vineri, 1 aprilie 2022

VICTORIE!!! UCRAINA SE VA INTOARCE ACASA !!!

 

.

1 Aprilie 2022,ora 2,40 !

Prieteni dragi, 

Se vede ca ,aceasta noapte de 1 Aprilie,(categoric nu e vorba de nicio pacaleala) aici pe Blogul Dumnezeu Exista Marturii,nu este loc nici de minciuna si nici de pacaleli,ci este loc numai de ADEVARUL DUHULUI SFANT.
Deci, in timp ce scriam la articolul anterior,aud un glas care statea in dreapta mea, un glas care spune ceva tare frumos si mult asteptat.
Glasul spunea asa:
"Suntem din nou in Ucraina!
Ne intoarcem acasa de-acum! 
Gata,acasa de-acum!"
.
Da,ne intoarcem acasa in Ucraina,dar nimic nu mai este la fel ca inainte de 24 februarie cand Putin a inceput dezastrul.
Multi dintre cei dragi,nu mai sunt, iar cei care au ramas si au scapat cu viata,li se vor citi pe chipurile lor,toata viata lor, ororile acestui razboi nebunesc.

Si de-ar muri toti cei care au inceput acest Razboi de un milion de ori,tot nu ar putea aduce inapoi pe cei care au fost omorati pe nedrept,si nici nu ar putea sterge din inima si din sufletul celor ramasi in viata, durerea,chinul,suferinta,ingrijoarea,teroarea razboiului.
Copilasii acestia,vor fi urmati ca o umbra de acest razboi care a izbucnit doar ca sa -si faca cineva pe plac, ca sa ramana in istorie.
Pacat! Da,va ramane in istorie tirania acestui individ,lipsa de iubire si de dragoste fata de copii,fata de Aproapele si fratele sau.

Dar,exista si reversul medaliei! Nicio fapta fara de rasplata! 
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru aceste vesti minunate, si sa nadajduim ca aceasta se va implini cat de curand,si anume: 
Ucrainienii sa se intoarca la ce a mai ramas din casa lor, din familia lor.
Dumnezeu si Maicuta Domnului ii vor intari si-i vor ajuta ca sa poata merge mai departe!
Viata este foarte frumoasa, este un DAR divin si merita traita intru Poruncile si intru Dragostea si Iubirea Tatalui Ceresc,a Mantuitorului si a Duhului Sfant,sub Aripile ocrotitoare ale Maicii Lui Dumnezeu,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, Carora li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.


22 de comentarii:

  1. Războiul nu se va opri, cel mult intra într-o pauză scurta.
    Emigranții ucrainieni nu se vor mai întoarce acasă, in cea mai mare parte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca le-au fost distruse locuintele vor trebui sa isi construiasca altele si sa ia viata de la inceput, din pacate...

      Ștergere
  2. Dumnezeu sa ne apere macar de razboaie care sunt cauzate tot de oameni .Avem si asa destule ......mancare plina de chimicale ,boli de tot felul, ura etc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asta era tot ce mai lipsea, ca in rest exista de toate!

      Ștergere
  3. Și nici Ucraina nu va mai fi la fel de mare și bogata pentru ca Rusia va lua parte de Est și sud est motiv pentru care simpatia lui Putin a ajuns acum conform unui sondaj la 83 de procente din rusi-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta este doar începutul,d-na Maria. Cum scrie in biblie,așa se petrec toate. Cel care va aduce pacea asta "oarbă" ,va aduce noua ordine mondială,abia atunci vom ști și cine este antihrist. Și da ,este născut din mama englezoaică și tată de origine musulmană . Se va arăta exact la vârsta de 33 de ani și va poza in cel care dorește binele omenirii,în scopul de a-și atrage adepți. Eu zic să ne pregătim sufletește ,să postim și să ne rugăm mai mult ca niciodată. Prigoana a început ,iar aceasta are ca semn steaua cu șase colțuri ,denumita anarhia .

    RăspundețiȘtergere
  5. Băsescu amendat sanitar pentru necompletarea formularului de localizare și alte trei de 5000 pentru reclamații de ONG-uri și cu un înscris pe gard, spune ca nu se teme și nu are voce de om bolnav și ca se simte bine în forma și va face sesizare la CEDo pentru ca nu recunoaște decit înscrisurile sale de la Cnsas dar ca are o invitație de la o televiziune la care va răspunde cind va merge în R Moldova,el spune ca Putin a pierdut războiul chiar dacă ocupa estul dar fără Odesa nu și-ar atinge obiectivul Gurile Dunării-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai nea Petre,din pacate si dumneatale,si surioara Marioara,dragii de dumneavoastra,credeti ca albu ai alb si negrul ai negru.Peste tot,si in ceruri,albu are doua treimi si negrul o treime.Precum in Cer,asa si pe pamant.Va iubesc.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  7. 2000 de civili evacuați acum din Mariupol spre Zaporoje-centrul Ucrainei, politica ruseasca 2 pași înainte și unul înapoi a rușilor, o spune Cioroianu istoricul-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Băsescu-as fi trimis arme în Ucraina, România se apară în Ucraina, altfel ii avem vecini pe rusi deși atacarea tarilor NATO nu se poate ca ar fi al treilea Război Mondial-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nea Craciune,ia pune manuta si te uita la documentarul rus,Sarea pamantului,despre parintele ruNicolae din Perm,un fel de parintelul nostru,Arsenie Boca.Si tu ,Marioara surioara.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine,bine,nea Petre,da cum ai faza cu harafat,harapul negru,dupa faza cu uzurparea de calitati oficiale?Are oare certificat de libera practica?Hai,te rog,ueste_ne ca de obicei,ca al mai informat senior al nostru.Te iubiresc ,nea Petre.Si pe consoarta dumneatale,doamna Maria.Sanatate.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Zeci de vehicule militare ale Belarusului se îndreaptă spre Zona ucrainiana a Kievului-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Roncota-Putin a fost antrenat și creeat pentru Imperialism creind oligarhi pentru a acapara state-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am auzit că Zelenschi ar fi Anticristul.Parca daca te gândești bine e evreu e carismatic acum lumea îl consideră erou ,un om demn iubește patria poporul e viteaz și curajos.Sa vedem după război daca va mai fi tot așa.Sa nu uitam in multe msj.Maica Domnului a anunțat că el e prezent printre oameni.Ramane de văzut și de luare aminte .Atenție sa nu fie înșelați de aparențe.Vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne Ajuta 🙏🙏
    Este greu pentru bieții oameni, totul este distrus de război,dar cu ajutorul lui Dumnezeu și Maica Domnului vor reuși.

    RăspundețiȘtergere
  15. ucraina un stat mare făcut din teritorii şi populaţii de ruşi, polonezi,slovaci, austrieci, unguri şi români, au luat de la toţi!
    https://www.facebook.com/103210934646984/videos/525843625681069

    RăspundețiȘtergere
  16. antihristul va fi tot din elitele masonilor evrei-magnati fara scrupule si credinta in DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  17. Istoria nu uită
    https://www.facebook.com/watch?v=333951198593537

    RăspundețiȘtergere
  18. Tot dupa urgie ..cam la fel si in M.

    RăspundețiȘtergere
  19. majoritatea ucrainenilor nu au unde sa locuiasca -se intorc la cladiri distruse si industria la pamant- unii spun ca Ucraina este un amalgam de populatii- dar romanii nu tot asa-cine stie istorie, stie ca poporul ucrainean a fost primul stat autonom din Rusia =cnezate si voievodate-nu exista in lume popor cu puritate100%

    RăspundețiȘtergere