luni, 19 aprilie 2021

GĂURI PE CER !!! UNII SUNT C U STIINTA SI CONSTIINTA ! ALTII,SUNT CU GĂURI PE CER !

                                      18 Aprilie 2021,ora 4,19 !


                              Dragii mei, 


Astazi dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:

               "Unii sunt cu Stiinţă si Constiinţă,unii sunt cu găuri pe Cer!"

Clipa in care, vad o tanara imbracata in alb si care ducea niste acte cuiva nevazut de mine.

Apoi,mi se arata spre Sud -Est,o pajiste verde sub un Cer de noape,un Cer fara de stele.

Jos pe iarba verde,statea un barbat ce tinea ceva ca o telecomanda in mana sa dreapta,telecomanda ce o indrepta spre Bolta Cereasca de noapte.

Brusc ,vad in acelasi timp cum pe Cerul firesc al noptii ,se formeaza o Gaura imensa,iar prin acea gaura imensa, vedeam un alt Cer de noapte,dar,un Cer plin de puzderie de Stele galbene-aurii,mai mari si mai mici.

.

GAURA NEAGRĂ COLOSALĂ care va „muşca” din Univers la doi paşi de noi, fenomenul aşteptat cu sufletul la gură | VIDEO
Citeşte întreaga ştire: GAURA NEAGRĂ COLOSALĂ care va "muşca" din Univers la doi paşi de noi, fenomenul aşteptat cu sufletul la gură | VIDEO.
Asa arata ,gaura din Cerul de noapte fara de Stele:

.
Sa ne inchipuim dragilor,ca iesim in miez de noapte afara, privim Cerul senin,dar vedem ca nu exista nicio stea pe Cer.
Apoi,vedem cum o forta nevazuta face un Cerc,un contur negru care strapunge Bolta Cereasca precum am sparge o fereastra,iar dincolo de fereastra din Cer,se afla un alt Cer de noapte frumos ,instelat si stralucitor.
Iar acel barbat care statea asezat pe iarba, inca mai tinea acel obiect in mana sa dreapta ,si-l indrepta spre Cerul din Cer,spre gaura din Cer pe dupa care ,se afla un Cer nou,un Cer instelat.
Dragii mei, cu siguranta vom afla la timpul oranduit de Sus,de Bunul Dumnezeu,vom afla despre aceasta Gaura in Cer,care ne va descoperi noua ,lumii intregi,un alt Cer decat cel pe care-l vedem noi acum.
Sa ne rugam dragilor,ca toate aceste schimbari sa nu aduca cu ele si multe Dezastre care, ar distruge viata de pe pamant,in mare parte.
Dar, vom trai si vom vedea!
Cu dragoste,Maria.


12 comentarii:

  1. MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA
    DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA
    12 APRILIE 2021







    Copii iubiți ai Inimii Mele Neprihănite, vă binecuvântez.


    INIMA MEA NEPRIHĂNITĂ TÂNJEȘTE SĂ VĂ ȚINĂ ÎNĂUNTRU, PENTRU A VĂ PROTEJA...


    Trebuie să vă priviți, trebuie să vă examinați pentru ca să fiți conștienți de faptul că ceea ce vă va menține fermi în Credință, este convertirea. A vă privi fără disimulări, fiind transparenți cu voi înșivă, vă va duce să trăiți în „duh și adevăr” (In 4,23), mai atașați de Divin și mai îndepărtați de lumesc.


    Iubiți copii:


    TRĂIȚI ÎN ACESTE MOMENTE PERICULOASE, UNDE RĂUL ÎȘI EXTINDE VENINUL LUI, FĂRĂ CA VENINUL SĂ VĂ DUCĂ IMEDIAT LA MOARTE, DAR LENT.


    Suferința Poporului Lui Dumnezeu este bucuria răului și de aceea, copii, trebuie să vă pregătiți pentru ca să nu cădeți în momentul ispitei.


    Sunteți reduși la tăcere imediat, de vreme ce puterea mondială nu acceptă critici, nici ca Adevărul să ajungă la voi.


    Dați atenție la limbajul pe care toate guvernele îl folosesc pentru a se adresa popoarelor, așa, cu acea uniformitate, fidelii Fiului Meu, vor fi duși să sufere.


    Nu vă temeți, Fiul Meu nu vă va abandona, Corurile Îngerești vă ajută și Această Mamă mijlocește pentru voi.


    ÎNFĂPTUIȚI ȘI ACȚIONAȚI ATAȘAȚI DE ADEVĂRATUL MAGISTERIU AL BISERICII, PENTRU CA SĂ NU VĂ ÎNDEPĂRTAȚI DE MÂNTUIREA VEȘNICĂ, ÎNFĂPTUIND ȘI ACȚIONÂND ÎN AFARA VOINȚEI DIVINE.


    Rugați-vă, meditați și păstrați liniște interioară, este necesar să vă îndepărtați de zgomotul asurzitor al traiului cotidian.


    TREBUIE SĂ VĂ DAȚI SILINȚA ÎN A ÎNVĂȚA SĂ TĂCEȚI INTERIOR, ESTE URGENT, PENTRU CA SĂ PRIVIȚI CU CLARITATE, GÂNDIȚI CORECT ȘI ACȚIONAȚI CU PRUDENȚĂ.


    Marea voinței umane se găsește agitată de răul și Poporul Fiului Meu trebuie să fie prudent.


    Ridicați steagul fidelității față de Treimea Preasfântă, arborați Credința personală și fiți participanți ai Credinței comunitare, pentru ca, uniți în Fiul Meu, să fiți unii protejați de ceilalți.


    Lupta crește, răul dorește să dispară binele și de aceea, provoacă prăpăduri în Poporul Fiului Meu.


    Iubiți copii ai Inimii Mele Neprihănite:


    Rugați-vă pentru America Centrală, se cutremură cu putere.


    Rugați-vă, rugați-vă, economia cade și popoarele se ridică împotriva guvernanților.


    Rugați-vă, rugați-vă, vulcanii se activează și împiedică lumina soarelui asupra pământului.


    Rugați-vă, rugați-vă, Biserica Fiului Meu intră în dispută.


    Sunt momente puternice pentru Poporul Fiului Meu, este tocmai în aceste momente în care fiul bun al Acestei Mame este un discipol bun și nu se separă de Crucea de Glorie.


    Iubiți copii ai Inimii Mele Neprihănite, este necesar să reîntăriți sistemul imunologic, peste avansează fără milă. FOLOSIȚI PLANTA PELINARIȚĂ ÎN INFUZIE ÎN ACEST MOMENT. (*)


    Vă binecuvântez cu Inima Mea Neprihănită. Eu sunt cu voi, nu vă găsiți singuri.


    Mama Maria


    BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
    BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

    RăspundețiȘtergere
  2. Gaurile negre ,banuite urmare a Teoriei Relativitatii generalizate a lui Einstein,au fost confirmate doar de observatiile astronomice in ultimul secol.
    Prima observata in centrul galaxiei noastre Calea Lactee,dar de citva ani si o gaura neagra mai mica calatoare dar cam aproape de zona noastra din galaxie si un Pericol mortal ce poate da fenomene observabile pe cerul Pamintului-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gaurile negre vazute de Maria sunt portalurile prin care cad cei ce fac rau pe pamant, practica vrajitoria.
      Exista portaluri spre Lumina, Guri de Rai, prin care trec in alta dimensiune cei buni si portaluri spre intuneric, portile iadului.
      Deja sunt căscate multe hăuri in Romania. Si nici nu ma mir...La cata vrajitorie se practica de la revolutie incoace si chiar pe vremea lui Ceausescu, atras de paranormal si ghicitorie...
      Copiii nostri sa fie sanatosi, ca cei mai multi asa zisi spirituali din Romania sunt negri. Sa ramana negrul la ei, sa si-l absoarba in ei insisi, sa nu fie contaminati si copiii.
      Cele bune sa se adune, cele rele sa se ducă in hău. La stapanul vrajitorilor, Satana.

      Ștergere
    2. Ma numesc Serb Ilie-Sorinel si doresc sa facem schimburi de idei. Tel. 0740398983. Multumesc surioara Marioara.Pa pa.

      Ștergere
  3. Doamna Maria, îmi aduc aminte că ați postat un Mesaj despre Enoh și Sf. Ilie. Îl mai aveți?
    O zi liniștită în Pacea Domnului , să aveți.

    RăspundețiȘtergere
  4. Coronapass-ul va fi si la noi!? Nu scapam de pandemie fara vaccin chiar daca vor fi alegeri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai degraba ar trebui un vaccin care sa ii faca sa gandeasca pe unii... sau sa gandeasca in locul lor... pentru ca degeaba au creier, nu il folosesc deloc!

      Ștergere
  5. Marioara surioara, acel pamant si cer nou este foarte aproape. MA BUCUR NE SPUS DE MULT CA ESTI VARFUL DE LANCE AL CREDINTEI NOASTRE STRAMOSESTI. Tu Mariuca ma sti ca nu dau cu periuta.Stramosii nostri daci aveau portal deschis inspre satelitul Europa al lui Jupiter si de acolo plecau pana in Pleiade la stramosii nostri ancestrali.Mesajul tau are legatura cu acest fapt.Sa ne bucuram cu toate riscurile ce vor veni.Sa avem incredere in stramosii nostri din stele care ne sustin.CuDumnezeu inainte.Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  6. O fi vorba si de gaurile din stratul de ozon...

    RăspundețiȘtergere
  7. De Coronapass-ul vom scapa noi cumva pina la urma 20,26,mai greu e cu Kronaspan-ul lui Iohannis de la Sebes ,fara alegeri...-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tragedie, o maşină cu muncitori a căzut într-un canal. 13 persoane au murit înecate
    Treisprezece persoane s-au înecat după ce vehiculul utilitar în care se aflau a căzut într-un canal de irigaţii din nordul statului Filipine. Inca o tragedie de proporții confirmată. Urmează încă una cât de curând!?

    RăspundețiȘtergere
  9. despre gaurile negre au vorbit intai savantii-cine stia de ele?!- sunt corpuri ceresti=supernove explodate ca niste turbioane, care inghit alte corpuri ceresti nicidecum portile iadului-sunt vazatori in DUH care spun la putine persoane ce se intampla in ceruri-omul simplu nu este pregatit sa inteleaga... sunt taine mari

    RăspundețiȘtergere