luni, 30 iulie 2018

O EXPLOZIE URIASA A UNUI REACTOR ?


                                               30 Iulie 2018,ora 5,07 dimineata !

                                               Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste o lumina puternica si astfel,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad la Sud-Est "un turn ",sau mai popular spus "un horn "mai inalt din caramida rosie.
Pe acel "horn "inalt si mare in circumferinta ,curgea inafara lava ca la eruperea vulcanilor.
Sau mai corect spus,ca la o explozie a unui REACTOR nuclear.


Imagini pentru XPLOZII CENTRALE ELECTRICEImagini pentru CENTRALA NUCLEARA EXPLOZIEImagini pentru CENTRALA NUCLEARA EXPLOZIE.
Vedeam cum acel "horn" rosu din caramida se imbraca din interior spre exterior,ca o ciuperca,cu foc,cu zgura cu smoala, cu tot felul de substante care fierbeau mocnit, si totodata se pietrificau pe exteriorul acelui "horn", se asezau ca o coroana de copac.

Asa:    Imagini pentru CENTRALA NUCLEARA EXPLOZIE.

Dragii mei, ce va exploda sau cand si unde anume,eu nu cunosc.
Dar din nefericire,vom auzi de o asemenea EXPLOZIE periculoasa pentru suflul omenirii.
Sa nadajduim dragii mei că, vor fi descoperite la timp orice avarie de acest gen, iar EXPLOZIA sa nu mai aiba o asemenea putere mare.
Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute si sa ne apere cu mila si cu dragostea Sa.
                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.



20 iul. 2018 - Dragii mei,a venit clipa ADEVARULUI DUHULUI SFANT,a venit clipa anuntarii locului unde se va tine LANSAREA CARTILOR - ADEVARUL ...


                             Prieteni dragi,

               În zilele de 11 si 12 August 2018,va astept cu mare drag la Sala Dalles -Bucuresti, unde va avea loc LANSAREA Cartilor : 
ADEVARUL DUHULUI SFANT -ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM si 
VIATA EXTRATERESTRĂ !
Ne apropiem cu ajutorul LUI DUMNEZEU si-al MAICII DOMNULUI de LANSAREA mult dorita si mult asteptata. 
EDITURA KITCOM lucreaza "la foc "continuu si ma bucur sa va arăt cum vor arata copertile Cartii -ADEVARUL DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si -VIATA EXTRATERESTRA ! 
Nu am cuvinte de multumire pentru voi toti ,cei care,ati pus una ,doua sau mai multe caramizi la editarea acestor CARTI ale DUHULUI SFANT, si nicidecum ale mele.
Eu am fost si sunt, doar Condeiul Duhului Sfant !
Va multumesc din inima pentru ajutorul vostru financiar,moral si sufletesc ,si va asigur ca ,ma rog pentru voi toti la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa va rasplateasca bunatatea inimii voastre.
Dragii mei,a venit clipa ADEVARULUI DUHULUI SFANT,a venit clipa anuntarii locului unde se va tine LANSAREA CARTILOR - ADEVARUL DUHULUI SFANT -ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si ,
VIATA EXTRATERESTRĂ ,dar si zilele cand va avea loc Divinul Eveniment.
LANSAREA va fi pe parcursul a 2 zile, in BUCURESTI la SALA DALLES,adresa: Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Sector 1, Bucureşti.
         Imagini pentru sala dalles adresa.
                   Imagini pentru sala dalles imagini
              Imagini pentru sala dalles adresa

                Imagini pentru sala dalles adresa
Aceste zile vor fi pe 11 si 12 august 2018,de dimineata si pana seara tarziu. 
Cartile vor costa in felul urmator:
Primul volum din 2016 Adevarul Duhului Sfant - 28 leiRomania Viitorul al Doilea Nou Ierusalim  35 lei (vol .2), precum si Viaţa Extraterestra 15 LEI (vol.3).
Dar fiecare cititor si iubitor de Dumnezeu si de Maica Domnului ,va cumpara ce volum doreste!
DONATORII vor primi toate cele 3 CARTI total GRATUIT ! 
Asadar,pregatiti-va sufleteste ,deoarece ,va fi minunat de frumos.
DUHUL CEL PREA SFANT si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,va fi in mijlocul nostru, va fi intru noi cei care ,iubim pe DUMNEZEU si pe MAICA LUMINII si pe Aproapele nostru.
Va rog din suflet,DISTRIBUITI si pe pagina voastra de Fb,si nu numai,pentru ca toata lumea sa afle de acest EVENIMENT DIVIN. Va multumesc din toata inima si va iubesc cu sufletul !
Pe parcurs ,la nevoie, voi reveni cu amanunte !
Iata dragii mei :

ADEVARUL 
.DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si VIATA EXTRATERESTRĂ! 

