sâmbătă, 10 aprilie 2021

SUSPENDAREA GUVERNULUI ?UMILIREA POPORULUI ROMÂN !

 

                                9 Aprilie 2021,ora 3,18 !


                                     Dragii mei,


În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

     "Pregatiri de suspendare a Guvernului !

       Asa nu se mai putea ! 

    Au şoşotit si au ars până şi Speranta....!"

Prieteni dragi, avand in vedere ce se intampla acum in Romania,si mai ales scoaterea in strada a bolnavilor operati la Spitalul Foisor din Bucuresti , la ore tarzii din noapte, Guvernul poate fi demis,nu numai suspendat.S-au ascuns cu totii ca sobolanii,lasand poporul de izbeliste,popor care este umilit si zdrobit de acesti guvernanti si nu numai.



Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Dom nului,ca sa ne faca Dreptate ! Numai BUNUL DUMNEZEU ne mai poate face Dreptate! Cei care mor de Covid dragilor, sunt cei dragi noua,sunt oameni,sunt parinti,bunici,frati si surori,nu sunt animale ca sa fie aruncate in saci de gunoaie si direct la groapa. 



Rusine sa le fie celor care iau astfel de decizii diavolesti, si -i asigur ca,Rasplata divina le este aproape! Vor primi inzecit ,insutit faţă de ce-au facut ei poporului român,popor ales,popor sfant. Doamne ajuta !

                                       Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Alienii/demonii sunt la butoane! Ei sunt in spatele a tot ce se intampla pe Terra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o crima sa fie dati afara oameni abia operati! Pot face complicatii postoperatorii, scosi in frig afara se imbolnavesc de raceala clasica, obisnuita, fac aprindere de plamani si pe urma se spune ca au covid, dar probabil ca asta este si intentia - sa moara cat mai multi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Strigator la cer. Astazi ar fi trebuit praznuit la ctitoria sa, Sfantul Calinic de la Cernica. Nu are parte de asa ceva, pelerinii au fost intorsi din drum! Iar icoana sfantului, de la Manastirea Pasarea, lacrimeaza!

      Ștergere
  3. De ce stau goale spitalele modulare construite special pentru covid???
    De ce trebuiau dati afara pacientii proaspat operati dintr-un spital specializat in ortopedie???
    Vor sti medicii ortopezi sa trateze bolnavii de covid???
    Pacientii cu probleme ortopedice NU sunt tratati bine pentru problemele lor specifice ortopedice intr-un spital de cardiologie, pneumologie, nefrologie s.a.m.d.!!!!!!!
    Oamenii aceia proaspat operati pot face complicatii, se pot imbolnavi din cauza frigului de noapte. Cum sa dai pe cineva afara noaptea de oriunde? Si cu atat mai mult un pacient abia operat?
    Este o crima sa-i tratezi astfel, sa le faci asa ceva bietilor oameni!
    Desi se retin bani tuturor pentru contributiile la sanatate, deci si-au platit cu varf si indesat darile catre stat, asa ca nu este cazul sa fie tratati in halul asta!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vor sa nu mai avem acces pa serviciile medicale. nu vedeti ca l-au scos in fata pe voiculescu pt ca lumea sa-si abata gandurile de la arafat?

      Ștergere
  4. Daca vor fi suspendați le fac eu cadou ștreangul si săpunul. Hai cărel la puscarie pnl-usr și luati-vă și marioneta din vitrina de la doi coceni. Nu am crezut ca la atâția ani după căderea regimului nazist să trăim vremuri asemenea. O presupusă pandemie se poate combate cu metode omenești nu animalice de tip nazist. Am condamnat la nivel european propaganda nazistă dar practicile se pare că nu,oamenii sunt vânați pe stradă ,amenințați,terorizați, morții sunt ingropati ca animalele,pacientii sunt azvârliți în toiul noptii cu tărgile in stradă. Brrr , Doamne,unde ești Doamne să vezi ce-a mai ramas din oameni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care fac asa ceva nu se pot numi oameni, ci d-aia rai, duca-se pe pustii!
      Criminalii! Sa faca asa ceva?!?!? Revoltator!
      Sa dai oamenii abia operati la oase afara, in frig? Aveau frisoane, erau hatanati cu targile si le-au fost deplasate oasele vrand-nevrand.
      La incendii nu erau evacuati asa repede afara, ci erau lasati sa moara intoxicati, arsi cat mai multi...
      Doar traiesc din contributiile fiecaruia!
      Daca vor muri, nu vor mai fi vaci de muls, nu vor mai plati contributii, nu vor mai munci pentru a-i tine pe altii sa huzureasca!

