joi, 22 aprilie 2021

MAICA DOMNULUI PE TRONUL IMPARATESC ,ÎN INIMA ROMÂNIEI SFINTE !



                             Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,m-a trezit o Lumina alba si stralucitoare, Lumina ce-mi aduce precum ar fi dincolo de plafonul camerei mele,HARTA ROMANIEI sfinte.
HARTA era pe un fond albastru violet, plin de Stele aurii stralucitoare foarte.
Priveam cu ochii inchisi fiind,MINUNEA din HARTA ROMANIEI sfinte, si nu-mi puteam lua privirea de la ceea ce vedeam.
Imagini pentru HARTA ROMANIEI.
În mijlocul HARTII SFINTE a ROMANIEI DUHULUI SFANT , pe o portiune de doua treimi, statea MAICA LUI DUMNEZEU pe TRONUL SĂU.
Era îmbracata in vesminte albe si stralucitoare foarte,avea o Coroana alba si inalta pe cap,iar în brate, tinea pe Mult Prea Iubitul Său Fiu si Mantuitourl nostru iubit,pe Iisus Hristos.
Deasupra capului MAICII LUI DUMNEZEU ,a rasarit un Soare micut alb si orbitor de stralucitor.

                                 Imagini pentru MAICA DOMNULUI.

Tronul MAICII LUI DUMNEZEU era gol la inceput,dar MAICA DOMNULUI a apărut intr-o clipă si S-a asezat pe Tron, in inima Romaniei.
Si asa cum se schimba imaginea laTv sau precum am da fila unei carti,MAICA DOMNULUI cu tot cu Tronul Său dispare prin partea de Est, iar în urma SA,DOMNUL nostru IISUS HRISTOS si MANTUITORUL nostru Mult Prea Iubit ,Se aseaza pe Tronul Său ÎMPĂRĂTESC si tot in inima Romaniei sfinte.
Asa:
             Imagini pentru iisus pe tron.

Iisus Hristos era îmbracat cu vesminte albastre catifelate si cu pelerina rosie pe deasupra.
În Mâna Sa stanga,tinea CARTEA SA SFANTA cu Sfintele Evanghelii.
În jurul Său ,fericiti si bucurosi erau multi copilasi care-L imbratisau cu mânutele lor micute, cu inima si cu sufletelul lor curat.
MANTUITORUL era foarte fericit !
Dragii mei,stim cu totii ca ROMANIA va fi al Doilea Nou Ierusalim si nu peste prea mult timp.
DUMNEZEU ne tot dă semne,pentru ca noi sa credem si sa ne indreptam.
Sa credem fratilor si sa ne inchinam DOMNULUI nostru IISUS Hristos si MAICII LUMINII,cu inima ,cu sufletul,cu trupul si cu intreaga noastra fiinta.Amin.
                                  Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Maicuta Domnului, te rugam sa fii cu noi in aceasta lupta cu puterile intunericului! Nu ne lasa! Arata lumii pe Hristos Adevarul, Fiul Tau si Dumnezeul nostru! Frati crestini, sa pornim la lupta numai cu Maica Domnului. EA va birui Raul, pentru noi, crestinii care O iubim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mutația E484K a COVID pare să aibă impact asupra răspunsului imunitar. Două noi cazuri au fost identificateîn România!
    Se pare că noile variante ale COVID au pus stăpânire pe România. Aproape două treimi din cazurile secvențiate în ţara noastră, până în 18 aprilie, sunt infectări cu noile variante ale coronavirusului SARS-CoV2.-craciun

    RăspundețiȘtergere