marți, 26 aprilie 2022

VREMEA A VENIT PENTRU A SCRIE PE MAI DEPARTE, CE SE VA INTAMPLA CU ROMANIA SI CU ALTE TARI !

 

.
.

Hristos a Inviat ,dragii mei !
Prieteni dragi,
HRISTOS A INVIAT!
M-au bucurat tare mult urarile pe care le-am primit de la voi ,si va multumesc din inima!

.
Cu siguranta v-ati intrebat cu totii, de ce nu am mai scris vesti noi, despre ce urmeaza atat in Romania ,cat si in alte tari.
Dragilor, mi-am dorit tare mult ca in Saptamana Patimirilor Domnului nostru IISUS HRISTOS,sa ne indreptam inima si sufletul spre Sfanta Biserica, spre Post si Rugaciune.
Nu era momentul ca eu sa vin cu tot felul de vesti bune sau mai putin bune,vesti care sa ne indeparteze de Dumnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.
Sfintele Pasti trebuia sa vina pentru fiecare dintre noi, cu pace si liniste sufleteasca si sa ne gaseasca pregatiti sufleteste si trupeste,pentru Marea Inviere a Domnului.
M-as bucura nespus de mult ca sa stiu ca am si reusit in mare parte, ca multi dintre voi dragilor ,sa va fi indreptat toata inima si toata dragostea spre DUMNEZEU si spre MAICUTA DOMNULUI cu Sfintii Sai.
Suntem deja in a 3 a zi de Pasti, si doresc ca sa va spun din toata inima :HRISTOS  A INVIAT !
Incepand de astazi dragilor, tot ce mi s-a descoperit in aceasta perioada de tacere din partea mea, voi incepe a le scrie aici, in oridinea prioritatilor.
Daca sunt vesti bune sau mai putin bune,veti vedea dragii mei citind acest Blog divin, care anul acesta va implini 10 ani de existenta continua.,precum si pe cele doua pagini de facebook ale mele. Una fiind cea oficiala cu 5000 de prieteni(toti mi-or fi oare prieteni?),iar cealalta cu like-uri care se numeste tot Maria Ghiorghiu -Dumnezeu Exista -Marturii. 
Va doresc din toata inima si din tot sufletul,multa sanatate tuturor,multe bucurii si impliniri sufletesti,si nu in ultimul rand prieteni,va multumesc tuturor pentru frumoasele mesaje cu urari deosebite pentru Paste,pe care le-am primit de la voi,atat aici pe Blog, pe facebook si pe telefon. 
Nu aveam cum sa va multumesc tuturor in parte,au fost sute de mesaje ,dar doresc sa va spun ca le-am citit pe toate si ca m-am bucurat pentru fiecare urare venita din partea voastra ,si va multumesc din toata inima.
Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Sa va dea Dumnezeu multa sănătate

    RăspundețiȘtergere
  2. 3500 de moldoveni din R Moldova au fost trimisi acum 36 de ani sa stinga incendiul de la Cernobil,jumatate din ei au murit, la care se adauga cei din Afganistan si mai nou cei din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a înviat, draga noastră Maria. Toți te iubesc, să fii sigura.

    RăspundețiȘtergere
  4. ADEVĂRAT A ÎNVIAT! DOAMNE AJUTA TUTUROR SA TRECEM CU BINE PRIN TOT CE VINE. DUMNEZEU ESTE CU NOI!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevărat a înviat! Doamna Maria, sperăm să avem pace! Și omenirea să fie eliberată din sclavia mascată in care se află și nu ştie. Bunul Dumnezeu să ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
  6. Persoanele care au timp sa asculte o înregistrare pe yutube la
    FILME ORTODOXE
    Mărturia unei femei (demonizate) sa distrugă omenirea de la Mănăstirea Sihăstria.

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevărat a Înviat doamna Maria 🙏🌹

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevărat a înviat și va mulțumim doamna Maria 🙏❤

    RăspundețiȘtergere