      Ștergere
    2. Știți cumva care-i nazistul nr. 1;nazistul "șef"?! Nu l-ar mai răbda Dumnezeu!!! 😪Doamne iartă-mă, dar nu mai pot.... 😪😪😪

      Ștergere
  5. Urmeaza sa fie evacuati toti pacientii din spitalele Floreasca, Universitar, Fundeni!
    Bolnavii cronici de inima, accidentatii in coma, cei cu boli incurabile urmeaza sa fie evacuati zilele astea dupa modelul de la Foisor!!!!!!
    Strigator la cer!
    De asta mor oamenii, nu din cauza covrigului mai mult sau mai putin existent!
    Mai mor oamenii si de foame din cauza inchiderii fortate a tuturor afacerilor din toate domeniile, dar asta se doreste!
    In loc sa fi zis bogda proste pentru faptul ca oamenii daca traiesc, atunci prostimea si plateste taxe, impozite, se incearca sa fie omorati cu sange rece toti pacientii, toti oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oameni cu perfuzii, cu fracturi deschise, se simteau foarte rau, aveau frisoane, tremurau din cauza starii de rau si sa fie dati afara din spital noaptea? Unii nu aveau unde sa se duca. Posibil asa ceva?????
    Urmeaza si alte spitale sa fie evacuate.
    Chiar asa: De ce au fost construite acele spitale modulare pentru covrig? Pentru a nu fi folosite si pentru a fi dati afara pacientii din spitale???????
    Nicaieri NU SE INTAMPLA ASA CEVA, NICIUNDE IN INTREAGA LUME! Doar in Romania este sat fara caini si la propriu, si la figurat.
    Se omoara tot ce prind: oameni, animale, pasari, pomi care au si ei viata si dau viata, defriseaza pentru a nu mai avea oxigen si pentru a ajunge cu masca si sa se spuna ca au covid daca le sunt afectati plamanii de atata poluare.
    Medicii sunt someri de la spitalele astea cu pacienti evacuati!

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiati ca bietii medici de la Colentina nu isi mai desfasoara profesia de mai bine de 1 an??????!?!?!?!?!???
    Asa si medicii de la Foisor nu vor mai avea unde sa lucreze, isi vor pierde dexteritatea dupa pauze lungi!
    Asta se va intampla si cu medicii de la Universitar, Floreasca si Fundeni! Vor sa-i evacueze pe toti pacientii din acele spitale, au anuntat ca asta ii asteapta pe bietii pacienti.
    De ce directorii de spitale nu spun ca nu este bine ce se intampla? Sau ei sunt asigurati pe viata din salariile mari pe care le au?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  8. "212. Pare doar o cifră. Este numărul pacienților de la spitalul de Ortopedie de la Foișor scoși în stradă, la câteva ore după operație, la miezul nopții și la 7 grade Celsius. In pijamale, pe tărgi sau paturi înveliți doar cu o pătură. Unii au fost transferați la spitalul de Urgență Floreasca dar majoritatea au fost trimiși acasă. Irelevant faptul că totul e ilegal, evacuare forțată cu jandarmi și poliție care au invadat sălile de operații și i-au amenințat pe medici. Medicul in timpul operației este inviolabil și intangibil, iar actul medical nu poate fi atacat decât în Instanță și acolo doar în condiții speciale. Înainte să scriu, m-am lăsat furat de energia creată și îmi aduceam aminte de faptul că eram foarte bun la tir cu arma înainte de 89 in poligonul de la Dinamo. Trăgeam cu Vostok 2, o armă foarte grea, și mă speriam și eu de precizia pe care o aveam. Acum știu că un 7,62 costă doi euro. Primul care a spus în istorie că "Revoluțiile își devorează proprii copii"(au fost mai mulți care au spus același lucru) a fost jurnalistul Jacques Mallet du Pan care a surprins atrocitățile Revoluției Franceze. Printre altele a vrut să spună că nu există revoluții reale fără sacrificii, sau jertfe de sânge. Nu știu ce fac acum veteranii militari, cei din legiune, chiar și "bombardierii" care se tot laudă că ei controlează orașe și politicieni. Dar e vorba doar de doi euro. Apoi mă sună imediat un prieten din comunitatea de informații și îmi spune, parcă mi-ar fi citit gândurile, că ei îl protejează pe președinte și pe toți ceilalți pe care i-am dori noi carne de mici. Iar protecția nu e doar pentru 7,62 ci și pentru alte lucruri care nu se văd. Când mă pregăteam să îi răspund îmi completează imediat...Bilderberg. Toți primesc ordine de acolo. Toți, adică toată planeta. Nu se rezolvă situația dacă elimini un președinte sau ministru. Imediat vor trimite pe altcineva poate mult mai rău și de care posibil sa nu se știe nimic și poate nu e controlabil. Tot filmul este perfect regizat, haosul este organizat în cele mai mici detalii, în așteptarea unor reacții controlate. Pentru că am verificat, nici protectia lor PSI nu e cine știe ce. Adică toți sunt dispensabili iar ei au mereu pe cineva să ocupe posturile cheie și să mențină sistemul funcțional. Ce nu am înțeles încă, dar bănuiesc...de ce sunt îngroziți toți, dar absolut toți oamenii indiferent de funcții, putere, control, bani sau influență de orice fel când sunt contactați de persoane din partea acestei organizații. Ce le spune, cu ce ii șantajează, sau cu ce voce le vorbesc, cu ce înfățișare apar inaintea lor de îngheață chiar și înalți prelați ai Bisericii. Un singur lucru știu, nu sunt umani. Planeta nu este condusă de oameni. De asta sunt sigur, iar cu reptilele încă nu am învățat să luptăm. Încă...!"
    Preot Adrian Singurov

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seamana cu dialogul dintre Cezar Brad si Massini din cartea
      " Viitor cu cap de mort". Organizatia Cranii si oase baga fiori de groaza in ei.
      Da, asa este...Cei ce L-au rastignit pe Hristos sunt aceiasi care acum fac jocurile pe pamant. Nu se poate iesi decat pe Calea Inimii din planul lor. Lucru pe care romanii inca nu-l fac. Nu ies niciodata in strada ca sa apere copiii de pedofilii lasati intentionat nepedepsiti sau impotriva caracatitei care face trafic cu orice se poate. Romanii ies in strada pentru bani sau pentru ca ii scoate cineva dirijat. Acum se urmareste sacrificarea lui Arafat, folosindu-se de nationalismul xenofob in care romanii au fost atrasi tot intentionat.
      Cand ii spui Arahat unui medic scolit bine pe vremea lui Ceausescu, la Tg-Mures, unde facultatea era pe bune, nu ca acum, rahatul ti se intoarce inapoi in nas. Una este sa cantaresti ce face omul acela, poate ca si el fortat sa faca lucruri pe care nu doreste sa le faca, alta este sa-l dispretuiesti tu, nimicule analfabet, montat sa te pui cu toporul pe medici si pe SMURD. Toti analfabetii se dau cunoscatori de medicina pe net.
      Exact ca la revolutie, se vrea ceva. Ce? Vom vedea.
      Minciuna cu cei 10.000 de morti Covid in saci seamana cu minciuna cu cei 60.000 de morti, genocidul de care Ceausescu a fost acuzat. Ura si iubirea sunt doua linii paralele. Dupa ce Arafat va cadea, SMURD va ajunge in mainile cui poftește privatizarea SMURD. Basescu a dorit mult asta...Basescu e omul nemților. Observati nazismul care a contaminat si Romania prin grupurile fals nationaliste?
      Nu ne dau niciodata de ales decat intre doua rele. Arafat a fost raul cel mic. Daca spitalele si SMURD vor ajunge in mainile ucigașe, o sa vedeti furt de copii din spitale, trafic de organe si spitale ca in America, unde cine nu are asigurare medicala scumpa nu este primit.
      Deci, pana la Dumnezeu Tatal,e cale lunga pentru romani...Pentru ca dogma si moastele nu sunt Iubire. Doar niste ritualuri care aduc bani in buzunarele unora sau altora.
      N-ar fi rău sa intervina Dumnezeu...Dar atata timp cat romanii sunt cu banul, distractia si dracu', nu se atinge masa critica necesara schimbarii.
      Dracu se bate cu Dumnezeu cu mainile voastre.

