joi, 14 aprilie 2022

MUNTELE GOLGOTA PE CERUL INNORAT !

                                              13 Aprilie 2022,ora 4,45!


                                                Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi , m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte ,lumina ce-mi arata un Cer innorat ca de ploaie, un Cer ca o seara tarzie. 

Pe un astfel de Cer dragii mei, asa precum vedem Soarele,la fel vedeam si eu Muntele Golgota.Muntele Golgota ,asa precum mi s-a aratat si la Rastignirea Domnului nostru Iisus Hristos pe Muntele Golgota.

Dragilor, acest Munte Golgota ,arata ca o stanca mai inalta,ca un deal mai inalt,nu era deloc un Munte,ci era ca un deal mai inalt.

Partea de jos a Golgotei, era precum o campie inverzita pe care mergi tot urcand usor.



Iar Muntele Golgota ,aceasta stanca inalta dar plata la varf, circulara,plata precum o varza plata,sau o conopida plata.

Aici in varful Golgotei,iarba nu crestea ,erau un pamant argilos.

.
Doar ca, aici in Mesaj, aici pe Cerul innorat,Golgota a fost insemnata cu lumina aurie, locul pe care a fost Rastignit Domnul si cei doi talhari ,a fost trasat de o forta nevazuta cu lumina aurie orbitor de stralucitoare.
Din muntele Golgota a fost scos inima Golgotei,nu tot Muntele Golgota.
Era dragilor, precum am stabili fiecare dintre noi, hotarul dintre vecini,asa si Dumnezeu mi-a aratat Muntele Golgota, iar inima Muntelui Golgota a fost separata de celelalte doua parti a Golgotei,cu o lumina aurie orbitor de stralucitoare.
Asa precum separam galbenusul fiert de ou,adica de albusul fiert,asa era si cu Muntele Golgota de Cerul Sfant.
Dragilor, Dumnezeu a separat prin lumina Duhului Sfant ,inima Golgotei.
In mod special,varful plat al Golgotei era incercuit de aceeasi lumina aurie orbitor de stralucitoare.
Puterea Duhului Sfant mi-a aratat varful plat al Golgotei care, este  ocrotit de Dumnezeu, este ocrotit de intreaga divinitate,este locul sfant separat de restul Muntelui.
Pe Cerul innorat, stralucea de lumina aurie Golgota pamanteasca,Golgota pe care a fost rastignit pe Sfanta Cruce, Mantuitorul nostru bland si prea iubit,Iisus Hristos.
Dragilor, traim zilelele premergatoare Rastignirii Domnului.
Semne divine avem si pe Cer si pe pamant.
Dar in goana noastra de a aduna averi si bani multi in aceasta viata grabnic trecatoare, nu avem ochi ca sa le vedem si nici urechi ca sa auzim glasul Duhului Sfant.
Sa ne orpim dragilor din aceasta goana dupa bogatie pamanteasca,sa ne oprim macar acum in aceste zile sfinte,in aceste zile in care incep Patimirile Domnului nostru IISUS HRISTOS.
Sa ne rugam mai mult,dar nu numai cu buzele ,ci cu inima si cu sufletul, sa ne impacam cu cei care ne-au suparat, sa fim mai buni,mai intelepti si mai milostivi.
Sa ne facem timp si sa mergem macar la Deniile din sfanta Saptamana Mare, sa ne spovedim la Parintele duhovnic si astfel, ne vom putea bucura de sfanta si dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea Amin!
Cu dragoste,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu