miercuri, 21 aprilie 2021

IATA ! HRISTOS SUNT ! SI SUNT PE CALE DE A LUA FIREA OMENEASCA !


                  Jesus Christ Pantokrator (Illustration) - Ancient History EncyclopediaCEL CE NE INVITĂ LA ODIHNA SA ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS – Oastea ....

                                    

                      Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste o Lumina aurie,orbitor de stralucitoare,Lumina pe care eu o vedeam cu ochii inchisi ,desi eram treaza,dar nu simteam nevoia ca sa deschid ochii mei,deoarece,vedeam IMPARATIA Lui DUMNEZEU .
Il vedeam in faţa mea in faţa ochilor mei inchisi cu,care vad mai bine decat cu ei deschisi,Il vedeam pe Domnul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos,care,arata ca in Iconitele de mai sus.
Mântuitorul nu era nici vesel ,dar nici trist.Ci era foarte hotarat in cele toate cate mi le graia, in expresia Chipului Său dumnezeiesc.
Iata ce-mi spunea IISUS HRISTOS ,Mantuitorul sufletelor noastre:
             "Iata,Hristos sunt!
             Hristos sunt pe cale,aicea !

Si -L vedeam imbracat cu vesminte rosii si albastre,tinand la pieptul Său SFANTA si dumnezeiasca Evanghelie.
Apoi, Domnul continua:
             Iata, Hristos sunt! 
Sunt pe cale de a lua firea omeneasca !"
Dragii mei,chiar daca ochii mei inchisi priveau la Domnul, lacrimile au inceput sa-mi curga de bucurie.Totul a durat pana la 5-7 secunde.
               CEL CE NE INVITĂ LA ODIHNA SA ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS – Oastea ....
Lumina aurie,orbitor de stralucitoare Il cuprinde pe DOMNUL IISUS HRISTOS si dispare in urmatoarea clipa.
Eu am deschis ochii mei plini de lacrimi de bucurie,si asa pe intuneric,la lumina palmelor mele,adica,la o lumina verde ca de smarald,am scris toate cate mi s-a aratat si mi s-a grait de DOMNUL si DUMNEZEUL nostru IISUS HRISTOS.
Stiu,de ani de zile scriu de VENIREA Sa in Noul Său Ierusalim, dar iata ca, pe zi ce trece Venirea Lui Iisus Hristos este tot mai aproape.
Pas cu pas, Mantuitorul ne pregateste pentru VENIREA Sa in ROMANIA DUHULUI SFANT.
Asadar,cei care scriu si ne spun noua(cativa) ca IISUS s-ar fi nascut si asteapta sa faca 33 de ani, sunt intr-o mare inselare.Sa nu credeti niciodata asa ceva! Iisus nu se va mai naste a doua oara! Iisus va veni pe pămant romanesc,asa precum S-a inaltat de pe Muntele Maslinilor in vazul tuturor Apostolilor Săi.
Acolo ,Sus in CERURI dragilor, IISUS HRISTOS se pregateste sa ia firea omeneasca si sa coboare pe norii Cerului atunci cand ,nimeni nu va sti,dar toata suflarea pamanteasca Il va vedea.
Iisus Hristos nu se va pogorâ in ascuns,ci se va pogorâ din CER intru intreaga stralucire si slava a Sa,insotit fiind de Sfintii Săi Ingeri.
IISUS HRISTOS nu va ingadui celor care conduc in acest moment intreaga omenire, ca sa fim umiliti, prigoniti si batjocoriti precum a fost EL in cele 40 de zile pana la INVIEREA SA.
De cand e lumea si pămantul,nimeni,absolut nimeni pana in zilele noastre,nu a indraznit sa inchida pentru credinciosi BISERICILE Sale! Acum insa, a venit clipa Adevarului Duhului Sfant.
             Goblen de diamante - Maica Domnului - 7cutii.com
Sa nu deznadajduim dragilor ! Sa credem in CUVANTUL MANTUITORULUI HRISTOS,sa credem cu toata fiinta noastra că,toate cate ni s-a promis noua de Sus,toate se vor implini.
Sa ne bucuram cu totii dragilor si sa-L rugam pe IISUS HRISTOS ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit ,cu voie sau fara de voie si sa -I marturisim iubirea noastra, cazand in genunchi in faţa Sfintei Sale Icoane si asa sa graim:
         "Doamne Iisuse Hristoase,vino Te rugam in inimile noastre,in sufletele noastre,in casa noastra si in Noul Tău Ierusalim -Romania Adevarului Duhului Sfant,că la Tine si la Prea Curata Fecioara Maria ne este toata nadejdea si iubirea,toata speranta ca ne vei salva din hăul ce parca ,ne tot absoarbe in fiecare clipa ,in fiecare zi!Amin!
                         Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. Aoleu,pregatiti-va de Al Treilea Război Mondial daca ne uitam cum se agita marile puteri,pe lângă Rusia cu trupele lor langa Ucraina și China se pregătește de razboi adică să atace Taiwan-ul iar Japonia se pregătește să ajute U.S.A într-un conflict în zona.
    Să ne rugăm la Dumnezeu sa nu înceapă războiul că până acum covid-ula fost o nimica toată pe lângă ce va urma daca incepe războiul mondial.Doamne ferește!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omenirea, doar prin catastrofe si razboaie sa intors la credinta. Dumnezeu,se supara pe noi,ne va da napasta grea pentru ca meritam.