      Ștergere
    2. Harul si ingerii Domnului pot lupta, dar numai langa si prin oameni viteji. Nu mai este timp pentru caldicei. Din pacate, vorba dnei Maria, din pacate - caci iar vom suferi ff mult - este nevoie de o revolta. Si de o imensa jertfa de rugaciune.

      Ștergere
  9. Undei Wuhanus,Châțu mâțu ..fătălăul Rareș Bogdan & company etc?Se ascund șobolanii și ies după val,pentru că nu-i așa: Ce e val ca valul trece..?

    RăspundețiȘtergere
  10. La ora asta se incheie Protestul din fata Palatului Dictaturii Evreiesti Iohanniste prin citirea unei Liste de Revendicari, cam apolitice...deocamdata ,dar'' pofta vine mincind''-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dna Maria, ce vor sa faca cu Europa? Vor sa o desfiinteze? Oamenii nu vor accepta incalcarea liberului arbitru asa cum a lasat Dzeu. Ma refer la vaccinarea obligatorie. Vom pleca din Europa in SUA, Canada, America de Sud, Australia, chiar si in Asia, dar vom refuza sa ne vaccinam. Avem boli cronice, avem pr de sanatate vechi. Nu ne pot obliga sa murim de fapt. Ei trebuiesc inlaturati, cu tot ce do al lor. Nu se poate dictatura medicala. Cine raspunde pt cei morti dupa vaccinare? Au desfiintat mallpractisul? Sunt medici care au scheme de vindecare. Lasati-i sa vorbeasca. Faceti-i cunoscuti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.facebook.com/100000751984970/posts/3837552276279801/?sfnsn=wa&d=w&vh=i

      Ștergere
    2. Ei, nu accepta! Compari purtatul unei măști cu acceptarea uciderii copiilor pe tot pamantul? Când infometeaza si ucid, abuzeaza sexual copii, nu le incalca liberul arbitru? Ba da! Si nu v-am vazut urlând in strada de durere pentru ca in toata lumea mor copii in razboaiele lor. Iesiti pentru mască pentru ca asa vor ei sa faceti. Sunt foarte multi care poartă masca si vor sa se vaccineze. Sunteti pusi unii impotriva celorlalti ca sa va dea de lucru, sa poata ei sa-si faca planurile prin lume.
      Sa fi ieșit in același timp romanii impotriva coruptilor, indiferent de culoarea politica, ar fi fost o forta! Dar v-au fragmentat ca sa va stapaneasca.
      Stiti ce i-a atras ca pe muste asupra Romaniei? Trufia de arieni a dacilor. Dacii au dat-o pe nazism si experimente
      " paranormale"? Nazismul atrage nazism. Mizeria necuratata nu atrage albine, ci muște. Adica demoni.

      Ștergere
  12. https://www.facebook.com/100000751984970/posts/3837552276279801/?sfnsn=wa&d=w&vh=i

    RăspundețiȘtergere
  13. De mai mult de un an,de cind nu au facut mai nimic,numai se luptau intre ei pentru putere,putea sa ridice niste spitale,chiar modulare!De ce numai anul trecut au facut asta?S-au imprumutat cu gramada de bani de mai multe ori,ce au facut cu ei!?Chinezii au construit un spital in 10 zile...Ciudat si faptul ca de la chinezii astia ,nu se mai aude nimic,nu au nici o problema cu covidul...

