joi, 15 aprilie 2021

COVIDUL SI SARPELE BOA ! TESTAREA COVIDULUI PE SARPELE BOA !

                                                    14 Aprilie 2021,ora 6,19 !


                                   Dragii mei, 


În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

              "Şarpele Boa!

            Îti testam un Covid de supravietuire .

           Sarpele Boa!"

Clipa in care, vad o padure cu mai mult frunziş si copaci mai rari.

Prin acest frunzis se târaste un Şarpe subtire,lung si rosiatec la culoare.

Sarpele se face colac  pe vreo 3 randuri,si asa rămâne.

Îl vad cu limba scoasa,il vad cum respira foarte greu,asa precum un caine cand nu mai poate de cald pe timp de caniculă si fara de apă.

Si asa facut colac, il vad cum resprira din ce in ce mai rar,iar la un moment dat,nu mai respira si vad prin el.

Toata carnea sarpelui se uscase in trupul lui.Se uscase precum se usuca si se strange carnea tocata lasata la soare,asa arata intreg Şarpele pe dinauntru,ca o carne tocata lasata in soare,care se usuca si se tot usuca,arata precum cârnatii pe care îi facem noi in casa si -i uscam prin afumare.

Covidul atacase Sarpele Boa, dar nu disparuse din corpul lui uscat,ci supravietuise acest Covid nimicitor.

Cu aproximatie,asa arata Sarpele la culoare,doar ca era mai lung si incolacit perfect la rotund ,pe vreo 3 randuri.


.
Prieteni dragi, cu siguranta exista sau va exista o legatura a Covidului cu Sarpele Boa.
Vom auzi impreuna dragilor, la momentul cand acesta va fi descoperit.
Pâna atunci insa, sa avem mare grija dragii mei si sa ne protejam pe cât este posibil impotriva acestui Virus ucigas.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa ne apere si sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
Cu dragoste,Maria.


20 de comentarii:

  1. SINT IN ITALIA IN VENETO, ACUM 2 LUNI DE ZILE A MURIT O VECINA CARE AVEA 91 DE ANI, SA SPUS CA A MURIT DE COVIT , DAR SE STIE CA ERA BOLNAVA DE MAI MULT TIMP , DESI UMBLA ,LUCRA IN CASA, PREGATEA DE MINCARE , ARATA DE PARCA AVEA 70 DE ANI , DECI ARATA BINE DAR DE CITE ORI VORBEAM CU IA SPUNEA , " ACUMA SINT BATRINA SI MA DOR TOATE OASELE ABIA MAI POT SAMERG LA BISERICA". DAR INTRO SEARA AM VAZUT AMBULANTA LA EI LA POARTA, SI DIMINEATA AU SPUS CA AU DUSO LA SPITAL CA NU SE SIMTE BINE, DUPA O SAPTAMINA A MURIT SI A SPUS CA A AVUT COVID, AM FOST SI EU LA MORMINTARE . IN BISERICA AU INTRAT 90 DE PERSOANE , PT CA AM VAZUT LISTA CARE ERA AFARA IN FATA USI DE LA BISERICA ,UNDE ERA UN TABEL CU DESENUL SCAUNELOR DIN BISERICA , IAR ATUNCI CIND INTRA O PERSOANA SE FACEA UN X PE FIECARE SCAUN DESENAT DECI UN SCAUN OCUPAT SU UNUL LIBER , IAR CIND SA COMPLETAT TABELUL CELELALTE PERSOANE AU RAMAS AFARA IN CURTE FIECARE CU MASCA PE FATA , SICRIUL A FOST BAGAT IN BISERICA PINA IN FATA ALTARULUI UNDE SA FACUT SLUJBA CARE A DURAT O ORA SE 15 MINUTE DUPA CARE A BAGAT SICRIUL IN MASINA FUNEBRA IAR COROANELE TOATE LEA PUS INTRO DUBITA PINA LA CIMITIR , TOTI APROAPE PINA LA 150 DE PERSOANE AU MERS PINA LA CIMITIR CARE ERA LA CIRCA UN KM.IMPREUNA CU PREOTUL SI FAMILIA DEFUNTEI. MAM MIRAT SI AM ZIS CUM IN ITALIA SE POATE IAR IN ROMANIA NU. DUPA VREO DOUA SAPTAMINI A MURIT UN VECIN DE 61 DE ANI EI SPUNEAU CA A AVUT COVIT, DAR LA FEL A FOST IMORMINTARE SI LA BAGAT IN BISERICA UNDE A FOST URMAT DE FAMILIE , PREOT , SA FACUT SLUJBA MAI BINE DE O ORA, DAR DE DATA ACEASTA NU MAI ERAU 15O PERSOANE CI ERAU VREO 300 DE PERSOANE, PENTRU CA ACESTA ERA UN MUNCITOR ZUGEAV SI AVEA MAI MULTE CUNOSTINTE SI PRIETENI, SI ATUNCI MA INTREB DE CE AICI SE POATE SI LA NOI NU.PENTRU CA AICI TOTI SINT ADUSI DE LA SPITAL LA BISERICA SI APOI IN CIMITIR DECI CEI CE CONDUC ROMANIA SINT NISTE CRIMINALI SI ANTICRISTI. PT CA SI IN TARILE UNDE SE APLICA PEDEAPSA CU MOARTEA , LEGEA INGADUIE CELUI CONDAMNAT LA MOARTE DE A SE I SE INDEPLINI ULTIMA DORINTA, DECI OARE CRESTINI NOSTRI CARE MOR IN SPITALE NU AU DORINTA DE A AVEA O IMORMINTARE CU PREOT SI CU FAMILIA PE ULTIMUL DRUM.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si acolo tot asa sunt băgați în saci?

      Ștergere
    2. Daca virusul se transmite prin stranut, tuse, logic ca un om care a murit nu mai poate sa transmita virusul.
      De aceea se spune ca trebuie purtata masca pentru a nu raspandi virusul prin picaturile de saliva. Si atunci de ce testul de covid se face atat de dureros? Este atacat creierul, membrana subtire dintre nas si creier. Am vazut cat de adanc sunt bagate betisoarele in nas, gat, din alte postari:
      https://www.incorectpolitic.com/testul-criminal-covido-escrocheria-si-vaccinarea-mascata-s-au-descoperit-nanoparticule-in-testele-pcr/

      Ștergere
  2. Deja pregatesc alte pandemii 😒

    RăspundețiȘtergere
  3. Se spera gasirea unui antidot pentru Sar Cov 2 prin studierea mecanismului de aparare al serpilor,se incearca dar se pare ca boala e mai redutabila.
    Sa nu uitam de IVERMECTINA care nu e admisa pentru ca e prea ieftina si nu asigura profiturile dorite de marile companii Pharmaceutice-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Microcipul care detectează Covid-19, înainte să apară simptomele
      Microcipul care detectează Covid-19, înainte să apară simptomele. Oamenii de știință de la Pentagon au creat un dispozitiv care, odată ce l-ai introdus sub piele, va detecta infecția cu coronavirus, înainte de apariția simptomelor,-craciunel

      Ștergere
  4. Poate vaccinul anti-Covid il atacase,,,,

    RăspundețiȘtergere
  5. sarpele boa este unul dintre cei mai mari serpi de pe glob si este negru

    RăspundețiȘtergere
  6. D.na Maria, este adevărat ca diavolul conduce lumea (șarpele)?? Și ce spuneți despre pamantul nostru, este rotund? Trăim asa cum spune știința sau nu? Ce părere aveți ca unghiurile dimensiunile pamantului sunt 666, ce spune Duhul Sfânt despre asta? Trăim în minciuna și fără adevăr, fără Dumnezeu? Sunteți conștientă ca tot ce se spune în lumea asta este contra Dumnezeului nostru? O lume fără Dumnezeu. Și de ce nu spuneți cum și de ce se spurca lumea, homosexuali și etc. Duhul Sfânt nu vorbește lumii despre asta? Sau nu lasa diavolul? Vorbiti

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum ceva timp cam pe cand se vorbea de implicarea armatei in impunerea de restrictii intrebam daca nu cumva armata duce lipsa de miscare...Se pare ca se intrezareste ceva miscare,caprea isi doreau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum isi doreau unii spitale, si nu Biserici, catedrale. Dumnezeu, credinta, Biserica ii ajuta pe oameni sa se vindece trupeste si sufleteste.

      Ștergere
    2. Asa e 15.43 totusi biserica pica si ea testul Pastelui de anul trecut !

      Ștergere
    3. 15.43 atat te duce capul? Cand trebuie sa te operezi te duci la biserica sau la spital? Vai de capul tau!

      Ștergere
  8. Sarpele simbolul Satanei si in plus Boa -mare cit un Bou,nu poate avea urmasi dar politruk fiind ii vinde pe ai celorlalti .

    RăspundețiȘtergere
  9. 21,12 Interesanta simetria in oglinda a orei comentariului tau.
    Cit despre ''Rotundul Pamintului'' scrie si in BIBLIE ,nu numai Stinta ,iar intre ele nu exista contradictie decit aparenta,tot asa cum stiinta spune ca exista mai multe lumi paralele cu mai multe dimensiuni ,religia le spune Rai si Iad cu mai mult de 4 dimensiuni fata de ale lumii materiale in care ne aflam noi acum.
    Cit despre Minciuna fiecare alege noi traind de fapt intr-un Razboi intre Minciuna si ADEVAR,altfel spus intre Bine si Rau si fiecare trebuie sa alegem de ce parte sintem.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu se mai anunță nici un cutremur, accident aviatic, tornadă, extraterestrii, catastrofa, razboi etc!? Chiar nimic!? Unde au dispărut marii prezicatori!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de ce sunteti atat de negativist si va doriti lucruri rele si nicidecum ceva bun, 16.49???

      Ștergere
  11. D.nul / D.na "Craciun" de unde atata implicare si cunostinta despre toate si tot ce se întâmpla? Vad ca sunteti foarte implicat. Asteptam un raspuns de la D.na Maria, dar se pare ca ne lasa deoparte sa "pastem" linistiti. Personal sunteti foarte dezinformat. Nu stiu ce varsta aveti, probabil o varsta înaintată.. Stiti cum e de la o vârstă? Nu le mai puteti aduna pe toate la un loc si trage o concluzie. Ramaneti cu putinul stiut din Marea de informații. Ce am vazut pe vlog este ca se discuta exact ca in horoscop, nimic concret si fara o buna logica despre tot ce se întâmplă aici. Haideti oameni buni sa discutam clar, liber, logic despre minciuna in care traim. Sa spunem lumii unde traim. Traim in IAD, moartea ne este asigurata. Lumea de asta se teme cel mai mult, de moarte! Sa se vorbeasca despre asta. Vlogul e foarte folositor, si mai ales ca cum se intra un pic pe El deja D.na Maria stie, si stie ce o sa scrie mai departe. Daca într-adevăr aici vorbeste Duhul Sfant e foarte bine. Este o minune, o minune Dumnezeiască, inca nu realizati ca vorbeste Duhul Sfant, este de necrezut. Si D.na maria este alegerea Domnului. Si putem spune si invers, Maria este aleasa Diavolului, prorocul mincinos, ce va insela multa, multa lume, si lumea va merge dupa Ia, si va sfarsi in iad unde isi are si mama sa! Ce spunea despre mama sa? Cum au luato extratereștrii? Si iau dat sa bea acel lichid? Apoi avea puteri supranaturale, apoi Sfantul Duh vorbeste, este extraordinar! Este o mare poveste aici pe vlog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stiti ca mama dne Maria Ghiorghiu este in iad sau unde se afla, 21.06? Daca puteti sa ne dati o explicatie.

      Ștergere
  12. 21,06 Nu esti prea profund dar esti rau cu doamna Maria ,nu poate raspunde la toti, mai ales la provocatori.

    RăspundețiȘtergere