luni, 26 aprilie 2021

SOARTA ROMÂNIEI ! URMEAZA O SECETA EXTREMĂ , ÎN TOATA ROMANIA !

                                                  24 Aprilie 2021,ora23,22 !


                                    Dragii mei,


În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune cu fermitate asa:


                  "Vom transmite soarta României!

                  Da,soarta României!

Clipa in care,am in faţa mea, Harta Romaniei care arata la interior,in absolut toate zonele,asa precum pământul acesta secatuit de apa.

Era o seceta extrema ,pe tot teritoriul României.

 


Deci, din Nord pâna in Sud,din Est pâna la Vest,toata Harta României arata ca in imaginea de mai sus,adica,şanturi ,şanturi din pricina secetei extreme.
.
Aud din nou glas,care spune asa:
"Soarta României!
Si mi se arata din nou HARTA ROMANIEI ,care era toata sectionata din pricina secetei extreme.
Iata ce spune glasul in continuare:
E soarta României !"
Asadar dragilor, trebuie sa avem mare grija la toate cate se vor intampla in Romania.
Rugaciunea ,Credinta,Nadejdea si Dragostea sa ne fie căpătâi divin,pentru a putea face faţă tuturor incercarilor.
Cu dragoste,Maria.



16 comentarii:

  1. Si nu va fi numai o seceta anuala ,conjuncturala ci una de etapa lunga istorica,de aceia trebuie finalizat canalul Siret-Baragan ,puse la punct sisteme de irigatii in luncile riurilor mari,pentru ca cele mici si lacurile ca cele din Baragan;Balta Alba etc vor seca si chiar vor schimba relieful prin prabusirea sub lacuri a terenurilor pe pinzele freatice scazute-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ne este rasplata de la Dumnezeu,am vandut tara Mantuitorului Lumii si Gradina Maicii Domnului,la straini pentru bani.Stramosii nostrii au aparat tara cu furci,topoare,chiar cu viata lor,noi am vandut-o ,prin minciuni si manipulatea UE.

      Ștergere
    2. Romanii au ajuns chiriasi in propria tara. Vor ajunge si romanii exact ca poporul evreu fara tara daca mai continua sa-si vanda pamantul strainilor si sa nu se planga apoi ca au ajuns fara tara in propria tara. Odata vandute pamanturile/terenurile acelei tari, deja nu te mai poti numi cetatean al acelei tari. Tara va fi de drept a acelora care au cumparat pe nimic pamanturile!
      Stramosii nostri erau altfel, nu erau lasi precum cei din ziua de azi. Este o jignire sa ii comparam pe stramosii nostri, care erau patrioti si care si-au varsat sangele pentru pamantul lor sfant, cu multi dintre cei din zilele noastre.
      Dumnezeu ii judeca pe cei care sunt tradatori de tara si care isi dau pamantul cu atata usurinta si pe nimic!

      Ștergere
    3. Cu cine te cerți, care"noi am vândut tara"nu noi am vândut-o, nu cei de pe acest blog, trădătorii din conducerea tarii!!! Scrie-le lor, nu ne face pe noi vinovați.

      Ștergere
  2. Vine și sfârșitul lumii nu numai seceta..in câțiva ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Planul Romaniei de a cheltui 1 milion Euro pentru irigatii si 3 milioane Euro pentru drumuri din banii UE pentru rezilienta, a fost respins la Bruxell-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce e bun e respins. Doar ce e prost si nu ne este de folos este aprobat.

      Ștergere
    2. Nu a fost respins. Inca se negociaza. UE are reguli f stricte pt mediu. Nu se mai permite poluarea. Se cauta solutii acum.

      Ștergere
  4. DOAMNE,inteleg toate mesajele de la Divinitate scrise de doamna Maria,dar foarte multi nu cred in ele,ca doamna Maria a mai avut mesaje cu seceta,si ei spun ca Tu nu o sa ne pedepsesti ca ne iubesti,iar noi de rai ce suntem ne certam pentru pamant,multi parinti nu mai vorbes cu copii din cauza pamantului,multi l-au vandut strainilor,ca asa au facut legile taranu Roman,sa nu mai poata sa isi lucreze singurul pamantul cu boii sau cu caii,le-au impus sa se uneasca,sa faca asociatii,si au venit strainii cu bani de la UE,sa cumpere pamantul Romaniei,ca la romani le-au dat foarte putini bani sa poata sa lucreze pamantul.Doamne la Tine este dreptatea si adevarul,si tara TA,Romanie sa fie curatata de buruieni si oameni,fara credinta,care traiesc numai prin minciuni si manipulare,si dornici sa se imbogateasca peste noapete.Cand tot poporul vor vedea pedeapsa TA,ca nu au ce manca,atunci vor ingenunchea,si de Maria isi vor aminti,ca a scris numai mesaje de la Divinitate,dar nu au crezut,ca Dumnezeu,ne vorbeste prin oameni,de cand e lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In oricare situatie, romanii nu trebuiau sa fie prosti si sa-si vanda pamantul care reprezinta sursa de hrana si de venituri! Acum ce fac fara pamant si saraci pentru ca putinii bani primiti pentru pamant s-au terminat in cateva luni sau 1 an? Da-le, Doamne, romanilor minte sa gandeasca si sa nu isi mai vanda pamanturile pentru ca vor ajunge fara tara si straini in tara pe care au vandut-o pe bucati!

      Ștergere
    2. Parca taranului din antichitate indraznea cineva sa ii impuna cum sa-si lucreze pamantul...
      In plus, taranii s-au mai modernizat cu utilaje si nu este cazul sa mai lucreze pamantul cu animale ca pe vremuri, ci cu cateva utilaje achizitionate isi fac treaba foarte bine, s-ar descurca, dar trebuie doar sa vrea sa munceasca pamantul, sa-si bage mintile in cap pana nu e prea tarziu si nu vor mai avea ce sa manance si unde sa locuiasca...

      Ștergere
    3. Și oamenii de la tara sunt avizi după bani, de aia au vândut din pământ.

      Ștergere
  5. vorbim, scriem si nimic nu se intampla-cine ne mai baga in seama!-chiar daca sunt manifestatii oamenii se tem de puscarie si amenzi ca sa-si protejeze familiile si asa impovarate de lipsuri-DOAR DUMNEZEU SA NE MAI SCAPE DE MINCINOSI ,INCOMPETENTI ,HOTI SI IPOCRITI-unde este uniunea poporului?! a ramas tara fara tineret inteligent si luptator pentru drepturi si libertate

    RăspundețiȘtergere
  6. nu numai in Romania va fi seceta-in multe alte tari

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu ajutorul lui Dumnezeu și Maica Domnului vom trece peste toate încercările care vin de la Dumnezeu.
    Dacă așa vrea Dumnezeu este pentru a fi MANTUITI.

    RăspundețiȘtergere