joi, 14 aprilie 2022

ACTE DE TERORISM, ACTE DE VANDALISM ! VALORI ISTORICE SI ARTISTICE ALE UNUI POPOR ,VOR FI DISTRUSE !

                            

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                                                      .

                            12 Aprilie 2022,ora 23,34 !

                                              Dragii mei,


In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor in spatele meu, vad inspre sud, chiar Sud-Est,vad un Cer de noapte, iar jos pe pamant vad cel putin doua persoane care pregateau un atac,dar nu un atac pe strazi, ci unul de pe acoperisul cladirilor.

Vedeam doua persoane pe acoperisul a doua cladiri diferite,cladiri ce erau foarte aproape una de cealalta.O persoana imbracata in negru,cu siguranta era barbat chiar daca nu-i vedeam chipul mascat, cum cu ajutorul unei sfori , precum lianele lui Tarzan,(mai facem si o gluma),sfoara ce era legata unde mai sus pe acoperis si care avea la capatul ei, precum galeata de la fantana legata de lantul care coboara in fantana,aceasta sfoara avea legat un pachetel de culoarea nisipului umed,un pachetel mare cat palma unui adult.

Persoana care avea sfoara cu acel pachetel suspect, arunca spre cladirea din fata sa,spre acoperis sfoara cu tot cu pachetel.Sfoara ,fireste ca a trecut repede de pe o cladire pe cealalta unde ,astepta cealalta persoana care o prinde si incearca sa strecoare sfoara cu tot cu pachetelul suspect la capatul ei ,prin spargerea acoperisului.

Aud un glas ,care spune asa: 

                       "Acte de terorism!

                    Acte de vandal!"

Iar un alt glas ,adauga:

                     Asa sustin teroristii!"

Dragii mei, vom auzi de astfel de acte de terorism, de astfel de acte de vandalism.

Vor incerca sa distruga valorile culturale si artistice ale unui popor; vor distruge Monumente istorice,Muzee, tot ce reprezinta cultura si Istoria unui popor.Care va fi acel popor ce va avea de suferit din pricina acestor vandali, eu nu stiu a va spune,dar e foarte posibil sa se numere si Romania printre aceste posibile acte de terorism si de vandalism.

Dar sa vedem dragilor, sa ne amintim ce inseamna cuvantul vandal si vandalism:

VANDÁL, -Ă, vandali, -e, s. m.adj. 1. (Persoană) care făcea parte din grupul de triburi de origine germanică care au emigrat în sec. V de pe țărmurile Mării Baltice ajungând până în nordul Africii unde au întemeiat un regat, desființat de armatele bizantine. 2. Fig. (Om) necivilizat, barbar, care distruge valori culturale și artistice. Persoană care are o comportare necivilizată, distrugând valori culturale, artistice etc. (ale unui popor).

vandalism s.n. Atitudine, manifestare, faptă de vandal. ♦ Spec. Distrugere a bunurilor și a valorilor culturale și artistice ale unui popor, ale unui oraș etc.; distrugere barbară, nejustificată. • /<fr. vandalisme.
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ,ca sa fim ocrotiti si ocoliti de acesti vandali,de aceste slugi ale teroristilor.
                               Cu dragoste,Maria.


33 de comentarii:

  1. Terorism, vandalism e și ștergerea memoriei naționale inclusiv a istoriei naționale din programa școlară, demontarea statuilor cum fac constant evreii cu Iohannis și PNL Evreiesc, în toată Tara, Sibiu jos statuia lui Gheorghe Lazăr și Eaminescu, Alba Iulia statuile unificatorilor de tara din jurul muzeului Unirii etc-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În schimb programa școlară a copiilor din clasă a treia induc copiilor prin texte idei și practici despre schimbarea sexului-Crăciun.

      Ștergere
  2. Cred că se referă la Etiopia poate ma înșel eu,cine stie!!!Asta am citit eu pe Google.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hotarire de guvern a evreului Ciuca-Maciuca
    care introduce avizarea de SRI și Sie a investițiilor în mas media Tv și multe H-altele investiții din economie
    Ia auzi H-Epoletilor, cu H de la Evreul H-ellvig.
    Ca tot am devenit noi Colonie a H-Israelului care ne-au distrus de zeci de ani devenind un Experiment cu toată conducerea tarii condusa de evrei și mai ales Distrusa programat de evrei-----craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Soțul Elenei Udrea solicita Avocatului Poporului sa constate ne-Constituționalitatea hotaririi acesteia de condamnare a Elenei Udrea prin încălcarea pin Curtea Europeană a hotaririi CCR.
    Acum sa vedem ce spun Cozile noastre de Topor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Protest la trei ani de CIND Traficantul Dincă-cel care în agenda telefonului avea pe un angajat de La Președenție-c Cotroceni de la traficarea Luizei de la Caracal cu complicitatea polițiștilor și procurorilor-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Incendiu cu emitere de substanțe toxice la Timișoara - al doilea oraș al tarii la dezvoltare economica-cifra de afaceri-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. După spusa unora-Experți, economia României la un pas de colaps.
    IAȘIUL pe locul doi la populație, doar pe locul 8 la producție și cifra de afaceri-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Propaganda Rusiei acuza scufundarea crucisatorului Moskva, cea mai mare nava a lor din Marea Neagra de un avion spion Nato-american care ar fi zburat ultima data peste România, deși ucrainienii au revendicat scufundarea navei militare rusesti cu rachete de fabricație ucrainiana-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. N ați înțeles doamna Maria mesajul spune ca cei ce vor comite actele sunt aceeași ca cei ce le vor suferi. Cu alte cuvinte, și le vor face singuri dând vina asupra altora, asa reiese din ultima propoziție. Având în vedere ca nu e un precedent putem înțelege și unde se va întâmpla asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Apar imagini cu loviturile date de ucrainieni prin care au scufundat crucisatorului Moskva nava amiral a armatei ruse despre care se spune ca avea la bord și doua Focoase Nucleare motiv pentru care rusii cer răzbunare și război total.
    ÎNTRE timp România a Interzis ca și alte tari europene întrarea navelor rusești în porturile sale-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristian Tudor Popescu spune pe DIGI 24-
    Ciuca da în judecata ministerul Invatamintului pentru blocarea deciziei cu plagiatul sau, deci îl consider HOt și mincinos pentru ca a spus ca nu va întra în politica, etc-
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un raport al statuluiRoman spune în 2018 ca în cazul unui cutremur mare similar celui din 1977 o treime din spitale risca sa se prăbușească peste pacienți-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cel mai mare iaht din lume de 160m al unui oligarh al lui Putin confiscat în Germania.in timp ce Putin avertizează cu al Treilea Război mondial pe cei care dau arme Ucrainei.
    CLUJEANUL BANU PROFESOR torturat și închis în China blocat din nou acum pe aeroport de data asta pentru coronavirusi-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Directorul CIA avertizează ca Rusia ar putea folosi arme nucleare în UCRAINA URMARE a eșecurilor suferite.
    DE menționat ca în timp ce toți negau atacurile rusești în Ucraina doar avertizările americanilor au devenit certitudini ulterioare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Războiul actual între Est și Vest este început demult prin Războiul cibernetic de culegere de informații unde rusii și chinezi au dat multe atacuri unele cunoscute și multe necunoscute-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Schimb de declarații belicoase și între China și SUA pe tema insulei Taiwan și toate coordonate cu războiul Rusiei din Ucraina-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Rusii pașnici fac cercetări arheologice pe fundul marii Negre cu nava lor amiral, crucisatorului Moskva, iar chinezii vor și ei sa le tina isonul cit de cuprind în Pacific-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Crucisatorului Moskva costa aproape un miliard de dolari și a dus cu el în adincuri și circa 500 militari-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dincu ministrul apărării, - Migul 21 Lăncer oprite provizor de la zbor pentru ca au căzut 21 din 42,
    El spune ca va da un raport și despre ultimul căzut lina trecuta în Dobrogea în aceiași zi cu un elicopter-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ținutul Buzăului 1000km pătrați cu 18 comune din curbura Carpaților deveniți Ecoparc natural Unesco cu centrul lor de la Vulcanii Noroioși, trovanti etc .
