duminică, 18 aprilie 2021

IISUS HRISTOS VINE CATRE OMENIRE !



         .
"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                          

                    Dragii mei,

Astazi dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva uimitor, ceva divin si curat.
Glasul spune asa:

                    "S-a pornit Cuvantul !
Dar un alt glas intervine si corecteaza :

                     S -a îndreptat Cuvantul !
                     S-a îndreptat Cuvantul                                către ei !
                     Şi-am zis : 
           Venirea Lui Iisus Hristos, este aproape !"
                                                               Related image.

Prieteni dragi, am scris adeseori despre VENIREA LUI IISUS HRISTOS ca este foarte aproape. Si chiar este dragilor  foarte aproape. Aceasta insemnand ,conform MESAJULUI DIVIN  de astazi că MANTUITORUL va veni spe Omenire mai curand decat credem.
Sa credem si noi in MÂNTUITORUL HRISTOS, in venirea Sa in Romania Duhului Sfant, sa ne rugam Lui si Maicii Sale Pururea Prea Curata Fecioara Maria ,Carora Li se cuvine toata Slava,cinstea si inchinarea ,Amin !
                 Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. SFANTA BIBLIE,adevar ne vorbeste,chiar daca pe pamant sunt peste 1800,de religii,fiecare spune ca a lui este cea adevarata,eu spun ca SFANTA BIBLIE CEREASCA,nu este pe pamant,este ascunsa,dar SFANTA TREIME,o va scoate la lumina,cand va veni si PRUNCA LUI DUMNEZEU 7, sa pregateasca omenirea,pana la a DOUA VENIRE A MANTUITORULUI LUMII,pe pamantul Romanesc,unde S-A NASCUT,dar nu a copilarit,in zona Moldovei,intre STEFAN CEL MARE si SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA,de la Iasi,sa ne rugam neincetat,ca urmeaza marea suferinta a noastra a Romanilor,si pe urma ajungem o tara Sfanta,inaintea intregii lumi,ce ne este scris in cer,asa va fi si pe pamantul Romanesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cartea "Singur ortodoxia" scrisa de Parintele cu viata imbunatatia Arsenie Papacioc, scrie clar ca ortodoxia este adevaratul Cuvant si adevarata religie mantuitoare si apropiata de ceea ce a grait si a lasat Mantuitorul Iisus Hristos!

      Ștergere
  2. doamna monica meryah a scris ca iisus va veni dupa cele trei zile de întuneric joi vineri si sambata va fi întuneric iar duminica va veni iisus si ea a scris ca va fi de paste dar nu stie anul asa a scris

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu Monica Meriah,nu mai vb de un an ! De ce? Se considera SOTIA LUI HRISTOS,atunci cand MANTUITORUL va veni a doua oara pe pamant.Mi-a spus ca sa nu o contrazic si ca ea va fi STAPANA mea si a lumii intregi,deoarece,IISUS o va lua de brat si o va face a Sa mireasa.Degeaba am incercat ca s-o conving ca MIREASA LUI HRISTOS este SFANTA BISERICA cu toti credinciosii buni,aflati la SLUJBELE SFINTEI si DUMNEZEIESTII LITURGHII. Nu a inteles,iar eu am blocat-o.Cu asemenea oameni,n u ai ce vorbi!Căci daca vorbesti cu astfel de oameni,esti mai "nebun"decat ei,decat cei care sustin asemenea prostii!

      Ștergere
    2. dumneavoastră de ce lună anotimp ati observat ziua în care iisus va veni?era dimineata deameaza sau seara?

      Ștergere
    3. Și eu am blocat-o pe Monica M.de mult timp, după ce am văzut ce comentarii aberante posta!

      Ștergere
    4. Anumite persoane mai si smintesc. Trebuie avut grija.

      Ștergere
  3. Cati vor mai ramane ? Cati vor rezista, pana la venirea Prucii sau venirea lui Iisus ? Cati ani va dura pandemia? Cate vaccinuri vom face pana atunci ? Este adevarat ca vom primi 7 vaccinuri ( tot alt val, alta tulpina pana la al 7 vaccin ) si apoi vor fi activate cu program pe telefon cu 5G ......

    RăspundețiȘtergere
  4. FACASE VOIA TA DOAMNE AMIN

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ne rămâne de cât sa avem răbdare,credința și mântuire sa putem astepta venirea Mântuitorului Nostru Scump si DRAG cu inima si sufletul curat.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere