miercuri, 6 aprilie 2022

SUB PRETEXTUL TESTELOR, RUSIA VA FOLOSI BOMBE NUCLEARE ?

                                4 Aprilie 2022,ora 5,11 !

                                     Dragii mei, 


Tot in aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spunea ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa :

                "Au fugit din calea razboiului,iar acum, din calea bombardamentelor nucleare!

Rusia va folosi bombe nucleare!"

Dupa care,glasul nu mai continua.
.
Dragilor, am scris de curand un articol in care auzeam un glas care spunea ca Rusia nu va folosi Bomba nucleara.
Dar, exista un dar, Rusia va face intr-ascuns exercitii nucleare, teste nucleare.
Si in acest articol,se pare ca Rusia sub pretextul testelor nucleare, vor folosi arme de distrugere in masa.
Faptul ca s-a oprit momentan, sa nu fie spre intarirea fortelor armate.
Sa ne rugam ca intotdeauna, pentru pacea si linistea nosatra sufleteasca,pentru intarirea in Credinta si nu in ultimul rand,pentru pacea lumii intregi,
Cu dragoste,Maria.



16 comentarii:

  1. Eh, pai ailalti adica NATO nu au folosit armament nuclear in Iugoslavia? Ba da, au folosit armament nuclear cu uraniu saracit. Probabil ca si rusii vor face ceva experimente la fel ca NATO sa vada ce se intimpla. Noi prostimea sintem cu platitul si suferitul pentru unii militari care au numai moarte si prostie in cap. Ucigasi cu simbrie asta e meseria lor, omorul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde ai auzit tu ca a folosit cineva in Serbia ,arme nucleare?!
      Vai de capul tau...

      Ștergere
    2. Numai prostii spui! N-a folosit nimeni arme nucleare in Iugoslavia! Primele si ultimele 2 bombe nucleara aruncate asupra civililor (NU TESTE-bombe testate in mari sau desert/zone nelocuite) au fost la Hiroshima si Nagasaki, pe 6 si respectiv 9 august 1945.

      Ștergere
  2. Curățarea terenului de populatie, alianță între Rusia și Coreea de Nord,
    piticii atomici Putin și Kim Teroriștii Nucleari vor contamina zona marii Negre posibil cu bombe murdare radioactive sau în Asia unde Kim a amenințat zilele trecute din nou Coreea de Sud.
    Rusii tocmai au lovit și un rezervor de acid azotic cel mai periculos acid posibil, singurul care ataca și sticla-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Circulația aerului defavorizează Asia deci războiul va genera o noua migrație asiatica asupra Europei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. În Vrancea se pot iriga doar 8 mii din cele 250 mii afectate de seceta culturile de toamna ireversibil la griu, rapiță floarea soarelui iar cele de primăvară nu pot fi făcute de solul uscat și crăpat.
    Deci anul viitor nu numai benzina va trece de 12 lei ci și piinea în timp ce canalul de irigații oprit de 33 de ani și gol de apa la Mărășești tot Baraganul și mai ales sudul tarii suferă de o seceta crunta în timp ce protestele din strada cresc inclusiv polițiștii sint nemulțumiți-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Că de obicei, populația va afla mult prea târziu, după ce vor apărea și efectele ..... adevărul se va ascund că sa nu se facă panica, tabletele se vor distribui, cui se va distribui in luni de zile, pe cunoștințe, cu priorități la rude și prieteni .. ..cei de rând, la urmă când e deja inutil ..... Cei peste 40 de ani pot muri . ..nu mai risipesc tabletele pe ei .....

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca nu a dat Pacea peste Ucraina. Rozboiul continua cat Putin mai este in viață. Oare are cancer!? Urmează o serie de scumpiri sau valul 6. Ce părere aveți!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce tot ii doresti raul? Nimeni nu poate face altceva decat voia lui Dzeu. Daca se intampla ceva rau, se intampla ca o plata a ceea ce am facut noi rau la un moment dat. Deci ce ni se pare noua ca este rau acum, este doar o plata a karmei noastre, a greselilor noastre.

      Ștergere
    2. 12.32, daca se intreba 17.29 daca e bolnav cineva, nu inseamna ca ii doreste raul.

      Ștergere
  7. Canalul început pe Siret la barajul Călimănești făcut și el merge 19 km pina spre Focșani unde e făcut și trebuia sa străbată tot Baraganul pina în sud la Dunăre spre Oltenița are o lățime de 20m și înălțimea apei de 6m era navigabil și folosea pe doua porțiuni albiile ridurilor Putna și Calmatui pe care le și colecta împreună cu riul Buzău etc și urma sa irige un milion de hectare ale Baraganului comparativ cu cele 250 de mii de hectare ale județului Vrancea-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. În 1967 toate rachetele nucleare a unei baze din SUA au fost dezactivate în citeva minute de niște OZN - uri de deasupra bazei-- craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. A decedat ieri la 68 de ani Fesan Puiu Nicolae din Sibiu fost în doua riduri Secretar de Stat la Secretariatul Revoluționarilor, cauza morții o suferință de circa un an urmare a intoxicației provocata cu METALE grele-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. DUGHIN idiologul lui Putin spune ca rusii sint mult prea blinzi și trebuie sa fie mult mai duri și sa se inspire din ideologia arabilor cu Alah ah bar, doar ca de teroristul ce s-a izbit ieri în poarta ambasadei ruse nu le mai place-Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5658900917460271&id=100000212567052

    RăspundețiȘtergere
  12. daca rusii vor folosi bombele atomice vor muri si ei FRAIERII ca doar in buncare cat vor putea trai-injumatatirea uraniului este de aprox 50 ani- mai traieste PUTIN ?!

    RăspundețiȘtergere