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..



Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

Doresc ca sa va reamintesc  dragii mei,ca toti DONATORII vor primi absolut GRATUIT CARTILE dorite ! 

Atunci cand voi incepe sa le distribui ,adica ,după LANSARE,am rugamintea ca sa ma contactati la nr de tel : 0747226236  sau pe maill : mariatecuci61@yahoo.com,sau pe :http://adevarulduhuluisfant.ro/,precum si pe BLOG,sau Facebook.

Va imbratisez cu mult drag si cu multa pretuire sufleteasca ! 

                                      Maria Ghiorghiu.
               

38 de comentarii:

  1. Ati mai spus si de alte explozii nucleare si niciuna nu s-a ”adeverit”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-ti dori 21:50 sa se implineasca asa ceva.

      Ștergere
    2. Bucura-te pentru toate cele care nu se vor intampla,Dumnezeu stie de ce!

      Ștergere
    3. 07.43 cand am spus ca nu „s-au adeverit” m-am gandit la altceva. Nu cred in aceste asa-zise „mesaje”, deci n-am pentru ca sa ma bucur.Ori e profetie, ori nu e! Daca e adevarata ar trebui sa se intample , ori daca nu s-a intamplat inseamna ca e falsa. Nu e vorba de bucurat sau nu.Ai inteles?

      Ștergere
    4. 08:20, subscriu! E o placere tot ce scrii. Aici sunt doar conspiratii...si multi care le "inghit" fara sa mestece.

      Ștergere
  2. ba da s-au adeverit.si asta se va adeveri va urma sa explodeze un reactor la cernavoda...stiu sigur ca de ani de zile au probleme la reactoare.doar Dumnezeu ne pazeste de rau.dar va fi caci asa a fost scris sa fie...protectia Lui Dumnezeu se va opri intr-o cand si statul roman i va lua utimul drept alesului Sau care traieste aici in Romania,stiu sigur ca vor urma nenorociri peste nenorociri.protectia aeriana si terestra va inceta si vor cadea multe avioane si numarul accidentelor va creste o perioada pana cand alesul Sau bolbnav va fi ridicat si facut domnitor peste Romania...dar aceasta va fi intr-o vreme de mare criza mondiala cum nu a mai fost de cand este lumea asta.cam pe anul viitor va fi inceputul ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.25 da-mi un exemplu de astfel de „adeverire”. Ca sa nu vorbesti in dodii.

      Ștergere
  3. O fi vreo rafinarie dupa descriere

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai aveți un mesaj din 15 iulie cu un nor radioactiv probabil că va fi datorat acestui accident, explozie la o centrală nucleară. În sud est este si cea de la Cernavodă care pe la începutul anului a avut ceva probleme probleme care au dus la oprirea unui reactor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fie la tine! Toate cate le gandesti sa fie la tine! Amin!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:05 când ești încuiat mental nu faci decât să emiți delir. Dna Maria nu a făcut decât să transmită un mesaj primit nu a gândit ea râul cuiva. Amin că oricum ești aleluia.

      Ștergere
    2. Tu tare "destupat" esti...😹😹😹😹😹😹


      p.s. hal de crestin ce esti. Il iei in deradere pe Dumnezeu!!!! Fie la tine! Amin!
      Cuvantul „Aleluia” provine din limba ebraica, „Hallelujah”, insemnand „Laudati pe Yah/Jahwe” (YHWH). Tetragrama (nume format din patru litere) YHWH este numele ebraic al lui Dumnezeu, derivat din verbul „hyh”, care se traduce prin „ a fi”. In Biblia ebraica se spune ca acest nume a fost auzit de Moise pe Muntele Sinai.

      Cuvantul „Amin” este folosit in textele religioase si in practica Bisericii crestine ca o formula de incheiere a rugaciunilor, insemnand „Adevarat!/ Asa sa fie!”. Originea acestei expresii isi are originile tot in limba ebraica, unde este un derivat de la verbul „aman”, care inseamna „a fi ferm”, „a avea credinta”.

      Ștergere
    3. Mai 22:37, Iahwe nu este Dumnezeu Adevarat ci un elohim care voia tot timpul mirosul din arderea grasului de pe intestine (animal dar si de la primul nascut al omului). Cica mirosul era "bineplacut" acestuia caci il calma pesemne (demoniac si gretos lucru). Ba mai mult, un iubitor de sange si de crime, caruia ii placea razboiul si instiga la asa ceva. Un razbunator si doritor de jertfe. Asta era elohimul care ii stapanea pe evrei numit Iahwe. Iisus a spus despre el ca este Demonul.

      Ștergere
  6. da si cand s-o adeveri!?-mare pericol este Coslodui-Bulgaria--tot ce-au construit rusii in domeniul nucear este demare pericol--SA NE FEREASCA DOMNUL SI MAICA SA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01.08 nu se vor adeveri ca au grija prietenii extraterestri.

