vineri, 16 aprilie 2021

TRICOLORUL ROMANIEI , ACOPERAMANT MANTUITORULUI IISUS HRISTOS SI MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA !

                             Dragii mei,


În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu doua sfinte Icoane de pe peretele din camera mea. Ambele erau una langa alta asezate,si chiar asa sunt asezate si in realitate,numai că,ceva minunat s-a intamplat.
Vedeam Sfanta Icoana cu Inaltarea Domnului si Sfanta Icoana cu Maica Domnului cu Pruncul Iisus in Potir (Potirul nesecat ).
Deasupra acestor Sfinte Icoane dragilor, a apărut Cerul albastru senin si Tricolorul României care ,le imbratisa la partea de sus si pana in jos la mijloc.

Prieteni dragi, chiar daca vom trece prin mari necazuri si suferintă,Romania va deveni al Doilea Nou Ierusalim, pentru ca,asa s-a hotarat de Sus,de la PREA SFANTA TREIME si MAICA LUMINII.
Sa le primim pe toate asa cum ni le da BUNUL DUMNEZEU,sa multumim pentru toate ca niste crestini adevarati ce suntem, si niciodata, sa nu cartim impotriva lui DUMNEZEU si a MAICII PREA CURATE FECIOARE MARIA. 
Sa îngenunchem si sa ne inchinam cu inima ,cu sufletul, cu-ntreaga fiinta.
                           Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Doamne mulțumim ptr tot sprintul acordat

    RăspundețiȘtergere
  2. Daa, Romania e unica tara care conteaza, restul nu sunt tot oameni in mintea ta bolnava. Dar asa stii tu sa pacalesti prostimea, le torni populisme ieftine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare pacat ca nu gandesti si tu la fel despre tara ta, 09:48!
      Orice popor spune despre sine ca este cel mai bun si nu isi dau in cap unul altuia. Toti strainii au observat si sunt dezgustati de atitudinea romanilor ca unii se sapa intre ei, se urasc, nu sunt toleranti unii cu altii, nu se sprijina in strainatate precum fac toti ceilalti care provin din acelasi popor. Românii de ce nu pot fi uniti cu totii? Ar avea mai mult de castigat in orice situatie!

      Ștergere
    2. 14.54 Adica asta inseamna sa fii crestin? Sa te crezi buricul pamantului numai pentru ca te-ai nascut de-o anumita nationalitate? Ceilalti pot sa moara, numai noi s-o ducem bine, nu-i asa?

      Ștergere
  3. Doamne ajuta! Posibil ca pana la Inaltarea Domnului sa biruim raul noi, patriotii crestini romani, cu ajutorul lui Dumnezeu. Frati romani crestini, veniti la Sfanta Liturghie duminica. Haideti sa L milostivim pe Dumnezeu spre noi. Fara El nu putem nimic, totul va merge din rau in mai rau. Veniti sa ne intalnim cu Hristos in bisericile Lui. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. 9,48 Daca nu-ti place Blogul priveste la Dan Puric pe Antena 3 ,o emisiune de exceptie care nu lauda ,care va ramine in analele Istoriei- pe care unii incearca sa o stearga din memoria nationala si programa de invatamint ,din cotra el exorcizeaza Raul din societatea romaneasca-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02.56 Puric este un bufon populist si se duce acolo unde e miros de bani. Bate campii tot timpul, numai fraierii mai pun botul la populismele lui. Altfec ce ar cauta la postul unui infractor care a furat banii statului,Felix pe nume de cod?

      Ștergere
  5. Dan Puric;''Imbecilii astia politici nici n-au ascultat inima acestui popor...niste amputati care au scufundat corabia...tot ce fac este sa nu refaca acest popor ci pentru ca au simtit si le e frica de miscarea lui pe dedesupt.''-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puric al tau s-ar pisa pe el daca ar fi trimis pe front cu arma in mana sa apere tara dar din gura e mare patriot, un cabotin ce vrea sa para ce nu e.

      Ștergere
  6. La noi Scandalul raportarilor eronate declansat de declaratiile fostului ministru Voiculescu vin sa confirme doua perioade intentionate prima la Alegerile Fortate anticipate dorite de Iohannis si a doua la cele parlamentare de la sfirsitul anului interes electoral tot al Puterii.
    De fapt si primul mort de Covid din Oltenia e tot eronat pentru ca inainte au mai fost tineri declarati morti subit de Atac de CORD in apartamente cu cheaguri de singe dupa revenirea lor din stainatate.
    Pe plan mondial la fel date falsificate si distruse in si de China la laboratorul din Wuhan care a scapat virusul fabricat intentionat ,dupa cum a vazut si doamna Maria in cel putin un mesaj-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Batrinul pasnic omorit pentru un pahar de apa minerala de 'politisti' la Pitesti era inginer si forte pasnic si avea grije acasa de sotia sa bolnava care zace de mult pe pat iar unul din politisti era fiu de militian iar restaurantul cu incidentul se ocupa si cu trafic de fetite afacere direct protejata de ''POLITISTI'' Corupti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa nu uitam ca toti doctorii si asistemtele din spitale au fost Obligati sa semneze ca nu vor vorbi despre ce se intimpla in spitale si cu bolnavii total Anti-Constitutional si CRIMINAL ascuzind Protocoalele care se dovedesc cel putin Gresite care ii fac Roboti si Complici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. 09,48 Ce nu ai inteles e si cea ce nu prea vrea sa ne spuna prea mult Doamna Maria ,punind accentul pe ce e de bine, pentru a nu speria Turma pastorita de niste lupi in blana de oaie care au cam Inebunit.
    Si asta nu numai la noi dar si pe plan Mondial,ne asteapta Tulburari Mari.
    Vremuri istoric interesante dar foarte Grele, urite precum inima celor de la conducere,mai ales la noi.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Concluzia medicala ,moartea barbatului din Pitesti;Asfixie mecanica violenta prin comprimarea gitului si a toracelui, doi politistii sint chemati la audieri-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Unde esti tu Sosoaca doamna, ca punind mina pe ei/ Sa-i Imparti in doua cete in tilhari si in misei.
    -Scrisoarea a treia a lui Eminescu in versiunea-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Unde esti tu Sosoaca doamna, ca punind mina pe ei/ Sa-i Imparti in doua cete in tilhari si in misei.
    -Scrisoarea a treia a lui Eminescu in versiunea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Concluzia profesorului istoric Troncota de la Sibiu ;Politia=Coruptie-craciun.

    RăspundețiȘtergere