      Ștergere
  2. Doamna Maria este corect ca mai intai va fi rapirea si apoi a doua venire?dumneavoastră vi sa arătat răpirea sau a doua venire?

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce anotimp părea ziua în care a venit iisus?

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria ce pot sa mai spun de cât ca Mântuitorul Sufletelor Noastre nu ne va lasa pana la sfârșit..
    Ce trăim acum nu stiu sa fi trăit cineva.
    Mai ales că au pretenție ca trăim într-o lume modernă și deșteaptă dar ne înșelăm lumea trăiește un haos creat de cei care ne conduc.
    Sa speram ca se va termina odată cu minciunile,si rautatile lor.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia e inceputul. Credeti ca vom scapa usor? calea catre mantuire nu este cea usoara...ci cea grea si plina de suferinta. Eu zic sa ne rugam sa ne ajute Dumnezeu sa trecem prin toate cu demnitate, ca cel ce nu se osandeste nu primeste...

      Ștergere
  5. Adica sa ia asupra Lui iarasi, patimirile noastre ce ne asteapta curand si ne vesteste si ca Este pregatit sa Fie cu noi, in toate Cate ni se vor intampla, asa cum si Este intotdeauna. Doamne al Puterilor, Fii cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai întâi vor fi prigoana globala,martirajul,Mânia Domnului Iisus Hristos,aici fiind incluse trambitele și potirele Dreptei Mânii Divine,apoi are loc A Doua Venire A Domnului Iisus Hristos la Armaghedon în Valea lui Iosofat pt a judeca viii și morții și pt ne răsplăti vesnic și pedepsi vesnic pe fiecare dintre noi în funcție de faptele noastre!Întâi vor avea loc cele 3 secerisuri,cerneri,la începutul,la jumătatea și la finalul necazului de 7 Ani,pe urma are loc A Doua Venire a Domnului Iisus Hristos,însă până atunci miliarde de oameni vot fi trimiși în iad,separarea grâului de neghina de către sfinții Arhangheli și îngeri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar dece doamna Monica Meriah a spus ca va veni in 2022 de paste pe 24 aprilie

      Ștergere
    2. Dumnezeu nu I-a dezvaluit nici Fiului Sau Iisus cand va veni sfarsitul lumii sau ziua Judecatii de Apoi. Deci cu atat mai mult unui om obisnuit nu i-a spus.
      Clar este faptul ca traim vremurile din urma scrise si in Biblie si nu trebuie sa ne prinda nepregatiti. Dar nu stie nimeni in afara de Dumnezeu cand va fi sfarsitul lumii.

      Ștergere
  7. cu stima si respect ce semnifica: "Sunt pe cale de a lua firea omeneasca "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma copii, insamna ca sa va lasa vazut alora putani cu inima curata.Ca nu are loc Lumina ai mai nalta in inima cuprinsa de intunerecul al mai de jos.Fiiti si viiti precum pruncii, mai dragilor si I- l veti vedea pe Iisus, Fiul Lui Hristos, Fiul Lui Dumnezeu in toata Slava Sa.Pa.pa.

      Ștergere
    2. Marioara surioara, te rog sa ma pomenesti si pe mine in rugaciunile tale de mireasa apostolita a Domnutului Iisus Hristos.Sarut mana ta de sfantuta.Pa pa.

      Ștergere
  8. Ma copii,Domnutul Sfant ne- o luat toate pacatele trecute, prezente si viitoare.Asta nu insamna sa ne culcam pe-o ureche, adica sa le lasam.Apai ce mare lucru ai, ma dragilor?Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.17, Iisus a luat toate pacatele trecute cand a fost rastignit, dar nicidecum nu le-a luat pe cele viitoare!!!
      Asta ar insemna ca oamenii sa greseasca la nesfarsit, ca doar nu-i nimic, ori nu este asa!

      Ștergere
  9. Voi sa va paziti de semnul fiarei care o fost anuntat la al saptelea rapel si mai nou cu al deal treilea ca aia raii nu mai au timp.Toate filmarile cu creaturile negre nanometrice din masti au fost sterse. Nu bagati in voi cu buna stiinta otravurile lor contra firii.Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma copii, voi traba sa va pazati cu insamnul Sfintei Cruci, cu privirea Soarelui ochi in ochi si nu cu tone de conserve.Cu miere, apa si cu credinta in rugi fierbinti.Va iubesc.Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pandemie coronavirus. Turcia a raportat un număr record de morţi
    Pandemie coronavirus. Turcia a înregistrat 362 de decese din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore - cel mai mare număr zilnic raportat de la începutul pandemiei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Limba romana :
    a lua firea - a lua mintile oamenilor
    -a extermina
    oamenii
    De asta iti ziceam si mai demult,doar scrie ce vezi nu mai interpreta ca unde dai si unde crapa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai copii, una e sa- ti pierzi firea si alta ai in cazul Domnutului Nostru unicul care poate lua fire adica viire omeneasca plina de intelegere pentru noi cei din cerurile de jos.Pa.pa.

      Ștergere
  13. @>Anonim21 aprilie 2021, 23:03 poate ne si traduceti cand raspundeti:" Fiiti si viiti precum pruncii,"???? si urmatorul citat presupun ca ii apartine aceleasi persoane , citez Anonim21 aprilie 2021, 22:44 "cu privirea Soarelui ochi in ochi si nu cu tone de conserve" (oare ce limba este asta? si ce doreste autorul sa ne comunice, mai bine abtineti-va de la comentarii neintelese si filozofale, nu ma aflu aici pentru a critica, dar, macar daca tot doriti sa va spuneti parerea faceti-o cum trebuie , zici ca google translator a scris! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai copii,suntem copii ai Tatalui Ceresc dupa chip si asemanare.Iisus Fiul Lui Hristos Fiul Lui Dumnezeu , nu rata nici un rasarit ori apus de soare.Avea cultura eseniana dupa MamaFecioara.De la 12 ani a fost dat spre educare imparatesei Iudita a esenienilor.Si eu am fost printre cei 3000 de esenieni care am participat la botezul din Iordan.Esenienii am fost o comunitate pasnica si am fost distrusi de romani la indemnul varfurilor iudaice de atunci.Cand graiesc de privitul soarelui ochi in ochi, este la fel ca si atunci,pana ai vedeam corola de lumina invartindu-se la dreapta si apoi la stanga.Si aceeasi ceata pulsand de viata precum valurile unei umpleri de lumina,nici nu am cuvinte sa va descriu acel sentiment de beatitudine si de preaplin.Doar cei care au avut asemanatoare trairi pot intelege.Va iubesc pe toti.Mariana surioara,multumesc frumos de gazduire si sunt convins ca tu ma intelegi.Pa pa.

      Ștergere
  14. @M.22 aprilie 2021, 10:34 Multumesc mult pentru raspunsul clar, iar pentru cei/cea/cel care dati raspunsuri filozofale si neclare gramatical :" mai , copii!", daca tot sunteti persoane mature, macar aveti decenta de a da sfaturi clare si nu pe fuga, doar de dragul de a va face intelesi precum parintii care nu au timp pentru copii! sper sa intelegi aluzia! desi e cam greu pentru unele persoane de ce sunt judecate de copii, suntem in Post, Dumnezeu este mare si intelege ca nu caut ranchiuna, dar , astfel de raspunsuri fara inteles ne cam doare! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere