marți, 12 aprilie 2022

HAIDETI CA SA NE INCHINAM ,TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH SI MAICII LUI DUMNEZEU !

                                          12 Aprilie 2022,ora 6,23 !



                                                     Dragii mei,


Cat de minunat si cat de frumos este ca sa ma trezesc si sa aud un glas care ne indeamna la Rugaciune,la smerenie si la dragoste fata de Dumnezeu,fata de Maicuta Domnului si fata de Aproapele nostru.

Iata ce frumos spunea un glas astazi dimineata:

                  "Hai sa ne inchinam Tatalui si Fiului si Sfantului Duh!

Hai ca sa ne inchinam chemarii !

Hai sa ne inchinam Maicii Lui Dumnezeu ,Pururea Prea Curatei Fecioare Maria!

Haideti sa ne inchinam Duhului Sfant!"

Moment in care ,Cerul sfant se deschide si vad Tronul Prea Sfintei Treimi,adica,pe DUMNEZEU TATAL, pe DUMNEZEU FIUL si pe SFANTUL DUH asa precum arata in Sfintele Icoane din casa noastra,asa precum arata in Sfanta Icoana de mai sus.
PREA SFANTA TREIME privea in jos spre pamant,la noi Fiii Sai care am uitat ca sa ma ridicam ochii catre Cer si sa multumim pentru ca mai traim inca o zi, pentru ca suntem sanatosi si -i avem pe cei dragi in viata,chiar daca nu sunt intotdeauna  langa noi, ca sa multumim pentru toate cate avem in viata noastra ,bune sau mai putin bune.
Dupa care dragii mei, O vad si pe MAICA DOMNULUI cu Pruncutul IISUS in bratele Sale ,din a caror ochi sfinti ,curgeau izvoare nesecate de lacrimi.Lacrimi pentru noi de pe pamant,lacrimi pentru cei care au murit in razboaie sau de boli cumplite,lacrimi pentru necredinta sau putina credinta a noastra.
Daca vom privi dragii mei, numai in jos la cele lumesti si pamantesti, toate cate avem acum, toate se vor transforma in pamant si cenusa, toate se vor transforma in lacrimi si-n suferinta.
Haideti ca macar acum, cand mai sunt doar cateva zile pana la SFINTELE PASTI, sa incercam sa fim mai buni,mai milostivi,sa nu mai dusmanim pe nimeni, si neaparat ,sa mergem si la Parintele duhovnic ca sa ne spovedim , ca apoi sa ne invrednicim a primi SFANTA si dumnezeiasca IMPARTASANIE cu Prea Sfant si cu Prea Scump Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos Mantuitorul lumii intregi,care a murit pe CRUCE pentru ca noi sa ne mantuim.
.

Dragii mei, iubiti-va unii pe altii, iubiti-va parintii ,fratii si surorile, iubiti si pe prieten si pe dusman.Numai asa veti face Voia Domnului, numai asa nu veti gresi Calea ce duce spre mantuirea sufletului.
Si o sa repet din nou Mesajul divin, de astazi: 

  "Hai sa ne inchinam Tatalui si Fiului si Sfantului Duh!

Hai ca sa ne inchinam chemarii !

Hai sa ne inchinam Maicii Lui Dumnezeu ,Pururea Prea Curatei Fecioare Maria!

Haideti sa ne inchinam Duhului Sfant!"



 Cu dragoste,Maria!

12 comentarii:

