vineri, 16 aprilie 2021

MINUNEA LUI DUMNEZEU PE PĂMÂNT, ESTI TU !

                        Dragii mei,


În timp ce scriam la articolul anterior si ma gandeam la Minunile infaptuite de Bunul Dumnezeu si de Maica Domnului,aud un glas care imi spune sa pun si un Acatist de multumire,după care ,glasul imi mai spune si alte cuvinte care m-au uimit la propriu.
După cum vedem cu totii,nu sunt singura cand scriu.De-acolo ,de Sus din Cer, sunt supravegheata in toate cate spun si scriu.
Deci glasul spune asa:
                     "Ar trebui sa pui si Acatistul de multumire Lui Dumnezeu si Maicii Domnului!"
În aceasta clipa,ma gandeam la Minunea infaptuita de Maica Domnului in 2014,cu cei 2 tineri parinti care ,asteptau o fetita.
Si atunci aud din nou:
                Minunea Lui Dumnezeu pe pămant ,esti tu !"

După care,glasul a disparut.
Dragii mei,inchipuiti-va ce am simtit in acele momente; imi ziceam ca nu e adevarat,ca nu e vorba despre mine.Am recitit ceea ce notasem precum un robot, si mi-am dat seama ca despre mine era vorba. Va rog ,sa nu o luati ca pe o lauda de sine,căci nu este asa.
Oricate astfel de Cuvinte mari pe care le primesc din Cerul sfant,pe mine ma cutremura la propriu si ma face chiar sa plang. Plnag de bucurie,dar totodata plang si pentru faptul că,as putea gresi in toate catec fac si scriu si-atunci L-as mânia pe Dumnezeu Prea Bunul si pe Maica Domnului.
Adeseori, cand trebuie sa scriu ceva,sa dezvolt Mesajul divin,Il chem in ajutor pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos,dar si pe Maica Domnului atunci cand se impune,si intreb cum ar fi bine sa procedez sau cum ar trebui să scriu, ca sa nu gresesc.
Daca primesc raspuns ?
Categoric da !
Aud glas in dreapta mea, care pur si simplu imi dicteaza ce sa scriu,cum sa scriu si cand sa scriu.
Aud glas,  care-mi spune cum sa rezolv anumite lucruri ,ce mie-mi par mai greu de rezolvat.Nu voi spune imposibil, căci nimic nu este imposibil atunci cand ,avem Credinta in Dumnezeu si in Maicuta Domnului.
Nu este usor dragilor ca sa faci Voia TATALUI CERESC si a MAICII LUI DUMNEZEU,dar nici greu,deoarece, daca respectam cele 10 PORUNCI divine,nu avem cum sa gresim.Totul este sa vrem; totul este sa ne dorim a le implini după Voia Domnului si nu după voia noastra.
Asadar fratilor, oricat de greu ni s-ar pareaa trece cu bine peste obstacolele vietii,peste incercarile venite de la Dumnezeu, niciodata sa nu capitulam ,niciodata sa nu ne lepadam de Credinta,ci sa spunem: 
             Doamne,Te rog ajuta-mi mie pacatosului(a) ca sa fac numai Voia Ta!
   Maicuta Domnului ,Te rog acopera-ma cu Prea sfant si cu Prea curat Acoperamantul Tau si fie-Ti mila de mine păcatosul(a).
Exact asa arata Dumnezeu Tatal ,Dumnezeu Fiul si Prea Sfantul Duh:
                             Iisus Hristos Mantuitorul Lumi - Home | Facebook
Si exact asa arata Fecioara Maria,Maica Domnului nostru Iisus Hristos:
                               Set goblen, Maica Domnului cu Pruncul, diagrame A4 - eMAG.ro
De ne vom ruga asa fratilor, vom fi ajutati de Dumnezeu si de Maicuta Domnului,iar Sus in Cer cat si pe Pămant ,se va face mare bucurie pentru ca ne-am intors cu toata fiinta noastra la Dumnezeu.
Asa precum si eu ma bucur de voi dragilor, atunci cand, cititi cu drag si cu iubire toate cate eu scriu de la Duhul Sfant,iar inima si sufletul vostru se intorc la Dumnezeu si la Maicuta Domnului.
Sa nu fim deloc ingrijorati fratilor in privinta pandemiei ce a cuprins intreg pamantul,căci Dumnezeu a ingaduit ca sa trecem prin asta,pentru a ne aminti de El, pentru a ne intoarce la El. 
Sa dam multumire pentru toate,deoarece,toate sunt spre indreptarea noastra si spre mantuirea sufletului nostru,Amin!
                         Cu dragoste,Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu