duminică, 25 aprilie 2021

ROSIILE CU MOŢ, SUNT OARE BUNE PENTRU CONSUM? SAU NE DISTRUG PANCREASUL ?

 

.
25 Aprilie 2021,ora 2,10 !

Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca as mai fi avut inca un ochi in milocul fruntii,vad o curte mare ca la o Intreprindere,iar in curte ,se afla un munte urias de rosii nu prea mari, dar bine inrosite,precum inrosim ouale de Sfintele Pasti.
Tot acest munte de rosii, avea ceva specific rosiilor contrafacute,pline de chimicale care daca le consumam ,in timp ,ne pot distruge sanatatea si de ce nu,din pacate,chiar sa ne pierdem viata.
Absolut,dar absolut fiecare rosie era de un rosu grena, avea desenat pe ea,fireste,doar ca sa ne arate noua ca sunt atragatoare,imbietoare,doi ochi mari si veseli,doi ochi albastri ,doi ochi fericiti că vad astfel de rosii.
Iar daca ochii de pe fiecare rosie ne imbia ca sa le cumparam, in mijlocul rosiei,a fiecarei rosii din muntele de rosii, tocmai crestea un moţ sau mai bine spus si pe intelesul tuturor,un nas lung si rosu ca al lui Pinochio.
Asa precum suntem tentati ca sa cumparam tot ce are ambalaj frumos,dar in interior gasim produsul plin de chimicale,tot la fel, culoarea rosiilor ne imbia ca sa le cumparam cu ochii, de s-ar fi putut.
Au aparut rosii pe piata dragilor, asadar,trebuie sa avem mare grija daca le cumparam si de unde le cumparam.Ar fi pacat ca sa ne otravim trupul cu chimicale,numai pentru faptul ca,suntem pofticiosi si vrem ca sa mancam acum ,rosii.
Cand am fost in Ierusalim,am vazut din autocar terenuri nisipoase,unde nu crestea nici macar un fir de iarba, absolut nimic . Dar, in mijlocul acestor terenuri fara niciun fir de iarba ,erau solarii. Fiecare lujer de rosie din solarii,avea legat pentru fiecare rosie,pentru fiecare rod,o punguta albastra in care se gaseau solutii chimice ce alimentau rosia verde inca de cand era cat nuca.In doar cateva zile,acea rosie care se afla in punguta cu chimicale,crestea si se facea grena la culoare,era numai "buna "de mancat.
Cineva din autocar,care era de prin partile locului,ne spunea ca ei nu mananca astfel de rosii si ca sunt doar pentru turisti.Localnicii importau rosii bune,chiar din Romania.
Asadar prieteni,daca vreti sa fiti sanatosi si sa nu va imbolnaviti stomacul si ficatul,aveti grija mare ce fel de rosii mancati.
Un glas imi spune chiar acum,asa:
"Daca vreti sa nu va imbolnaviti Pancreasul!"
Deci,daca vom avea ghinionul sa cumparam rosii vopsite si pline de chimicale, vom omorâ Pancreasul,iar acest lucru tragic,ne va omorâ pe noi.
Alegerea ,ne apartine fiecaruia dintre noi!
Cu dragoste,Maria.


18 comentarii:

  1. Eu as avea grija la acest mesaj pt ca nu mi se pare in regula,dupa mine inseamna nencredere si minciuna chiar exact ca in "pinochio" cind ii creste nasul,acuma depinde si ce mancam.Este mai bine sa mancam sanatos ceea ce producem sau cumparam direct de la tarani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Taranii care vand in piete pun si ei ingrasaminte chimice pentru ceea ce produc pentru vanzare. Doar pentru ei pun seminte fara chimicale, dar pentru restul, se pun chimicale din plin...

      Ștergere
    2. 16.46 exact, si nu se zgarcesc deloc, pun fara masura de aceea legumele sunt lemnoase si nu au miros si gust.

      Ștergere
    3. Am cumparat vara din piata de la diferiti producatori (deci nu erau aceiasi!!!), in sezonul in care se vand aceste legume urmatoarele: cartofi, vinete, rosii, dovlecei. La toate aceste legume, in veri diferite, la producatori diferiti, am gasit tot interiorul legumelor innegrit. Exteriorul era foarte tare, nici nu ati fi zis ca ar avea ceva. Doar la cartofi exteriorul era verde, dar erau foarte tari, iar interiorul era innegrit.
      Acest lucru se intampla din cauza chimicalelor puse in exces care au ars la propriu interiorul legumelor!!!
      Deci se folosesc la noi ingrasaminte puse cu kilogramul, nu cu gramul.

      Ștergere
  2. Nu numai rosiile din strainatate sint pline de astfel de chimicale ci si cele oltenesti,nu toti oltenii dar Majoritatea cumpara la negru substante de prin Bularia aduse din Turcia care inrosesc rosiile in maxim 8-12 ore-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multi agricultori pun enorm de multe chimicale de gasiti legumele arse si innegrite in interior. Si nu pun cat scrie pe eticheta si sa dilueze in apa, ci pun tot pachetul, nici nu citesc ce scrie mic pe ambalajul chimicalelor. Si pun acolo, sa fie, sa creasca cat mai repede in timp cat mai scurt.

      Ștergere
    2. Se folosește o substanță interzisă în UE,este procurată de la bulgari și se numește Etrel,pentru coacerea rapidă și ieșirea timpurie pe piață,roșiile se cunosc după vârful alungit,când este tăiată o roșie,aceasta încă este parțial verde în interior și sunt toxice,țăranii s-au reorientat și ei,pepenii verzi se stropesc cu atâtea stimulente periculoase,încât nimic nu rămâne ecologic,ECO este o vorbă aruncată în vânt,doar cine plantează pentru consumul propriu și ține la sănătatea sa,numai acela mănâncă relativ sănătos !

