luni, 18 aprilie 2022

IISUS HRISTOS GRAIESTE POPORULUI ROMÂN ! NICAIERI NU AM VAZUT ATÂTA CREDINTA ,CA ÎN ROMÂNIA DUHULUI SFANT !



                             Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas divin,un glas mângâietor de care nu vrei ca sa te mai desparti,era glasul Mantuitorului Hristos,care a grait asa:
           "Nicaieri nu am vazut atâta Credinta ca in Ţara noastra,in ROMANIA DUHULUI SFANT !
Un singur lucru nu ne va intrista : 
             INVIEREA !"
După care dragii mei, IISUS nu a mai grait !
Asa este dragilor! Doar SFANTA INVIERE a LUI IISUS HRISTOS nu ne poate intrista,in rest,toate lucrurile din viata noastra ne intristeaza.
Sa ne bucuram in inimile noastre,in sufletele noastre de SFANTA INVIERE a LUI HRISTOS si sa ne rugam LUI si Maicii Sale Pururea Prea Curatei Fecioare Maria ,ca sa ne ierte toate cate am gresit si sa nu-si intoarca Faţa Sa ,de la noi Fiii Săi !
Sa fim pe deplin convinsi dragii mei,de faptul că,ROMANIA este TARA DUHULUI SFANT,POPORUL român este POPORUL ales pentru a sfinti Popoarele lumii intregi, Romania este GRADINA MACII DOMNULUI si RAIUL. ROMANIA fratilor,va fi VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM la timpul oranduit de DUHUL SFANT!
Sa fim fericiti si sa dam multumire pentru tot si pentru toate!

                       Cu iubire,Maria!

8 comentarii:

  1. SFANTA TREIME și MAICUTA SFATA,iertati-ne pe noi pacatosii,cu toții am greșit ca nu te-am urmat cu toții în rugaciue și fapte bune,când ieram mici bunicii noștri aveau multă credință,bisericile ierau pline,aveam multă bucurie în case,ieram și sănătoși și mulțumeam pentru tot ce aveam,ne respectam între noi,nu începeam lucru sau mâncarea fără rugaciune și Sfânta Cruce,azi,toți sunt foarte grăbiți,nu se mai respecta pe ei,au ajuns sa-i conducă banul,vor tot mai mult sa adune,ca facă comori pe pământ,nu se gândesc cât ii osandesc pe semenii lor,facandu-le rău,și chiar dorindu-le moartea prin tot felul de distrugere,razboi,boli,etc.
    DOAMNE,nu avem la cine sa strigam după ajutor,nimeni pe acest pământ nu poate sa mai facă dreptate,lumea sa nu mai trăiască în minciuna,frica,ura,sa fim cu toții uniți în numele TAU CEL SFANT.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Ajuta
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Procesul Udrea cu încălcarea Constituției și CCR un precedent periculos pentru Romani si principiile de drept romanesc, practic anulează Suveranitatea, în timp ce aceasta mai are în Bulgaria la Sofia o cale de atac. -craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Marinescu Albin a scris o carte desprre razboaiele Romanilor,el este cel care a facut sesizatea pentru Udrea la Gala Bute, care mai are multe procese-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. În sesizarea trimisa Avocatului Poporului se arata dubla măsură în materie de drept a tratamentului aplicat de UE României fata de alte tari cea ce încalcă principiile Ue - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atac al unui oficial rus care spune ca R Moldova va ajunge la lada de gunoi a istoriei după ce Maia Sandu a Interzis simboluri rusești Ca literele Z și V folosite de Rusia în războiul din Ucraina-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Incendii suspecte la fabrica chimica Dimitrieski de componente periculoase și altul la un centru de proiectare a rachete lingă Moscova pentru Iscander sS4oo în timp ce Putin reclama succes la Mariupol contestat de continuarea luptelor în Saptamini Patimilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere