joi, 28 aprilie 2022

PENTRU MARIA , FLORI DIN ADEVARUL DUHULUI SFANT !

 

                       

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.


Hristos a Inviat, dragii mei !

In aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva tare frumos . 
Glasul spunea asa :

"Maria ! Flori pentru Maria !
Flori din ADEVAR !
Flori din ADEVARUL DUHULUI SFANT !"
Moment in care,am in fata ochilor inchisi, pagina mea de BLOG DUMNEZEU  EXISTA - MARTURII !
Vedeam o fereastra  a Blogului prin care ,doua maini scot un buchet de flori divine si le intinde spre mine ,graind asa:

"Maria ! Flori pentru Maria !
Flori din ADEVAR !
Flori din ADEVARUL DUHULUI SFANT !"


.
Dupa care, totul dispare asa precum a si aparut.
Prieteni dragi, va rog din suflet ca tot ce am scris in acest articol,sa nu o luati ca pe o lauda de sine,ci ca pe un ADEVAR al DUHULUI SFANT.
Pentru mine,ceea ce am vazut,ceea ce am auzit, Florile divine pe care mi le-au intins cele doua maini divine,mi-au dat multa putere si tarie sufleteasca,m-au bucurat enorm de mult si nu in ultimul rand, am bucuria si multumirea sufleteasca ca tot ceea ce  fac, este bineplacut Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului.
Eu daca fac VOIA DUHULUI SFANT,sunt cel mai fericit suflet din Univers.
Cu totii dragilor trebuie sa incercam ca sa facem Voia Duhului Sfant si a Maicii Prea Curatei Fecioare Maria,ca sa avem parte de bucurii duhovnicesti si de mantuire.
Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. DOAMNE,dacă toți care spun ca te iubesc,ar citi pe acest blog al DUHULUI SFANT,din 2012 și pana astăzi,ar fi înțeles ca Biblia a ajuns la sfârșit și se va descoperi Biblia Cereasca,și întreaga omenire va fi schimbata din temelii,și NOUL IERUSALIM va fi România,tara MANTUITORULUI LUMII,și a SFINTEI FECIOARA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE,doamna Maria merita și Har Divin,asa cum a scris de Prunca Lui Dumnezeu,și ea scrie pentru întreaga omenire mesajele de la DUHUL SFANT.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Sfânta Treime și Maicuta Domnului să fie cu noi cu toți. Amin.

    RăspundețiȘtergere