luni, 12 aprilie 2021

ABUZURI SEXUALE ?

  .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                              11 Aprilie 2021,ora 22,34 !


                                Dragii mei,


În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa:

            "Situatia este grava!

             Vin vremuri urâte ! 

            Nu vor bani,vor abuzuri sexuale!"

Dupa care,glasul dispare.

Dragii mei, din pacate vom auzi de aceasta situatie neplacuta.Cand ,unde si din ce motiv,nu stiu a va spune.Ceea ce stiu cu certitudine,este faptul că,avem nevoie de  mai multa Credinta si de multa iubire faţă de Aproapele.Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ne ajute si sa ne apere de tot ce ne aduce necazuri si suferinta.

                            Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Rezultatul migratiei musulmanilor din Asia si Africa spre sudul Europei va duce la metisarea populatiei locale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum in direct Tentativa de executie stalinista politica si fizica la Parlament a senatoarei Sosoaca cu judecarea ei in lipsa dar cu propaganda arajata cu televiziunile platite din fondurile statului de Dictatura minoritarilor din Romania,a fost tinuta fortat la usa de sefa comisiei parlamentare cu doi 'haimadaci'-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și plăcerea unor cretini, neaoși, de-ai imita. Visează la multe neveste, la teroriști care să-i apere de ,,răutatea,, cetățenilor care nu vor nici ln ruptul capului să le lnșekeagă convingerile și ,,nevoile,,

    RăspundețiȘtergere
  4. de cand lumea exista abateri sexuale din motive de: educatie, hormonale,probleme genetice etc-trebuie perseverenta pentru a trece de aceste probleme si credinta

    RăspundețiȘtergere