joi, 22 aprilie 2021

URAGAN ! UN URAGAN CUMPLIT !

 .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

21 Aprilie 2021,ora 4,19 !

Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori,m-au trezit tipete de oameni, suieratul vantului,groaza oamenilor.

Vedeam dragii mei,inspre Est,Sud-Est, cum tot ce era pe pamant si la pamant,inclusiv oameni si animale, masini mai mari sau mai mici, toate erau ridicate prin aer.
Aud un glas care spune:
"Uragan !
Uragan cumplit !"
Văzând ca URAGANUL cumplit se apropia si de locul in care eram eu si multi alti oameni, ma gandeam oare cum as putea sa-i fac faţă, sa ma ţin de ceva.Iar in acest moment,vedeam un gard din fier si as fi vrut sa ma apropii de el.Dar Uraganul era deja aproape si ridicase gardul prin aer.
Dragii mei,din pacate,vom auzi de un URAGAN cumplit,un URAGAN cum nu a mai fost pana acum.Unde anume sau cand se va produce acesta,eu nu stiu a va spune.Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne apere si sa ne ocroteasca pe noi toti Fiii Săi.
Sa ne rugam ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit, cu voie sau fara de voie! Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi ,iubitori si iertatori,căci numai asa vom putea dobandi IMPARATIA CERURILOR !
Cu dragoste,Maria.







8 comentarii:

  1. Indonezia are 72 de ore să găsească submarinul dispărut, înainte ca echipajul să rămână fără oxigen-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Adjunctul de la contrainformatiile Armatei Romane care a delapidat banii operativi si si-a facut o vila,recunoaste ca ei cu asta se ocupa si a cumparat si costumul de schi al lui Iohannis Alogenul care acum spune ca avem servicii ''foarte BUNE''
    Eu as spune sa-i vedem cum se vor amuza rusii care-i vor dori Davai Paltonul,pardon costumul de schii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Maica stareţă de la Mănăstirea Tismana a murit
    Maica Ierusalima, una dintre cele mai iubite călugăriţe din România, a murit. Aceasta avea 92 de ani. Cuvioasa maică a fost stareţă a Mănăstirii Tismana din judeţul Gorj.

    RăspundețiȘtergere
  4. În ziua de 22 Aprilie 2021 la ora 00:17:42 (ora locală a României) s-a produs în WESTERN TURKEY un cutremur cu magnitudinea ml 4.2, la adâncimea de 2km.

    RăspundețiȘtergere
  5. uraganele sunt in ATLANTIC iar musonii in PACIFIC!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului de asa nenorociri pe toata.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Rusia anunta inceperea retragerii trupelor suplimentare din Crimeea care ar fi facut parte dintr-un exercitiu militar,in timp ce Putin anunta 10 zile de concediu pentru toti rusii in luna Mai pentru cotrolarea Pandemiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Palatul baronului Brukenthal din AVRIG-Sibiu s-a deschis pentru turisti.
    Urmeaza casele ''baronului' Iohannis din SIBIU si America??
    Astea cred ca ar trebui facute case familiale pentru copii institutionalizati,pentru ca el nu a fost in stare sa ia macar unul sa-l creasca decit sa se plimbe cu bicicleta cu cateii dupa el ca un cocostirc caraghios pe ea, dupa ce a mai si oprit circulatia pentru el-craciun.

    RăspundețiȘtergere