      Ștergere
    3. 16.49, eu am cumparat direct de la diferiti producatori legume arse in interior si innegrite direct si nu am cumparat acele legume in afara sezonului, ci vara! Le-am aruncat ca nu se puteau consuma. Asa ca nici in piete nu mai sunt legume normale, eco. E minciuna si cu eco asta. Doar sa va ia bani mai multi. E doar reclama si nimic mai mult.

      Ștergere
    4. Pepenii aparent sunt copti, rosii, dar toate semintele sunt albe - semn ca nu sunt copti. Iar gustul era crud.

      Ștergere
  3. Bulgarii sunt sfătuiţi să mănânce un „aliment minune” după vaccinare
    Recomandarea Centrului Naţional pentru Boli Infecţioase din ţara vecină este ca bulgarii să mănânce roşii după vaccinare, pentru că acestea ar preveni coagularea sângelui. Noi ce statuim razboi revolte si extraterestrii!?Bulgarii sunt sfătuiţi să mănânce un „aliment minune” după vaccinare
    Recomandarea Centrului Naţional pentru Boli Infecţioase din ţara vecină este ca bulgarii să mănânce roşii după vaccinare, pentru că acestea ar preveni coagularea sângelui. Noi ce sfatuim!? razboi revolte si extraterestrii!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Si rosiile romanesti au INITIUM, pe langa alte legume, fructe, paine, cereale etc.
    Romania a fost prima tara care a decis sa bage in produsele proprii acest fungicid cancerigen si deosebit de periculos - initium.

    Cititi:
    Romania, prima tara din lume care a omologat fungicidul Initium
    https://www.hotnews.ro/stire/7108408

    https://www.newsbuzau.ro/cultura-media/misterele-buzaului/adevaruri-interzise/5041-romania-este-otravita-prima-tara-din-lume-pe-care-se-experimenteaza-fungicidul-cancerigen-initium

    https://www.national.ro/old/romania-prima-tara-din-lume-pe-care-se-testeaza-fungicidele-basf-127329.html

    https://www.bzi.ro/romania-este-otravita-prima-tara-din-lume-pe-care-se-experimenteaza-fungicidul-cancerigen-initium-780073

    RăspundețiȘtergere
  5. Un STUDIU Medical spune ca pina in 2045 toti barbatii vor devenii INFERTILI din cauze[24 de ani]
    -10 procente genetice
    -90 Procente alimente cu lipsa vitam ;B3,Zn,,Magneziu,D,fumat
    -modificari endocrine date de obezitatemai ales abdominala
    si a Fenolului A a alimentelor din foli plastic trecute la variatii de temperatura Cald-rece frigider.
    -Dezhidratarea=lipsa apei,somn ore tirzii,STRES,steroizi anabolizanti,medicamente COVID.
    SOLUTIA-Sport ca urcatul scarilor Fructe locale naturale in anotimpul lor,evitarea Fastfood-urilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un STUDIU Medical spune ca pina in 2045 toti barbatii vor devenii INFERTILI din cauze[24 de ani]
    -10 procente genetice
    -90 Procente alimente cu lipsa vitam ;B3,Zn,,Magneziu,D,fumat
    -modificari endocrine date de obezitatemai ales abdominala
    si a Fenolului A a alimentelor din foli plastic trecute la variatii de temperatura Cald-rece frigider.
    -Dezhidratarea=lipsa apei,somn ore tirzii,STRES,steroizi anabolizanti,medicamente COVID.
    SOLUTIA-Sport ca urcatul scarilor Fructe locale naturale in anotimpul lor,evitarea Fastfood-urilor.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un olandez condamnat in Olanda la 4 ani inchisoare pentru ca a vindut, cumparata de la un roman, fermelor de pui Din Olanda fara autorizatie substanta Toxica Fitronil in urma carora fermele au trebuit sa omoare milioane de pui in valoare de 12 milioane de Euro-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine a falsificat vinul inainte de 1990 a fost omorat! Acum li se permite tuturor sa falsifice alimentele fara probleme.

      Ștergere
    2. Asa ar fi trebuit sa se procedeze si acum! E genocid sa fie otraviti oamenii cu atatea chimicale.

      Ștergere
  8. Nu mai suntem siguri de nimic doamna Maria.
    Acum un an dacă nu ma înșel am cumparat niste roșii, când am tăiat prima roșie în mijloc un lichid gălbui facut grămadă
    Ziceai ca am scos un dop asa sa revărsat.
    Era putin lipicios,le am aruncat pe toate.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  9. O ciudatenie mare in privinta rosiilor este ca in interior, toate semintele sunt incoltite, dar si innegrite. Iar ceea ce este incoltit este atins de mucegai si negreala la rosii proaspete, cumparate si taiate in ziua respectiva.
    Tuguiul acela nu este ceva normal. Pana acum, rosiile erau rotunde sau ovale (prunisoare).
    Nu mai cumparati rosii cu tugui si vazand producatorii ca nu se vand rosiile facute de ei ca printr-o minune in 3 zile, atunci nu vor mai pune chimicale in exces. Dar daca vad ca au vanzare, continua. Deci nu mai cumparati deloc acele tipuri de rosii si sa vedeti cum vor disparea - cum au aparut, asa vor si disparea!

    RăspundețiȘtergere