joi, 29 aprilie 2021

MARIE,MARIE ! NU TE TEME !!!

 

               

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

              .

                  

                                  Dragii mei,


Astazi dimineata treaza fiind,mai zaboveam puţin in pat,dar stateam cu ochii inchisi. Si stand asa,ma gandeam la anii pe care i-am trait alaturi de sotul meu, la felul cum i-am trait ultimii 15 ani,adica,fiecare separat in camera sa,mai precis,precum fratele si sora.
Trebuia ca sa aleg, intre a fi sotie asa cum e firesc si intre a scrie CUVANTUL LUI DUMNEZEU ! Si asa cum stiti deja, am ales ca sa-I slujesc Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,trup si suflet,inima si cuget,dar in acelasi timp,m-am inteles minunat de frumos si de bine cu sotul meu,ca tovaras si prieten de apartament.
Toate aceste ganduri si amintiri rascolite,mai ales ca sotul meu nu ma este in viata,m-au facut sa plang,si ziceam in sinea mea,ca Dumnezeu S-a suparat pe mine de mi l-a luat la Cer.

Dar,ceva uimitor se intampla. Imi aud glasul sufletului meu,care graieste fara ca eu sa deschid gura mea,graieste asa:

      "Nu-mi rămâne decat sa ma rog,sa ma rog mult cu toata fiinta mea si din toata inima mea,la Sfintele Icoane. 
Acum,sunt numai eu si Sfintele Icoane!
În aceasta clipa Prieteni dragi,aud Glasul Lui Dumnezeu Tatal,Glas ce facea sa se cutremure si Cerul si Pămantul,si care,striga la mine asa:

              "Marie,Marie! 
           Nu te teme !"

  Iar ceea ce auzeam,Bunul Dumnezeu a scris pe Cerul Sfant  ,in aer la inaltimea mea si chiar in clipa cand mi-a grait,scria cu litere mari ca din ceara curata,litere aurii.
Asa: 
              "MARIE,MARIE,NU TE TEME!"               

Prieteni dragi,aceste dumnezeiesti CUVINTE, mi-au dat putere si tarie sufleteasca si trupeasca,si m-au convins daca mai era nevoie,ca sa ma las cu totul in VOIA SA ! Ceea ce am si facut si fac si in prezent.
Sa stiti fratilor ca, Lui DUMNEZEU nu-I trebuie hartie sau lemn pe care sa scrie. 
Asa precum stau SUS pe CER, SOARELE, LUNA, si STELELE, tot asa stau si CUVINTELE LUI DUMNEZEU, sunt scrise in aer,acestea fiind scrise la inaltimea mea  si in fata mea.
Sa nu va indoiti fratii mei ! 
DUMNEZEU EXISTA !
 MAICA DOMNULUI, EXISTA ! 
SFINTII TOTI, EXISTA !
Sa ne rugam cu smerenie si cu evlavie, si sa fim buni si milostivi cu semenii nostri. Sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine ,si sa iertam pe cei care ne-au gresit,pentru ca sa ne ierte si Mantuitorul Hristos pe noi.              
                                 Cu pretuire si dragoste,
                                                                     Maria.

2 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria.
    Este tare greu dar cu credință și cu dragoste de Dumnezeu și Maica Domnului trecem peste toate.
    Azi se împlinesc si la mine 4 ani de când nu mai este iubitul meu soț.
    A fost un suflet atât de bun,cu greu trec dar nu avem ce face asa este voia lui Dumnezeu.
    Ma rog sa-mi dea putere sa port CRUCEA mai departe.
    Va doresc o zi binecuvântată tuturor
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc la toata familia

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE,CUVANTUL TAU CEL SFANT,este hrana sufletului meu,nu imi este frica de nimic pe acest pamant,pentru ca CRUCEA TA cea SFANTA,este inaintea mea si a familiei mele,nu avem nimic mai scump pe acest pamant decat ajutorul de la TINE,si Maica Domnului,care se roaga neincetat pentru noi toti pacatosii,sa ne luam fiecare Crucea si sa te urmam.
    Doamne,da-mi putere sa-mi duc si eu Crucea,ca ce urmeaza pe pamant,nu am unde sa fug,decat sa indur suferinta,cu ajutorul TAU.

    RăspundețiȘtergere