duminică, 11 aprilie 2021

IATA - L PE DUMNEZEU TATĂL ! CREDINCIOSII ÎL POT VEDEA PE DUMNEZEU TATĂL !

                          Dragii mei, 


În aceasta noapte, tot in timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului, aud un glas care -mi spune tare asa:

              ”Iata-L !
            Iata-L pe Dumnezeu Tatăl !
            Iata-L pe Dumnezeu Tatăl Cel Ceresc ! ”

Clipă în care ,văd dragilor cum se deschide Cerul Sfant, iar în Cerul Sfânt ÎL văd pe DUMNEZEU TATAL CEL CERESC care, arăta la Chip exact ca in imaginea de mai jos: 

     .
DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC  avea vesminte albastre precum Cerul senin, si se afla în mijlocul unui nor alb stralucitor cu Mâinile Sale întinse lateral, de parcă ar vrea să ne îmbratiseze pe toti .
Dragii mei ,se spune în Cărtile SFINTE ale BOR, că pe DUMNEZEU nu-L poate nimeni ca sa-L vadă. 

   Eu spun că este -Total gresit !!! 


Pe DUMNEZEU TATĂL ,ÎL poate vedea orice suflet bun si credincios, orice suflet care traieste împlinind cu dragoste si din dragoste PORUNCILE SALE.

Dragii mei, DUMNEZEU TATĂL privea trist în jos ,spre Pământul pe care l-a creat cu Mâinile Sale. 
DUMNEZEU  TATĂL privea la noi fiii Săi de parcă ar fi căutat cu privirea Sa, ca să vadă cine își mai ridică ochii spre El ,ca sa-I multumeasca pentru toate si sa-I ceara ajutorul. 
Văzând că noi cei care suntem Lucrul Mânilor Sale si suflarea Sa nu ridicăm ochii spre Cer,ci căutam peste tot în jurul nostru, DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC S-a întristat foarte tare.
În urmatoarea clipă,Cerul s-a inchis precum am trage cortina, iar eu dragilor, m-am grabit a scrie cele văzute si cele auzite.
Dragii mei, haideti să lăsăm grijile Lumii deoparte, sa le lăsăm în grija Tatalui Ceresc, în  grija Prea Sfintei Treimi si a Maicii Lui Dumnezeu, si sa multumim pentru faptul că traim, pentru ca suntem sanatosi si ne bucuram de copiii nostri, de nepotii nostri si de toti cei dragi noua.
Pentru toate aceste bucurii fara de margini, se cuvine ca sa multumim in fiecare clipă,fie si in gandul nostru.
 Iar in SFANTA DUMINICĂ, cand MÂNTUITORUL nostru IISUS  HRISTOS ne invita la CINA  Sa, adica, la SFANTA  si DUMNEZEIASCA LITURGHIE, sa nu-L refuzăm sub diferite pretexte fara  rost. Ci să mergem ca sa aducem multumire, slava, închinare si dragoste infinită, pentru a ne fi noua si celor dragi inimii noastre ,bine pentru suflet ,si astfel ,vom câstiga un loc în Împărătia Lui Dumnezeu si vom dobândi mântuirea. 
                                           Cu dragoste,Maria. 

3 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria, aveti perfectă dreptate.
    Dumnezeu se arată fiecăruia după cât de multă credința are.
    Pot sa va spun cu sinceritate și cu multă dragoste de Dumnezeu și Maica Domnului ca putem vedea chipul Domnului asa cu ne îngăduie el la fiecare.
    Am trăit asa experiență de viață și trăiesc prin faptul că orice ma rog si cu dreptate BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului ma auzit,mia arătat si nu ma lăsat niciodată.
    Multumesc BUNULUI Dumnezeu pentru mila sa.
    Nu pot spune ca sunt un om fara pacate,cu rugăciune neîntreruptă nu dar sunt cu gândul in fiecare secunda a vieții mele la Dumnezeu și vorbesc cu el si spun tot ce ma doare si tot ce ma bucură sii multumesc pentru toate cate ni le da.
    Însuși Mântuitorul Sufletelor Noastre a suferit nevinovat pentru noi,si noi suntem datori să nu greșim fata de Dumnezeu.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.💐🌹

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe fond in acel context dintrun anumit punct de vedere aformatia Sa ca pe Dumnezeu nu il poate vedea nimeni era adevarata mai ales ca nici nu era cazul atunci nici macar pt o teofanie. Pt ca nici o fiinta ingereasca nu are trup omenesc (cu cap trup maini picioare etc) nici unul vizibil in spectrul ochiului uman. Ci unul ingeresc auric care nu are nici macar aripi.
    Asa incit cibd e cazul pt o vedere sau aparitie teofanica se creaza fie o imagine in creier fie un trup uman in spatiu pt a avea o oarecare familiaritate cu mintea omului. Unui om alb i se arata un chip cu pielea alba unui negru unul cu pielea neagra etc
    Unora cu chipuri din icoanele dragi lor altora din alte icoane dragi lor. Icoanele nu sint pictate dupa model real nici chiar cind sint poruncite cu o anumita revelatie vedenie sau cind vin din cer. E o falsa imagine olzisa preinchipuire. Lucru clar explicat de oricare cult chiar si la pagani
    Dumnezeu se poate arata cu orice chip vrea si la fel cind ia trup omenesc pt teofanie spatiala sau pt a trai ca om pe Pamant se poate naste sau apare miraculos cu un trup din orice rasa inaltime sau infatisare adaptata contextului si obiceiurilor vremii.
    Faptul ca acea afirmatie e doar pe jumatate adevarara (jumatatea adevarata fiind ca treb sa fii mort ca sa poti vedea trupurile imateriale ale oricui) e demonstrat si de alte contexte care povestesc despre o teofanie cum ar fi cele doua cazuri unul al lui Moise pe munte si altul lui Solomon la sfintirea templului ambele amintite inca o data ca exemple pt o viitoare teofanie vizibila tuturor popoarelor promisa in 2.Mac.2.4-10 unde in locul termenului teofanie care nu exista pe atunci la evrei e folosit termenul slava separat de termenul nor si el promis. Iar expresia ideii arararii slavei Sale "in ochii tuturor popoarelor" mai este continuta si in alte doua contexte profetice din care unul e in Iez.38 . Toate 3 contexte fiind in contexte profetice care se refera la vfemurile Judecatii si a unitatii de credinta a tuturor popoarelor as zice impotriva vointei lor fanatice.
    Fiind pe fond legate si de alte contexte vagi sau la fel de incredibile teologizate incorect deocamdata pt ca nu se refera la Iisus revenit ci la Dumnezej venit surpriza in fata Caruia Iisus va fi adus fizic asta abia ulterior urgiei la revenirea Lui cea vizibila de toti.
    Iar atunci trupul lui Dumnezeu nu e obligatoriu sa fie musai nici macar barbatesc ci in functie de ipostasul Sau interior pe care e pilus accentul ca specific al misiunilor venirii Sale. Iar o mare parte din misiuni sint atribuite deja scriptural Duhului Sfint incit fiind vb de un trup feminin a fost asociat contextul identitatii Fecioarei care nascuse un fiu fiind apoi nevoita sa se ascunda temporar in pustiu context din Apocalipsa si el rastalmacit teologic in dogma destinata gloatei nu si in cea rezervata Episcopilor sfintilor si celor care pot purta mai mult. Fiind de ex inca secretizat sinodal faptul ca Fecioara e tot o manifestare a Duhului Sfint.
    Incit pina la un punct e un fel de pleonasm daca spui Fecioara si Duhul Sfint la fel cum e daca spui Tatal si Creatorul. Doar ca adevarata identitate a Fecioarei a fost necesar secretizata inca de atunci din cauza fanatismului mozaic inclusiv de catre Iisus desi nu in mod absolut ci a lasat niste semne din care doua au ramas in cite o apocrifa una consemnata invers pt ca ar fi fost incredibila lucru facut dupa un timp de gindire precizat de autoarea Evangheliei Mariei. Dar cea din Evanghelia lui Toma e corecta in contextul in care Iisus aratind spre Fecioara spune unui tinar orfan dintrun sat idepartat ca Ea e mama lui. Evident mama cereasca adica Sfint Sfintelor Duhul Sfint care locuieste in sfinta sfintelor o anumita camaruta interioara atit noua cit si fiintei lui Dumnezeu etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. il vede MARIA in trup pe TATAL CREATOR ceilalti in DUH PT CA DUH ESTE!

    RăspundețiȘtergere