joi, 29 aprilie 2021

TROITA SFANTA A MAICII LUI DUMNEZEU,ARATA DIVIN DE FRUMOS!

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

..

                                Prieteni dragi,


SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU,arata divin de frumos si de minunat,si toate acestea vi se datoreaza si voua dragilor, celor care ati contribuit si veti contribui la ridicarea si pictarea Troitei Sfinte.

Intre Sfintele Pasti si Înaltarea Domnului,o vom sfinti.

Un sobor de Preoti vor desavarsi ,Slujba Sfintirii Troitei alese de MAICA LUI DUMNEZEU.

Va voi anunta, cu cel putin 7 zile inainte dragilor! 

                  .

Acum insa,suntem in asteptarea Sfintei mari Icoane cu Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil si a Heruvimului.

Iar acum ca sa va bucurati cu inima si cu sufletul,cu toata fiinta voastra dragilor, sa stiti ca oamenii care trec pe strada,prin faţa Troitei Sfinte,se opresc si se inchina,lasa lumanari aprinse in faţa usii,lasa flori. Si copilasii se opresc din joaca lor si se inchina la vederea TROITEI SFINTE. Imi curg lacrimi de bucurie cand vad din casa, ce se intampla in faţa Troitei Maicii Lui Dumnezeu.

Atunci cand va fi gata,vom putea stabili si data Sfintirii Troitei Maicii Lui Dumnezeu!

Cine poate si doreste ca sa participe la Sfintirea Troitei divine, poate veni la Tecuci unde este asteptat (ă) cum mult drag si cu multa dragoste sufleteasca!Multumim din suflet tuturor donatorilor si-i asiguram ca ,Pomelnicele lor vor fi citite de un Sobor de Preoti la sfintirea Troitei,după care,vor fi depuse pentru totdeauna la piciorul Sfintei Cruci! Cine doreste ca sa mai doneze pentru SFANTA Troita a MAICII LUI DUMNEZEU,aleasa chiar de MAICA DOMNULUI ,o poate face in continuare astfel:

GHIORGHIU MARIA
Tecuci.
RAIFFEISEN BANK :
Cod IBAN:
RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 !
Va rog insa,ca sa specificati la banca,pentru ridicarea unei TROITE !

Va multumesc cu inima si cu sufletul dragii mei,ca impreuna am putut zidi aceasta micuta Biserica pentru MAICA LUI DUMNEZEU,pentru SFANTA TREIME cu toti Sfintii Săi.

                 Cu dragoste si cu recunostinta,Maria!



Un comentariu: