miercuri, 21 aprilie 2021

SPITALE ? SPITALE NUMAI CU DUMNEZEU IN ELE SI INTRU ELE !

                      Dragii mei,

 

În aceasta dimineata ,aud un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:
                      "Vor fi spitale,vor rezista !
Dar un alt glas, adauga:
                     După îndumnezeirea Clinicii !"
Prieteni dragi, vor rezista Spitalele daca vor avea Chipul Crucii intru ele, imi spune un glas chiar in acest moment cand scriu.
Deci:
                 "Spitalele trebuie sa aiba Chipul Crucii in ele, intru ele.
                 Trebuie sa fie indumnezeite!"

Dragii mei,nimic fara Dumnezeu !
Dumnezeu este intru noi si intru toate!
Sa avem in inima noastra,in sufletul nostru,in casa noastra,in Spitale si pe oriunde mergem,Chipul Crucii Lui Hristos Domnul.
Numai asa vom reusi ca sa trecem peste toate necazurile si peste toate suferintele.
                            Cruce de binecuvantare email, aurita - Odoare Bisericesti.
Dragii mei, sa ne intoarcem la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI inca din acest moment si sa cerem iertare pentru pacatele noastre.Asta asteapta Dumnezeu de la noi,ca sa ne intoarcem si sa fim vii.
Sa fim buni fratilor ! Sa fim milostivi si iubitori faţa de Aproapele; sa avem Credinta tare in PREA SFANTA TREIME si in MAICUTA DOMNULUI! 
Sa nu ne clatinam in CREDINTA!
Acesta este inceputul zilelor in care ,Domnul va veni pe norii Cerului,insotit de Sfintii Săi Ingeri.
Haideti sa-L primim cu inima si cu sufletul,cu trupul si cugetul,cu intreaga noastra fiinta dragilor.Sa nu mai amânam! Cand aveam SFINTELE BISERICI deschise,am tot amânat ca sa mergem sa ne inchinam;acum am vrea sa mergem,dar nu mai avem unde.Nu mai avem unde sa ne plecam capul si genunchii,si cu lacrimi fierbinti sa cerem iertare pentru păcatele noastre cele multe.
Asadar fratilor, sa avem grija de noi,sa respectam regulile impuse de Autoritati pentru preventia raspandirii Coronavirusului.
Sa ne rugam pentru Medici si pentru tot personalul medical,ca sa-i tina Dumnezeu Prea Bunul si Maicuta Domnului sanatosi la trup si la suflet.
Sa ne rugam pentru cei din Spitale, pentru copii si parinti,pentru bunici,pentru cei din inchisori,pentru toti fratii nostri aflati in chin si-n suferinta.
Dumnezeu ne va auzi ruga noastra curata si ne va ajuta cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Maicuta Domnului cu Sfintii Săi ne vor ajuta si ne vor ocroti cu mila si cu dragostea Sa!
                       Si tot cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Da aici in Italia in toate spitalele este o sala mare facuta de biserica unde pacientii pot merge sa se roage si unde preotul spitalului face slujba dimineata , la fel am vazut pe mai multe sectii, genecologie , chirurgie, interne.... pe coridor la intrare in sectoa respectiva o masa frumos amenajata cu statuia Maici Domnului cu Isus in brate si cu multe flori, unde si bolnavii aduc flori si isi lasa coroanele de rozariu, sau o bratara peste mina Maici Domnului iar dupa aceea le iau si le poarta pe mina cu multa credinta pt vindecare, am vazut aceasta pt ca am facut voluntariat citeva nopti linga bolnavi care aveau nevoie de ingrijire am facut gratis si mam rugat mult pt ei pt ca Dumnezeu sai ierte.
    La fel mam gindit de multe ori pentru felul in care au ajuns oameni si in Romania ca sa fie imormintati intrun sac de nailon si pe repede , doar cu doua sau trei persoane fara rudele apropiate, si atunci miam zis poate asa ne arata Domnul cum am facut si noi cu EL , invelit intro pinza , insotit doar de doua sau trei persoane , seara pe fuga fara ca sa i se faca ritualul obisnuit , si cred ca aceasta este si o pedeapsa pt noi ca sa ne aducem aminte cum am facut si noi cu Domnul Isus, Iartane Isuse drag iartane Amin

    RăspundețiȘtergere
  2. Au reușit doamna Maria de au scos din spitale doctori buni cu credință care se rugau înainte de a intra într-o operație,profesori,îmi aduc aminte că erau reportaje in care îi întrebau cum reușesc să ducă la capăt atatea?
    Spuneau că fără Dumnezeu și Maica Domnului nu au nici o putere.
    Se rugau înainte de a face operații.
    Profesori Universitari,pe care iau înlăturat si lea facut dosare politice.
    Acum dacă ne gândim cine ar trebui Pedepsit?
    Vor plăti toți acești oameni fara de Dumnezeu de asta sa fim siguri.
    Cu mult drag si o zi binecuvântată 🌹

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare om este in chipul Crucii, trupeste. Alaturati picioarele si intindeti bratele pe orizontala si veti fi deja o Cruce. Ramane ca noi toti, inclusiv cei din spitale, unii criminali cu voie sau fara de voie, sa devenim Chipuri de Cruce adica iubitori de Dumnezeu si de semeni, si jertfitori pentru Bine. Frati crestini, ne a ramas arma pocaintei si Impartasirii cu Dumnezeu. Umpleti bisericile cu prezenta voastra la Sfanta Liturghie, umpleti Cerul cu rugaciunile inimilor voastre. Maica Domnului nu ne va lasa, Ocrotitoarea noastra. Indrazniti sa credeti, ca vremurile rele sunt. Cu noi este Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  4. ard spitalele si medici cu credinta tot mai putini-iar politicienii trag in jos si putinul de la popor-DUMNEZEU le arata tuturor deznodamantul si tot nu invata

    RăspundețiȘtergere
  5. Oamenii mai bine isi doreau Biserici si catedrale care sa ii fi vindecat sufleteste si trupeste decat sa isi fi dorit spitale care nu ii ajuta deloc.
    Spitalele ii ajuta ori sa iasa cu infectii nosocomiale, fie sa nu supravietuiasca la ati, ba chiar spitalele nu ii lasa pe oameni sa isi inmormanteze crestineste rudele, ii inmormanteaza goi, dezonorant.
    Asta e ce si-au dorit unii si acum au din plin, de ii satura de atata cat si-au dorit. Parca au si cobit cu atata dorinta arzatoare ca vor spitale. Si daca au spitale si nu ii fac bine pe oameni, la ce folos? Mai bine Biserici care sa vindece suferintele trupesti si sufletesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt biserici si manastiri-NU MAI EXISTA CREDINTA CARE SE INVATA DIN FAMILIE- parintii in goana de supravietuire au uitat sa educe copiii in spiritul crestin

    RăspundețiȘtergere