miercuri, 14 aprilie 2021

ALERTA LA GRANIŢA ROMÂNIEI ?

            .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                             .

                                          13 Aprilie 2021,ora 4,44 !


                                  Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa:

          "Alerta !

          Stare de alerta la graniţa României !"

Dupa care,glasul a disparut.

Dragii mei, sa nu uitam ca la granita Romaniei,nu este tocmai liniste si pace.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa nu inceapa un adevarat razboi in acest conflict din Estul Ucrainei.

Iata:

Conflict în estul Ucrainei: Zelenski a solicitat să discute cu Putin, dar încă nu a primit un răspuns

vladimir-putin-senilata
Ultimul eveniment în public al lui Vladimir Putin a fost alături de Serghei Șoigu. Foto: kremlin.ru

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a solicitat să discute cu omologul său rus Vladimir Putin cu privire la escaladarea conflictului din estul Ucrainei, dar nu a primit deocamdată niciun răspuns, a anunţat luni purtătoarea de cuvânt a administraţiei prezidenţiale de la Kiev, scrie Agerpres.  Rusia a comasat peste 40.000 de soldaţi în apropierea frontierei estice a Ucrainei şi alţi 40.000 de soldaţi în Crimeea, a spus Iulia Mendel, purtătoarea de cuvânt a administraţiei prezidenţiale de la Kiev.

Preşedintele Zelenski se va deplasa la Paris pentru discuţii despre escaladarea conflictului din regiunea Donbas, a adăugat ea.

„Biroul preşedintelui, evident, a făcut o cerere pentru a vorbi cu Vladimir Putin. Încă nu am primit un răspuns şi sperăm foarte mult că acesta nu este un refuz de a dialoga”, a precizat reprezentanta Kievului.

Preşedintele rus a acuzat vineri Ucraina de „acţiuni provocatoare periculoase” în regiunea Donbas, în contextul intensificării confruntărilor între forţele guvernamentale ucrainene şi separatiştii pro-ruşi.

Duminică, Kremlinul a anunţat că trebuie îndeplinite anumite condiţii din acordurile de pace de la Minsk pe tema conflictului din estul Ucrainei înaintea începerii unei noi runde de negocieri de pace.

„Formatul Normandia” a adus la aceeaşi masă a discuţiilor liderii Ucrainei, Rusiei, Germaniei şi Franţei cu scopul de a contribui la încetarea conflictului din estul Ucrainei între forţele Kievului şi separatişti proruşi.

35 de comentarii:

  1. Alerta la granita poate fi si cu Serbia unde a crescut traficul localnicilor cu migranti musulmani peste judetul Timis spre Ungaria cu tinta spre vestul Europei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cota de migranti in 2021 negociată pentru petrol gratis pana in 2024 este de 1,5 milioane migranţi sa tranziteze tara noastră!? Cotă negociată de anul trecut. Urmează o migratie pentru la anul tot atâta catre Afganistan iar pestr doi ani cota de 2 milioane catre Oman!?

      Ștergere
  2. Da,așa va fi. Intr-un comentariu la o postare a dumneavoastra in urmă cu vreo doua luni am scris printre altele si ca armata romaniei va fi scoasa de la naftalina si urcata pe metereze. Trecand peste asta un razboi in apropierea romaniei prin invadarea ucrainei de catre rusia un razboi care va aprinde si marea neagra nu ar trebui vazut ca o catastrofa. Daca am fi baieti destepti am avea de castigat prin faptul ca suntem granita nato in cazul unui razboi. Dar tinand cont ca suntem romani si suntem condusi de niste tembeli iar la noi se moare pe timp de pace mai mult ca in zonele de razboi da un razboi la granita romaniei va fi o catastrofa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Basescu spune ca singura posibilitate de a impiedica pe Putin sa ajunga pe bratul Chilia la gurile Dunarii ar fi ca UE sa contribuie la dotarea cu tehnica militara a armatei ucrainiene care sa o faca sa poata aduce daune majore,grele invadatorilor rusi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02.42 mai lasa-ne cu basescu al tau ca nu e Oracolul din Delhi. Stai toata ziua si belesti ochii la tembelzor, altceva nu stii sa faci!

      Ștergere
  4. Nu trebuie sa ne băgăm unde nu ne fierbe oala sa ne vedem de sărăcia noastră Bideu sa și arate mușchii singur dacă îndrăznește Dar la cât e de.... Nu i nimic de mirare

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este anonim 01-03 asa este,cu asemenea conducători este vai si amar.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți
    Doamne fa pace in cer si lumină
    Fa pace si lumină pe Pământ
    Fa pace Doamne lumină pentru fiecare.
    O zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  6. A inceput de AZI sa cada cite-un Repetent,Astazi ministrul Voiculescu.
    Bravo celor de la AUR pentru manifestatia hotaritoare pe ploaie de ieri si astazi cu sacii negrii de la ministerul Sanatatii cu o cruce pe saci,cind multimea nu mai prea avea sperante.
    Si totusi se poate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Rusia nu se va linisti in ce priveste Ucraina,va continua sa puna presiune in toate formele posibile. Deocamdata incearca prin masarea trupelor si a armamentului in apropierea granitei o negociere cu America . Rusia forteaza doar obtinerea din partea Americii a unor castiguri economice si anularea unor embargouri asta o spune si modul lent si televizat de mutare a tehnicii militare. Rusia daca dorea atacarea Ucrainei era la patru dimineata in Kiev nici nu aveau timp sa-si traga izmenele Ucrainienii. Cat despre hollywood-ul American prin serviciile lor secrete care au constatat ca Rusia va evita o confruntare cu America in viitorul apropiat este un alt fâs American. Rusia se sperie de America asa cum s-a speriat cand a anexat Crimeea in timp ce serviciile secrete Americane nu stiau cum ii cheama cu buletinul in mana si cum au ripostat Americanii inghitind in sec. Daca Rusia va dori anexarea Ucrainei o va face . Un razboi declansat in Ucraina pe scara larga prin interpusi va dura vreo 20 de ani vezi Siria si rezultatele vor fi o Ucraina distrusa fara nici un castigator vezi Siria. America si nato nu va avea curajul sa atace Rusia se tem de un razboi nuclear mondial se vor confrunta pe teritoriul Ucrainei vreo 20 de ani si dupa ce va deveni totul un norman de moloz vor pleca toti acasa cu coada intre picioare asa cum au facut in Siria. In plus odata cu declansarea unor confruntari militare in Ucraina lupii care stau la panda vor ataca , China va invada Taiwanul pornind un razboi in marea Chinei de sud iar Iranul va bubui Israelul si te-o chema pe tine America dar nu esti Superman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. America are un atu urias,este aliata cu Romania.

      Ștergere
  8. Normal era sa pice si Arafat,dar asta stie prea multe despre conturile GRASE ale celorlalti din BANII de medicamente.
    Barna ameninta ca pleaca de la Guvernare,dar plecati maaa... unde si-a dus Dracul copii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.11 nu mai bine pleci tu de pe blog si din Romania? S-ar curata astmosfera.

      Ștergere
  9. Ionut Neagu de la partidul AUR a interpelat ,in 17 februarie 2021, pe premierul Citu despre ''Planul'Kos Karoly'' aplicat de Ungaria in Transilvania prin intermediul Fundatiei PRO Economica condusa de Kozma Monika membra UDMR care vizeaza'de-suveranizarea Romaniei in Transilvania si construieste o identitate nationala pe un teritoriu care depaseste granitile de stat' ale Ungariei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cica baieti destepti la granita unui nato Inexistent!!!Pai pana sa se adune nato suntem mancati cu fulgi cu tot.Numa sa inchida ungurii granita si suntem in rahat pana in gat.Santeti pe langa rau de tot.Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  11. COVIDUL ,prima data cind fac si chinezii un lucru care te tine pina mori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.26 plagiatorule!

      Ștergere
    2. Craciun, ai o codita;cainii latra, ursul merge inainte...
      Multumesc pt postari,craciun.

      Ștergere
  12. Pensii speciale 2021. Raport revoltător făcut public. Peste 3.000 de pensionari nu au platit deloc contribuţie, dar încasează 654 milioane de lei pe an!
    Vin cifre revoltătoare din sectorul pensiilor. Se pare că aproape o treime dintre cei 9.615 de pensionari nu îşi primesc pensiile lunare în baza propriilor contribuţii, acestea fiind plătite integral din bugetul de stat.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai nea Petre, cand or plecat rusii in58, unu de la noi io zas mai marelui lor sa ia si cozile de topor cu ei.Si ala om cu minte io rarpuns ca nu are mama rusie topoare cate cozi sunt la noi.Pai despre ce sa mai graim?!!!Pa pa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Microcipul care detectează Covid-19, înainte să apară simptomele
    Microcipul care detectează Covid-19, înainte să apară simptomele. Oamenii de știință de la Pentagon au creat un dispozitiv care, odată ce l-ai introdus sub piele, va detecta infecția cu coronavirus, înainte de apariția simptomelor,-craciunel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Microcipul și vaccinul anti covrig sunt semnul fiarei pe trup,încălcarea Poruncilor și Sabatelor Lui Elohim Dumnezeu și ale Domnului Iisus Hristos e semnul fiarei pe suflet!

      Ștergere
    2. Prostii. Ala-i cip pentru altceva. Sa si-l bage cine vrea daca nu are minte.
      Daca nu are creier este ajutat si coordonat. :))))))

      Ștergere
  15. În ziua de 13 Aprilie 2021 la ora 23:28:06 (ora locală a României) s-a produs în DODECANESE ISLANDS, GREECE un cutremur puternic cu magnitudinea ml 5.2, la adâncimea de 10km. Urmează încă unul la fel de puternic cât de curând!?

    RăspundețiȘtergere
  16. Se pare ca USR PLUS au decis sa nu mai participe la sedintele de Guvern atit timp cit Citu mai ramine premier pecetluindu-i caderea acestuia si a Guvernului.
    Inca un mesaj pe punctul de a se implinii si probabil Barna-omul lui Coldea dupa spusa de aseara pe Canal D a lui Guse, va ajunge premier -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.romaniatv.net/incendiu-la-spital-covid-din-india-patru-persoane-au-murit-pe-loc_5414103.html
    S-a întâmplat si acest incendiu exact cum a fost prezis. Urmează in curand inca unul cu victime!?

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.romaniatv.net/cum-va-arata-lumea-in-2040-cinci-scenarii-ale-analistilor-serviciilor-secrete-din-sua_5412053.html
    Inspirație pentru ghicitori!?

    RăspundețiȘtergere
  19. Radu Morare, vizionar tare-n gura esti !

    RăspundețiȘtergere
  20. Până la urmă,unii caută să declanșeze un război ca să-și acopere urmele,iar noi am putea fi folosiți ca avanpost pentru conflicte străine.

    RăspundețiȘtergere
  21. NATO totusi se misca Ilie si inclusiv Romania anunta retragerea incepind cu 1 Mai din Afganistan,o simpla coincidenta sau repozitionare in Europa unde SUA a mai adus 20 mii de soldati in Germania iar in est face investitii in infrastructura si depozite.
    Tot SUA si tot prin Biden anunta trimiterea acasa a unui numar de diplomati de la Ambasada din SUA a Rusiei cit si restrictii in cumpararea datoriei de stat a Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dupa ce Marti Sosoaca desi impiedicata fizic pina la urma a reusit saintre la Comisia parlamentara juridica astazi comisia sub masca Secretului de Stat au discutat si cazul Sosoaca in lipsa acesteia .
    E nu numai un Mare ABUZ facut de juristii din Comisia Juridica a Parlamentului dar si o inalcare Grosolana a legii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. 19,36 craciunel ,dupa cum spune Ilie noi sintem bogati decit Pentagonul...la cozi de Topor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Dau unii târcoale, cu afaceri. Miza este Ardealul. Pe unul l-au văzut. Avea pașapor fals. Rămâne de văzut cat de abile sunt autoritățile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa se duca la ei acasa. Ce cauta in Romania si cu pasaport fals? Sa fie pedepsiti invadatorii care recurg la astfel de fapte!

      Ștergere
  25. rusii sunt la fel de imperialisti ca americanii-nu vor sa le scape nimic din mana-calca tari si pe cadavre-vom vedea ce va fi asa cum a spus ARSENIE BOCA

    RăspundețiȘtergere