joi, 22 aprilie 2021

CRUCE INDOLIATA ! CRUCE CULCATA LA PĂMANT !



                             Dragii mei,

În aceasta dimineata ,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare  si astfel,deschid ochii mei si vad o umbra densa pe plafonul camerei mele, chiar deasupra patului meu.
Si cum eu vad cel mai bine cu ochii inchisi,îi inchid la loc,si vad astfel, un Cerc auriu ca din Soare rupt, un Cerc dublu cu o circumferinta mare.
Mijlocul Cercului dublu, era de un alb dens precum laptele.Iar in mijlocul acestui alb dens ca laptele,vad in toata splendoarea ei o Sfanta Cruce la vertical,de un negru intens.                            .
Cercul dublu, stralucea in auriul ca de Soare, iar albul dens ţine in el CRUCEA sfanta si solida, de culoare neagra.
Ceea ce vedeam dragii mei, îmi inspira ingrijorare si chiar teama pentru vremurile ce vor veni.
La numai cateva secunde,Crucea Sfanta isi schimba locul si pozitia.
Acum ,vad Sfanta Cruce de un maro inchis,si o vad culcata la pămant.
Asa precum IL pironeau pe Cruce pe IISUS HRISTOS acum 2000 de ani, tot la fel arata si aceasta Cruce mare, culcata la pămant.
La un moment dat,un Trup de Lumina alba orbitor de stralucitoare,S-a rastignit pe Crucea culcată la Pămant.Era Trupul Lui Iisus Hristos,Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor,Mantuitorul Sufletului nostru.
Dragii mei, suntem in Sfantul si Marele Post al Pătimirilor Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS.
Ca in fiecare an, Scumpul nostru MANTUITOR este din nou batut si scuipat, este din nou biciuit si lovit cu palme si trestie peste obraz, este din nou cu spinii coroanei infipti in pielea capului Său Prea Sfant.
Imagini pentru iisus rastignitImagini pentru iisus rastignit.
Sa-I mai luam noi fratilor din chinurile si suferinta Lui Iisus Hristos, luându-ne Crucea noastra si sa-L urmam.
Astfel, PĂTIMIRILE SALE Îi vor fi mai suportabile ,iar noi vom fi bucurosi ca sa-I urmam LUI IISUS HRISTOS,implinind PORUNCILE SALE cu iubire si cu dragoste infinita.
Sa-I daruim toata inima noastra si sa-I facem loc in Sufletul nostru,spovedindu-ne la Preot ,după care, sa putem gusta din Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie,cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Care biserică este a Lui Iisus când masca la bot la preoți sunt pe față când preotul a urmat Crucea Lui Iisus nu exista boală El vindecă nu să intri la biserica cu mască

    RăspundețiȘtergere