      Ștergere
  7. Doamne fereste sa se adevereasca, mai bine ne rugam sa nu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici de explozia de la Cernobal nu s-a stiut decat atunci cand scandalul a fost prea mare, dar niciodata nu s-a vorbit de amploarea ei.Se intampla multe asemenea explozii, dar aflam doar cand si cand. In schimb, avem efectele lor-cutremure uriase anormale, clima alandala, distrugeri ciudate de flora si fauna, boli cumplite si inexplicabile la oameni, adulti dar mai ales copii. Nu tin partea nimanui dar daca luam in considerare faptele, avem din belsug, tot felul de explozii. Miraculos e faptul ca ne tinem inca pe picioare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 01.54 si la Cernobal se spune au intervenit extraterestrii, altfel dezastrul era mult mai mare.

      Ștergere
    2. Nu am avut conversatii cu bextraterestrii, dar am trait in acel timp. Nu stiu daca dezastrul ar fi fost si mai mare, dar stiu ca dezastrul ESTE inca activ si acolo si aici si cam peste tot.Iar daca dam replici, oricare ar fi ele, nu ar fi rau sa verificam daca nu am uitat creierul in paharul cu placa dentara. Mai ales cand ne referim la replicile hashtagiste care isi inchipuie ca batjocorirea este dovada de inteligenta. Nu, nu este ba chiar este invers.

      Ștergere
    3. 14.48 tu ai inteles ce ai vrut sa spui? Ca eu nu!

      Ștergere
    4. 14.48 Intraba pe Emil Strainu despre Cernobal si ciudateniile sale.Asta cu hastagul ai gandit-o mult inainte s-o „versi” aici? Nu te doare capul de atata psd cat colcaie in el?

      Ștergere
  9. Numai TATAL CERESC are puterea de a controla-stopa astfel de catastrofe.
    Noi romanii cerem Ii cerem TATALUI CERESC indurare+iertare,si PROTECTIE DIVINA ASUPRA ROMANIEI.
    AMIN.

    ps.21:50 nu fi dezamagit ca nu s-a "adeverit" nici o explozie nucleara ,FI MAI BUN LA SUFLET,MAI OPTIMIST,MAI CREDINCIOS,ptr ca e fff trist sa-ti doresti asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 04.02 Unde vezi tu dezamagire, de ce interpretezi aiurea ce-am spus? Eu plec de la premisa ca propfetiile sunt FALSE! Ai priceput? De aceea nu s-a intamplat nimic pana acum.

      Ștergere
    2. 08:24, adevarat ce scrii. Vai de cei ce cred "adevarul mincinos". Se agata disperati de iluzii.

      Ștergere
    3. 22.30 dovada ca una spui si alta inteleg ei. Sunt usor de manipulat!

      Ștergere
  10. Doamne ajută tuturor toate la rândul lor tu anonim nai înțeles nimic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06.47 pentru tine nu s-a inventat virgula si punctul?

      Ștergere
    2. Elvis nu îți fă probleme blogul este plin de idioți utili care în loc să-și dea cu părerea despre postare ei comentează postările altora. Nu poți să îți dai cu părerea că apare un deștept să-ți spună că,,cobesti,, că îți dorești să se întâmple etc nu te pune cu prostul că are mintea odihnită!

      Ștergere
    3. Adevarat. Toate la randul lor.

      Ștergere
    4. Elvis, nu "asculta" delirul an.lui 10;28. Se crede sef pe plantatie. Ii place sa se impuna. Vezi Doamne, e inteligenta intruchipata. Ptiuuu, drace!!

      Ștergere
  11. Bag de seama ca voi toti ati cam vrea sa se intample daca credeti in astfel de prorociri.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai lasa-i anonime sa creada in glasuri si voci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si un băț daca le arati si pe ala il cred proproc si sfant trimis de Dumnezeu.

      Ștergere
  13. Cereti in rugaciunile voastre discernamant de la Bunul DUMNEZEU, ca sa puteti vedea ,ce este de la DUMNEZEU , si ce este de la opusul lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.48 bine ar fi sa fie atat de simplu dar mintile oamenilor sunt fragile, cauta in permanenta semne si minuni si chiar isi inchipuie ca le si vad. Inamicul cel mai mare este chiar mintea lor usor de manipulat de catre cei vicleni.

      Ștergere
  14. Vulcanul din RUSIA...A DAT LA STIRI ASEARA

    RăspundețiȘtergere
  15. https://a1.ro/video/antena-3/stirile-diminetii/imagini-cu-eruptia-spectaculoasa-a-unui-vulcan-din-rusia-id789854.html

    RăspundețiȘtergere