele cailor respiratorii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. D na Maria,acum am citit pe internet ca în în Brașov la spitalul de infecțioase sunt deja 15 cazuri de hepatita A.la cel puțin 2 scoli din Brașov sunt cazuri de hepatita și incubație durează pana la 50 zile.spuneau de unde au pornit cazurile,de pe o strada unde locuiesc romi.D zeu si ISUS HRISTOS sa ne păzească și sa stopeze virușii!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. https://www.facebook.com/935939303206679/posts/1740022056131729/?app=fbl

    RăspundețiȘtergere
  29. https://www.libertatea.ro/stiri/epidemie-de-hepatita-a-in-constanta-primaria-vrea-sa-dea-jos-din-autobuze-calatorii-care-nu-se-spala-2805943

    RăspundețiȘtergere
  30. Varșovia declară război Europei și culturii LGBT. „A fi polonez înseamnă a fi normal”
    Autor: Marius Olaru
    20 noiembrie 2019

    Polonezii continuă să sfideze progresismul și multiculturalismul, într-o nouă mișcare de forță a Varșoviei.
    Guvernul format de Mateusz Morawiecki a trecut de votul de încredere al Parlamentului, informează Bloomberg, cu 237 de voturi pentru și 214 împotrivă. Imediat, premierul ales Mateusz Morawiecki s-a grăbit să anunțe care sunt prioritățile cabinetului său.
    Înainte de orice, primul-ministru polonez anunță că va apăra valorile tradiționale catolice și își propune să consolideze construcția unui „stat social patriotic”. Morawiecki caută să protejeze Polonia de ceea ce el și miniștrii lui numesc „experimentele sociale” ale activiștilor pentru drepturile comunității LGBT.
    „Dacă sunt unii care caută să declanșeze un război cultural, atunci noi îl vom câștiga. Familia îl va câștiga! A fi polonez înseamnă a fi normal!”, a spus Morawiecki într-un discurs de 80 de minute ținut în plenul Parlamentului.
    Aflat la putere pentru al doilea mandat consecutiv, Partidul Lege și Justiție (PiS) nu va renunța la reformele din justiție, chiar dacă, marți, Curtea de Justiție a Uniunii Europene tocmai ce a criticat dur aceste măsuri avute în vedere de Varșovia. Mateusz Morawiecki afirmă că, de acum încolo, Polonia nu va mai accepta orice decizie a Uniunii Europene: „Am intrat într-o Uniune Europeană în care toți suntem egali, nu într-una în care unii sunt elevi și alții sunt profesori”.
    Potrivit analiștilor politici, PiS a transformat Polonia dintr-un model pentru țările est-europene într-una dintre cele mai mari probleme ale Uniunii Europene. Partidul Lege și Justiție nu respectă statul de drept, iar legile date au creat temeri printre investitorii străini, care privesc cu îngrijorare implicarea politicului în actul de justiție.

    https://evz.ro/varsovia-declara-razboi-europei-si-culturii-lgbt-a-fi-polonez-inseamna-a-fi-normal.html?fbclid=IwAR1ty1gxou22VmDuhUJTpDDyEHLNTI_TMyJRbcBzXfkMX82_-05mnFpnlNs

    RăspundețiȘtergere