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu va fie Frica si Wuhannis Pica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa nu uitam o vorba spusă de cineva înainte de a intra noi in UE.
    Nu vreau să-i dau numele ca am urmarit si a avut de suferit prin faptul că a spus ;
    Nu va bucurați ca intram in UE ca nu ne va aduce nimic bun,ba din contra vom avea mult de suferit si uitati ca asa este.
    Dar ca este un dar aici,ROMANIA va fi cuiul lui Pepelea in UE până la urmă si nu va face la un moment dat România ce va zice UE ci UE va face ce va zice România.
    Nu pot sa uit aceste vorbe pe care le am în minte de ani buni precum am în minte tot ce spune doamna Maria si toate se adeveresc văzând cu ochii.
    Sa speram ca poporul roman va auzi glasul inimii care este glasul lui Dumnezeu și se va ridica din mizeria care nea târât mulți fără Dumnezeu și care încearcă cu disperare să ne șteargă ca popor de pe fața pământului,sa ne depopuleze satele și să facă din noi slugile străinilor.
    Dumnezeu nu va îngădui până la sfârșit aceasta batjocură la adresa poporului român creștin.
    Au tabarat ca hainele pe popor prin adepții Satanei pentru dărâmarea credinței strămoșești si a ortodoxiei.
    Zic ca in mesajele doamnei Maria:
    JOS LABELE DE PE POPORUL ROMÂN.
    Mântuitorul Sufletelor Noastre este cu poporul său ales si nu va îngădui până la sfârșit acest genocid, ca asta se întâmplă acum un genocid împotriva oamenilor.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Sa ne apere de forțele malefice si sa ne unească Dumnezeu și Maica Domnului în dragoste frățească.
    BINE ESTE A locui frații împreună.
    O zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți fii săi.💐❤

    RăspundețiȘtergere
  16. In ziua urmatoare evacuarii spitalului, TOTI bucurestenii trebuiau sa fie in strada, respectand regulile minime de protectie din aceste vremuri, adica distanta minima, masca, sal ,ochelari de soare. De noi depinde, nu de Bilderberg.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cat timp marea majoritate a populației va sta în case la tv acesti ticăloși își vor bate joc de noi.Vor spune că doar o mică parte este împotriva împotriva dictaturii.

    RăspundețiȘtergere
  18. Doctorul Dulcan cel care a scris cartea ''Inteligenta materiei' spune;
    ''Ce crestini suntem noi daca luam de la ATI omul mort si sedat si-l inmormintam in citeva ore dezbracat si fara preot ,el se poate trezi daca nu e respectata traditia crestina cu cele 3 zile,e o crima''.
    Nu o crima ci 25 de mii de suflete ,dar ateii care conduc Romania nu cred in suflet ei fiind ATEI unii iar ceilalti care au boicotat referendumul pentru Familia Crestina nu sint CRESTINI dar vor prin Forta sa conduca Romania prin Dictatura cu votul lor de doar 15 procente din poporul roman cu minoritarii lor PNL Evreiesc si UDMR-ul lor cu toti la un loc, doar 15 procente-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar este interzisa orice inmormantare mai devreme de 48 de ore! Nu este permisa inmormantarea a doua zi. Oamenii respectivi pot fi in coma, in moarte clinica si se trezesc in groapa. Fereasca Dumnezeu!

      Ștergere
  19. Acum Basescu pe TV; ;;Traim o Barbarie si INcompetenta..Minciuna bazata pe Prostie de Redusi Mintal...Incompetenta sub orice limita,lipsa de organizare.
    Pete definitive pe blazonul lui Iohannis si al acestui Guvern,oameni incapabili sa conduca,menegementul catastrofal al Pandemiei,presedintele cu Guvernul -Sau sa-i oblige sa anticipeze
    Incompetenta si DISPRETUL tine de PENAL.
    Daca eram premier nu-i apuca masa de prinz nici pe ARAFAT nici pe Voiculescu ci REvocarea lor conform CONSTITUTIEI.''-craciun..

    RăspundețiȘtergere
  20. Gabris a fost primul care a spus că România este grădină Maicii Domnului si Noul Ierusalim in secolul trecut . Apoi toți sau luat dupa el!? Pana la urma adevărul invinge întotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  21. Andeea Cojocaru''; Iohannis vinde iluzii,pielea ursului din padure cind se lauda cu banii luati cu imprumut de la UE dar a carei hotarire e atacata cu multe motive la Curttea Constitutionala a UE''-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. 15,01 Gavris pe nume real Gavril era un batrin din Tiha Birgaului-Bistrita Nasaud decedat in 1945 care avea darul de a putea vedea viitorul oamenilor,la el veneau sotiile sa-l intrebe cind li se vor intoarce sotii din razboi.
    El spunea ca in viitor se va construi prin sat un drum drept ca pielea[asfaltat] care va face legatura cu Moldova si ca in muntii Birgaului in viitor va erupe un vulcan-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Rectific Grigore Pop zis Gabris decedat in 1944-craciun.

    RăspundețiȘtergere