    Este al doilea din tara după PRIMUL din jud, Hunedoara Sarmizegetuza Regia cu cetățile dacice de pe Valea Orăștie unde sint și cele mai vechi locașuri de cult dacice dar și creștine cu biserica de piatra de 800 de ani de la Densus sau cea Turn de peste 1000 de ani de la Geoagiu, cea mai veche din România aflata doar la 3 km de nodul de autostrada de la Orastie.
    MAI AU CEREI DEPUSE și Sibiul cu satele sale de ciobani din Marginime unde acum se desfășoară Tirgul de Paște cu tradiții românești dar și ale refugiaților din Ucraina cit și cererea depusa de zona montana Roșia Montana cea mai veche localitate din România atestata și locuita permanent cu minele sale de Aur din perioada romana și dacica.
    -Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru înscrierea la Unesco a siturilor dacice de la Sarmizegetuza un merit mare are acum mult hulita Elena Udrea prin alocarea fondurilor asfaltarea drumului pina acolo cit și dezgroparea cetății Alba Carolina din Alba Iulia fosta cazarma habsburgica dar și a legiunii romane 13 Gemina devenit astfel oraș turistic.
    Probabil de aceia o urăsc pe Elena Udrea ca e patrioata de Alogeni de azi de la conducerea României în cit o doresc închisă cu orice preț prin încălcarea Constituției și a hotaririi CCR singura judecata cu un complet de judecata ilegal constituit și care au Demolat statuile romanilor unionisti din fata aripii de vest a Sălii unirii de la 1918, nu mar mira ca ăștia de la PNL Evreiesc sa tencuiasca din nou și picturile din interior ale lui Ferdinand Intregitorul cu regina Maria-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Jandarmeria condamnata în prima instanta pentru omorirea la Vatra Dornei a unui om cu spreiul lacrimogen a fost achitata de ultima instanta-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Portugalia Franța și UK a trimis pe lingă SUA militari la grupul de apărare Nato din România, în total dotați cu 22 avioane-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. După ce s-a pozat cu tichie Evreiasca premierul Ciuca - Maciuca s-a dus cu echipa lui la podul suspendat de la Buzau unde s-au pozat toți în jachetă reflectorizante de constructori, pod ce se așteaptă a fi terminat anul viitor.
    Pentru ca la Autostrada Transilvania intirziiata deja cu peste un deceniu au apărut noi intirzieri pe sectorul Nadaselu - Poarta Sălajului de data asta din cauza alunecărilor de teren nementionate în studiile pentru care Clotilde a luat 80 de milioane de Euro și pentru care constructorul roman de data asta cere fonduri suplimentare-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Nato constata ca drumurile din estul Europei și România sint nepregătite pentru mișcarea de trupe.
    In caz de urgenta fac drumul de la NĂDLAC la Constanța de 830 km prin Sibiu în 12 ore plus pauzele peste 24 ore iar pe Valea Jiului 900 km în total peste 33 de ore-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. Violente la Ierusalim noua capitala a Israelului, cu peste 100 de răniți-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Rusia a sechestrat zeci de avioane vest europene închiriate prin leesing izolindu-se pe plan aviatic practic un război rece-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Germania s-a răzgândit livrează armament greu în Ucraina dar din stocuri din afara tarii ca Olanda-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  29. Rusii au ocupat și distrug rezervația naturala cu specii de animale unice endemice aflate în perioada de reproducere de la Hertov, gurile Bugului și Niprului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. Deși Rusia nu recunoaște ca nava lor Amiral Moskva a fost scufundata de rachetele Neptun făcute de ucrainieni, ieri s-au răzbunat distrugindu-le cu rachete fabrica ucrainiana din Kiev-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  31. Domnu Crăciun comentați într o veselie de unul singur. Ziarele le citim și noi nu mai postați aiurea, chiar nu aveți nicio ocupație??????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știrile sint poarta trecutului spre viitor, era și ÎNTR-UN MESAJ al Doamnei Maria. Uite un comentariu la știrea cu drumurile din estul Europei cRe încurcă Nato. Drumul de legătură. Din Nord prin Satu Mare-Arad - Pitești - Constanța circa 140o km străbătut în 3 zile, poate fi scurtat la Jumătate?? doar 700km pe Valea Tisei Sighet-vechiul Maramures-Cernauti=Bucovina de Nord-Lunca Prutului pina la Galați unde pe nu-l pod la Constanța.
      DOAR JUMĂTATE drumul 700 km în doar o jumătate de zi.
      AVIZ și
      Epoletilor MilitRi sau cei cu H-.
      Deci merita și pentru Nato, chiar obligator Re-Unificarea și mai leagă și R Moldova-Crăciun.

      Ștergere