  1. Așa este doamna Maria
    Să ne închinăm și să mulțumim Domnului pentru toate bucuriile acestei vieți,să mulțumim că suntem sănătoși,că am văzut un nou răsărit de soare și cantat de păsărele.
    Ce sa mai spunem doamna Maria a dat Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului ploaie au înverzit și înflorit pomii este atât de frumos!!!
    Ce sa mai cerem de la Dumnezeu?
    Mântuirea pace și sănătate.
    Doamne Ajuta 🙏🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Mesajul din 20 aprilie 2020 - Cernobil, Pregătiți-vă de Cernobil, s-a implinit cu avioane și rusii care au ocupat și stirnit cenușă radioactiva din Pădurea roșie de acolo, recunoscut și de ai noștri prin începerea distribuirii pastilelor de iodura de potasiu prin farmacii - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și mai era un mesaj reluat tot în acea luna, dar din 2019 care spune ca se va umbla la rezervele de apa și alimente ale României,
    DECI urmează vremuri grele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Scandal și suspiciuni pe datele Noului Recensământ Evreiesc al populației și averilor romanilor ca vor întra automat ca și alte date personale ilegal dar automat în arhiva H-ellvig al SERVICiilor evreiesti-?? craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun, care din intrebarile de la Recensamant are ca obiect averea unei persoane? Unde ai vazut tu ca te intreaba, la recensamant, ce cont ai in banca sau daca detii sau nu autoturism?
      Dar cum tu nu te-ai recenzat on-line, nu au de unde sa stii intebarile la care trebuie sa raspunzi.
      Oameni buni, nu ascultati prostiile debitate de Craciun! Intrebarile de la recensamant sunt despre studii, stare civila, religie, daca esti sau nu proprietarul casei in care locuiesti, daca ai apa cure ta sau WC in fundul curtii.
      La intrebarile astea ati raspuns si la recensamantul facut acum mai bine de 10 ani.

      Ștergere
    2. Și pamitul, ai uitat, sau asta e avere numai pentru evrei??-Crăciun.

      Ștergere
    3. Ca doar pentru Pamint se și lupta ăștia în Ucraina-Crăciun.

      Ștergere
    4. Majoritatea suedezilor și doi din trei finlandezi vor în NATO, Ăștia știu ca averea lor pamitul are căutare mare-Crăciun.

      Ștergere
  5. Ieri s-au împlinit 565 de ani de la urcarea pe tronul Moldovei a lui Ștefan Cel Mare cel care a înconjurat-o cu o salba de cetăți pe Nistru și bratul Chilia din care multe ca Hotinul, Cetatea Alba, etc se afla încă în Ucraina urmare a tratatului între Hitler - Stalin semnat de Molotov-Ribbetrop din 23 August 1939, inclusiv una care era în Crimeea
    Acum americanii au hotărî sa antreneze militari ucrainieni pe teritoriile vecine Ucrainei, după ce Rusia se lauda ca la Mariupol au arestat peste 20 de instructori americani ai militarilor ucrainieni.
    UCRAINA a refuzat azi sa primească pe președintele Germaniei
    alături de alti oficiali din Polonia și tarile Baltice, motivind ca președintele german e colaborationist cu Putin și Rusia
    - Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dancila pe Realitatea TV spune ca a plecat din PSD pentru ca a fot trădat infintind partidul NOi, cam la fel spunea și Dragnea iar acum a ajuns șef Ciolacu cel care acum spune Subit? - sunt de acord cu alegerea președintelui doar de Parlament.
    CIND Dragnea mergea cu Dancila în Israel fiindcă nu și-au pus ciupilica Evreiasca pe cap declarind ca recunosc capitala Noua la Ierusalim au fost atacați verbal și juridic pentru Trădare de Iohannis care acum cu evreul Ciuca și-au pus ciupilica Evreiasca și se mindresc nu numai cu recunoașterea Noii capitale dar prin ciupilica și originea lor evreiasca-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. cine are credinta autentica se roaga oricum- e bun indemnul pentru cei care inca mai cauta drumul spre DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  8. DOAMNE,iarta-ne pe noi toți pacatosii pe acest pământ doar 5% sunt cu adevărat creștini care mulțumesc că ai suferit și murit pe Cruce pentru păcatele noastre,dar noi nici pana azi nu am luat Crucea sa te urmam în rugaciune și fapte bune,am auzit și persoane care spun ca pe pământ trebuie sa fie și păcătoși ca lor le merge foarte bine în viata au tot ce își doresc,fac ce vor și sunt și sănătoși,iar eu le-am răspuns la uni ca IISUS este foarte bun iartă tot,dar eu nu le dădeam mâncare și aer cu porția,sa simtă și ei durerea LUI IISUS HRISTOS pe Cruce și sa nu-si mai bata joc de CUVANTUL LUI DUMNEZEU,asa cum și alte persoane si-au bătut joc și au ascuns Adevărată BIBLIE CEREASCA,și noi omenirea de azi trăim în minciuna,parca IISUS HRISTOS,s-a NASCUT,MURIT,INVIAT și INALTAT de mai multe ori,nu o singura data pentru toți pamantenii.
    DOAMNE,iarta-ne ca suntem foarte slabi în credință,doar cu numele suntem creștini.

    RăspundețiȘtergere