vineri, 9 aprilie 2021

VENITI SA NE IMPACAM CU DUMNEZEU !

                                            Dragii mei,


În timp ce mă rugam ,aud brusc un glas care spune aşa:
                     "Iartă-mă !  Iartă-mă  acum !
                       Cei care erau morţi şi.....
                Veniţi să ne împăcăm cu Dumnezeu! "


Dragii mei, şi eu vă chem cu multă dragoste sufletească ca să veniţi cu toţii şi să ne împăcăm cu Dumnezeu.
Să ne unim cu Dumnezeu, în Duh şi-n Adevăr !
Să fim buni si milostivi, să avem Credinţă şi Nădejde în Bunul Dumnezeu şi-n Maica Domnului, să facem Fapte bune, Fapte de milostenie ,ca să putem dobândi  Împărăţia Cerească.
Şi la doar câteva minute dragilor, aud din nou un alt glas care spune ceva ce eu nu prea am înţeles, mă refer la sensul cuvintelor.
                                                Citez :

                    "Şi lupoaica a fost singură  cu El .
                      Şi a numit pe El , Fiul  lui Dumnezeu! 

(iar  glasuri multe ,strigau în cor ):
                     Pururea Prea  Curată Fecioara Maria !
                       Te vieţuim cu prăznicie .
                       Să ne vedem la umbra Maicii "!


Şi văd fraţilor, vad Sfânta Icoană a Mântuitorului din camera mea, la care mă şi rugam în aceste momente, O văd cu ochii închişi, şi în care Sfânta Icoană se petrece O Mare MINUNE !
De jos, de la baza Icoanei Sfinte se formează în mod tainic o Lumină albă orbitor de strălucitoare, sub formă de triunghi.
Lumina acoperă Icoana cu Mântuitorul Iisus Hristos, având formă de Triunghi ascuţit cu vârful în sus, până la partea de sus a Sfintei Icoane a Lui  IIsus  Hristos.
După ce a acoperit suprafaţa Icoanei Sfinte, în TRIUNGHIUL alb  orbitor de strălucitor , a apărut un dreptunghi de lumină aurie în care era Maica Domnului cu Pruncul Iisus  pe braţul stâng. Din Sfânta Icoană , Prea Sfânta şi Prea Curata Fecioara Maria spune cu Dragoste de Mamă :

                        "Acesta  este  Fiul  Meu !
                   Sfânt este Domnul Dumnezeul nostru !
             Închinaţi-vă aşternutului picioarelor Lui !
                        Căci  Sfânt  este!"

                   
Apoi fraţilor, Maica Domnului cu Pruncul Iisus în braţele Sale este absorbită  de Triunghiul alb orbitor de strălucitor, care dispare şi el ca prin topire.
Sfânta Icoană a Lui Iisus Hristos o văd acum asa ca mai "nainte,tot cu ochii închişi, numai că, pleoapa ochiului stâng a Mântuitorului clipeşte şi se închide, moment în care, din ochiul Lui Iisus cade pe obrazul Său  Prea Sfânt,  O  Lacrimă ca de argint ! 
Şi un alt glas spune :
                        "Acolo unde este şi Credinţă , acolo stă Mântuitorul  nostru !"

Dragii mei, să ne închinăm şi noi la aşternutul picioarelor Lui Iisus  Hristos, Domnul şi Dumnezeul nostru, cu tărie şi cu neclintită Credinţă şi Dragoste sufletească, şi să-I aducem Cinstire şi Slavă , Laudă Lui şi Maicii Domnului , pentru toate câte ne-a dăruit şi ne dăruieşte în fiecare clipă a vieţii  noastre.
                                Cu dragoste şi preţuire,
                                                         Maria.

12 comentarii:

  1. Lupoaica ar putea face trimitere la Steagul Stramosilor geto daci. Misiunea noastra, a romanilor, este de a pastra si transmite Dreapta Credinta. Cat timp nu ne pocaim si nu ne impacam cu Hristos Cel Rastignit de fiecare dintre noi, nu ne va fi bine. Frati Romani,veniti la Sfanta Biserica, fiti madularele ei VII. Asa sa ne ajute Dumnezeu! Nimic suntem si avem fara Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lupoaica romana era un simbol al fertilitatii care i-au crescut pe Romulus si Remus.
    Dictatura Evreiasca din Romania ne-a adus la Polul Opus un record unic in Istoria Romanilor ,este vorba de cea mai Mica Natalitate din Europa.
    Cea ce nu au reusit nici otomanii atunci cind luau familiilor de romani cite un baiat ,de aceia cind se nasteau baieti se spunea's-a nascut un Turc' pe care-l faceau ienicer Eunuc.
    Si e si ''Normal' din moment ce la conducerea Romaniei au ajuns Eunuci fara copii ca Iohannis si Barna care in plus sint si mari promotori ai homosexulitatii LGBT-ste , contra Familiei crestine dar promotori ai cresterii mortalitatii prin inmormintari conform traditiei evreiesti in aceiasi zi pina la apusul soarelui-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Absolut! Lupoaica face trimitere la Steagul Stramosilor geto daci.
    Misiunea romanilor este de a pastra si transmite Dreapta Credinta. Cat timp nu va pocaiti si nu va impacati cu Hristos Cel Rastignit de fiecare dintre voi, nu va va fi bine. Romani,mergeti la Sfanta Biserica, fiti madularele ei VII. Asa sa va ajute Dumnezeu! Nimic sunteti si aveti fara Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi Ziua Protestelor,moldovenii protesteaza la Cristesti -Iasi pentru Autostrada iar la Bucuresti va fi Miting mare mai ales dupa ce aseara a fost eliberat Noaptea ca Hotii spitalul de la Foisor,insa televiziunile tac milc santajate pentru banii dati de GU-Werner sub pretextul luptei anti-Pandemie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce stau goale spitalele modulare construite special pentru covid???

      Ștergere
    2. Pt ca nu exista personal aferent . Nu a fost planificata cind trebuia extinderea scolarizarii in facultati .

      Ștergere
    3. 15.03 pentru ca nu sunt medici specialisti in ATI, capvid!Nu paturile sunt problema si lipsa personalului specializat.

      Ștergere
    4. Alea sunt pt indaratnicii care refuza vaccinul Lagarul Fema Nu vor sa trateze oamenii ci sa i omoare si sa i umileasca

      Ștergere
  5. Urmeaza sa dea afara bolnavii si din alte spitale precum: Floreasca, Universitar, Fundeni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lupoaica poate avea mai multe sensuri spirituale.
    Simbolismul majoritatii canidelor tine de stapanirea de sine de relatia invatator discipol si de fidelitate. Si de neinfricare secundar.
    Daca facem o legatura cu legenda lupoaicei care a alaptat pe Romulus si Remus treb sa stim ca desi ei sint considerati frati ei nu au fost frati ci au ajuns sa devina frati. Iar asta poate insemna ca Fecioara are misiunea sa adune in jurul Sau oameni din diferite popoare si religii pt a ii infrati si creste spiritual.
    Cred ca mesajul vedeniei de acum este unul profetic cu refetire la venirea surpriza Cineva Femeie asociata profetic identitatii Fecioarei in fara Careia dupa urgie va fi adus fizic Iisus revenit (conf. Daniel7 si Ps.109) zisa si Duhul Sfint si Savaot etc dupa caz in functie de referirea la o misiune sau alta contextual.
    Triunghiul cu virful in jos simbolizeaza osul Sacrum localizarea reala secreta a camarutei cea mai de jos si mai dinapoi a templului nostru interior unde locuieste Duhul Sfint interior zis tot Sfinta Sfintelor camaruta zisa si "adancul fantanii apei vietii" de unde vom fi invatati sa o scoatem prin lucrari harice de la cele mai mici.
    Venirea Cineva este cel care vine dupa Ioan Botezatorul de data trecuta pt a fi in locul lui inainte mergatorul venirii a doua a lui Iisus . Desi din alte privinte si El la rindul Sau prin alte lucrari se poate spune similar ca El "deschide calea lui Dumnezeu" Cineva- in sensul ajutorului dar atit anterior zilei Sionului in perioada de formare incipienta secreta a noii Lor religii din primii pecetluiti ai zilelor din urma cit si chiar si dupa venirea Sa cea vizibila prin aportul dat la continuarea convertirii celor scrisi aceia din ei ramasi inca sceptici sau hulitori pina atunci care trebuie astfel scosi din acest necaz mare planetar al necredintei din fanatism.
    Dealtfel in Is.41 acel "el " chemat in fiferite locuri de Dumnezeu este de fapt Iisus revenit in perioasa de venire inca anonima anterioara si zilei Sionului. Pretinsii profeti atotcuniscatori Le vor contesta de fapt identitatea divina incit Cineva treb sa faca apel la studierea inca o data a vechilor profetii. Acel rege sau lider politic avind doar rol de mediator impartial de incredere ca un moderator. Degeaba mai invoca ei pretinse contrare foste profetizari ale lor inexistente ca tot Dumnezeu Cineva va fi vb prima data de ce va fi fost in Sion.
    Deci revin la textul despre ce a spus Ioan Botezatorul textul a fost si el rezumat pt a pune accentul pe Iisus insa el a vb si de Mangaietorul din viitor care va veni dupa el in afara de Iisus si care va boteza nu cu apa si Duh sfint ci " cu Duh Sfint si cu foc" adica in locul imbaierii folosita inca si azi va fi folosita o candela sau luminare in fata icoanei desi nici ea nu e cruciala ci doar ca amanunt profetic -optional pt om ca aplicare practica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Prin Spovedanie si prin Sf. Împărtășanie ne împăcamcu BUNUL Dumnezeu
    Nimic fără Dumnezeu.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.

    RăspundețiȘtergere
  8. ca sa te impaci cu DUMNEZEU trebuie sa-i respecti poruncile-vreau sa vad unul care le respecta intocmai!

    RăspundețiȘtergere